Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι δυνατοτεροι arm επεξεργαστες δεν πιανουν τις επιδοσεις i3 που γραφτηκε παραπανω ουτε για αστειο ,μιλαμε για ωμη υπολογιστικη ισχυ

οταν αγοραζεις smartphone σε ενδιαφερει τι τρεχει στην παλαμη σου πρωτιστως ,αν δεν τρεχει καλα στην παλαμη σου καφε να σου κανει δεν σε νοιαζει

επισης αν για να κανεις την γκιμικια κατ εμε να εχεις συσκευη 2 σε 1 θες 1000ρικο ,ποιος ο λογος να μην εχεις 2 αυτονομες συσκευες που να κανει καλα η καθε μια το κομματι που της αναλογει ,ετσι κ αλλιως τα αρχεια που δουλευουμε συχνα στο cloud τα εχουμε ολοι

παλι λαγους κ πετραχιλια ταζει η ms κ προσπαθει να πασαρει μερος των εδραιομενων win ως αβαντα για το mobile κομματι

ασε που για να την εμπιστευτεις παλι θελεις κατι απτο οχι γκιμικς που δεν σε αφορουν αν το καλοσκεφτεις

Δημοσ.

Φίλε retro...

Eμένα ο υπολογιστής μου έχει χωριτικότητα 8.5 terrabytes

Πιστεύεις ότι μπορώ να τον έχω μαζί μου? :lol:

Μόνος σου το είπες παραπάνω ότι... "δημιουργούν ανάγκες εκεί που δεν υπάρχουν"

Και επίσης ο haHa παραπάνω σου λέει για τον μέσο χρήστη τον οποίο δεν τον ενδιαφέρουν καν αυτά που συζητάμε τώρα

Δημοσ.

Όχι δεν γινετε. Όταν λέω θέλει τον υπολογιστή στην παλάμη του, εννοώ τον desktop, τον φουλ, που ξέρει ότι είναι υπολογιστής του. 

Σωστα χρησιμοποιεις τον πρωτο ενικο.

Ο μεσος χρηστης ειναι κατι διαφορετικο: ο μεσος χρηστης στα tablet δεν εχει προβλημα που δεν υπαρχει το pokemon go, αλλα εχει προβλημα αν δεν υπαρχει το pokemon go στο smartphone του.

Ο μεσος χρηστης δεν εχει προβλημα αν το office δεν ειναι αψογο στο smartphone του , αλλα  αλλα εχει προβλημα αν το office δεν ειναι αψογο στο tablet του.

Ο μεσος χρηστης δεν νοιαζεται για το continuum στο smartphone(ασχετα τι ελεγαν διαφοροι πορωμενοι), νοιαζεται για pokemon go(βαλτε οτι εφαρμογη θελετε εδω).

Εχει διαφορετικες προσδοκιες απο το smartphone και το tablet του: για αυτο τα παει καλυτερα η ms στα tablet και για αυτο ενω στα smartphones high end flaghips τα android πουλανε πολυ, ενω τα ms flagships δεν ειναι πουθενα.

Ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια πολλοι απο εσας λεγανε και για το continuum.

Οπως και να εχει, εδω θα ειμαστε για να δουμε αν η ms πιασει τα παλια της ποσοστα(εκτος του launch period).

Που όταν πάει σπίτι απλά θα συνδεθεί wireless με την οθόνη, mouse, keyboard και θα κάνει ότι έκανε με desktop PC.

Κατι τετοιο δεν θα εχει επιτυχια στο σπιτι.

Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα για τον μεσο χρηστη να εχει σπιτι του mouse, keyboard, οθονη και να μην εχει καποια αλλη συσκευη για αυτα εκτος του smartphone.

Το continuum φαση ειναι μονο για εκτακτη αναγκη κλπ, δεν βρισκει λογικη ο μεσος χρηστης να το παρει για μονιμα.

Αλλωστε με λιγοτερα χρηματα απο οτι εκανε το continuum hub επαιρνες ενα tablet με windows. (ειχα πάρει hp windows tablet με 70€ με συνδρομη office αξιας 70€ και προχθες η ms ειχε προσφορα με 45€ στην Αμερικη)

Δημοσ.

Φίλε retro...

Eμένα ο υπολογιστής μου έχει χωριτικότητα 8.5 terrabytes

Πιστεύεις ότι μπορώ να τον έχω μαζί μου? :lol:

Μόνος σου το είπες παραπάνω ότι... "δημιουργούν ανάγκες εκεί που δεν υπάρχουν"

Και επίσης ο haHa παραπάνω σου λέει για τον μέσο χρήστη τον οποίο δεν τον ενδιαφέρουν καν αυτά που συζητάμε τώρα

Τα terabyte τα έχεις σε nas. Δεν χρειάζεται να είναι μέσα στο κινητό. Αυτό είναι data storage. Και εγώ στον PC έχω 512 gb και στο nas 2terra.

οι δυνατοτεροι arm επεξεργαστες δεν πιανουν τις επιδοσεις i3 που γραφτηκε παραπανω ουτε για αστειο ,μιλαμε για ωμη υπολογιστικη ισχυ

Μιλάμε για τον 835 που δεν έχει βγει ακόμη.
  • Like 1
Δημοσ.

Τα terabyte τα έχεις σε nas. Δεν χρειάζεται να είναι μέσα στο κινητό. Αυτό είναι data storage. Και εγώ στον PC έχω 512 gb και στο nas 2terra.

Μιλάμε για τον 835 που δεν έχει βγει ακόμη.

Παιδια, μην βλεπετε την αγορα βασει των δικων σας αναγκων. Σχεδον κανενας δεν εχει nas, μονο πορωμενοι σαν κ εμας εχουν nas.

Ποσοι απο αυτους που αγορασαν ενα lumia 520, ενα moto g, ενα huawei p9 lite, ενα samsung νομιζετε οτι εχουν nas;

Ουτε το 1% των χρηστων δεν εχουν NAS. Ενδεικτικα η αγορα των nas ειναι μικροτερη απο 10m units το χρονο και σε αυτα περιλαμβανονται και τα εταιρικα που ειναι νομιζω περισσοτερα.

Γενικοτερα βλεπω οτι πολλοι κρινουν/εκτιμουν την αγορα βασει των δικων τους αναγκων.

Δημοσ.

Παιδια, μην βλεπετε την αγορα βασει των δικων σας αναγκων. Σχεδον κανενας δεν εχει nas, μονο πορωμενοι σαν κ εμας εχουν nas.

Ποσοι απο αυτους που αγορασαν ενα lumia 520, ενα moto g, ενα huawei p9 lite, ενα samsung νομιζετε οτι εχουν nas;

Ουτε το 1% των χρηστων δεν εχουν NAS. Ενδεικτικα η αγορα των nas ειναι μικροτερη απο 10m units το χρονο και σε αυτα περιλαμβανονται και τα εταιρικα που ειναι νομιζω περισσοτερα.

Γενικοτερα βλεπω οτι πολλοι κρινουν/εκτιμουν την αγορα βασει των δικων τους αναγκων.

Το nas ανεφερα για 2 λόγους.

1) γιατί είναι μία λύση σε αυτό που είπε

2) γιατι ακριβώς οπως λες είναι μειοψηφία όπως τα 8.5 τερρα που ανεφερε.

Τέλος πάντων, εγώ περισσότερο προσπαθώ να "πρόβλεψω" που το πάει ή Microsoft. Μένει να δούμε αν πετύχει. Όσο και να συζηταμε τι θα γίνει, τον μέλλον δεν πρόκειται να το αλλάξουμε.

Δημοσ.

Όχι έφυγε γιατί δεν υπήρχαν apps. … Γιατί πιστεύεις δεν θα γίνει το ίδιο και στα κινητά με ένα καλό Marketing και με μια Microsoft που ίσως επιτέλους πιστέψει στο προϊόν της και το υποστηρίξει όσο δεν πάει; 

Όσο για το continuum, θα μπορούσε να κάνει την διαφορά. Αλλά η παντελώς έλλειψη επικοινωνίας του feature, σε συνδυασμό με ΑΠΟΥΣΙΑ UWP apps (To continuum παίζει μόνο με UWP) λόγω έλλειψη share, το αφήσανε στην αφάνεια. Τι να κάνει να μυρίσει τα νύχια του ο άλλος; Τράβα ρώτα τους απλούς χρήστες αν ξέρουν το feature και τι ακριβώς κάνει. Θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο...

Αν δεν κάνεις διαφήμιση, αν δεν κάνεις marketing, αν δεν κάνεις γνωστό το προϊόν σου, ποιος περιμένει να το μάθει ότι υπάρχει και τι κάνει και να το αγοράζει.

Τα περισσότερα απέτυχαν λοιπόν λόγω της έλλειψης θέλησης να πετύχουν..... Αμφέβαλλαν για τον εαυτό τους. Τώρα πιστεύω ότι είναι πιο σίγουροι για το comeback.

Αλλά ο χρόνος θα δείξει...

Συμφωνω απολυτως. Πιστευω η MS ηταν υπερβολικα φιλοδοξη με το ολο εγχειρημα windows 10. Υποσχεθηκε πολλα, υπολογισε λαθος τα χρονικα περιθωρια που ειχε, με αποτελεσμα να λανσαρει ενα ατελες λειτουργικο, το οποιο αντι να το πιστεψει και να το υποστηριξει, αποφασισε να το αφησει στη μοιρα του..πως να μην φυγουν ακομα κι οι λιγοι που το χρησιμοποιουσαν; και πως να βρει κινητρο ο καθε developer να φτιαξει uwp εφαρμογες; οποτε οδηγουμαστε σε αλλο ενα ημι-reboot, και προσωπικα ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερει 

• Like 3
Δημοσ.

μωρέ μια χαρά τα λέτε για το ποιος φταίει και ποιος όχι,αλλα δυστυχώς λίγο πολύ όλοι έβαλαν το χέρι τους στο να χαντακωθεί η πλατφόρμα.

Ενα αρχικά μη έτοιμο λειτουργικό,λίγος κόπος απο προγραμματιστές και κακές εφαρμογές,δεν ήθελε και πολύ ο κόσμος να αλλάξει άποψη.

Και με την πορεία τους δυστυχώς ακόμα και όσοι γουστάρουν την πλατφόρμα είτε τα υπομένουν είτε πάνε παράλληλα...

Αν οι εφαρμογές ήταν ΣΩΣΤΕΣ όπως στον ανταγωνισμό,μια χαρά μεγάλο μερίδιο θα είχε στην αγορά.

• Like 2
Δημοσ.

stable;

μην ανοίγω το κινητο άδικα

Stable είναι δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις, αν και νομίζω πως κατά 100% έχεις ελαττωματική συσκευή εξού και τα τόσα προβλήματα.

https://mspoweruser.com/windows-10-build-14393-576-released-to-the-public-for-pcs-and-mobile/

Δημοσ.

Stable είναι δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις, αν και νομίζω πως κατά 100% έχεις ελαττωματική συσκευή εξού και τα τόσα προβλήματα.

https://mspoweruser.com/windows-10-build-14393-576-released-to-the-public-for-pcs-and-mobile/

δες υπογραφή βασικά :-D

επίσης τα προβήματα διορθώθηκαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό μετά τις απανωτές επαναφορές συστήματος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...