ektor7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το app του insomnia για τα wp ποτε αναμενεται ( αν υπαρχει καποια ημερομηνια στο περιπου) ????? thanks. Χλωμο το βλεπω να βγαινει για τα wp7.5!Μαλλων θα το πανε για τα wp8! Τουλαχιστων σε σενα δουλευει η mobile version του site?
Unabomber Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη εμεις με τα wp7.5 θα μεινουμε στην απ'εξω ????? καλα παει η mobile αλλα κανει κατι ακυρα κολληματακια και ειναι πολυ σπαστικο...... ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!
ektor7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη εμεις με τα wp7.5 θα μεινουμε στην απ'εξω ????? καλα παει η mobile αλλα κανει κατι ακυρα κολληματακια και ειναι πολυ σπαστικο...... ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! Εχεις mobile version?Γιατι σε μενα δε λειτουργει!
Unabomber Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ααααααααααα!!!!!!!! σημερα το πρωι την εχασε την mobile version.... μονο την κανονικη βγαζει........ αλλα δεν με πειραζει, καλη ειναι και αυτη,,,, ουτε κολληματα ουτε τιποτα..... (αλλα μην ξεχνιομαστε boys......ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ.)
privateer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-windows-phone-78-to-have-more-than-just-the-new-start-screen
ektor7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.neowin.ne...ew-start-screen Αντε να δουμε! Ποτε να την περιμενουμε?
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το topic μετονομάζεται σε "Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες". Θα αφορά όλες τις εκδόσεις windows phone (7, 7.5, 7.8, 8) και γίνεται sticky. Και για να είμαι ontopic Site: Facebook and Twitter Lock Screen notifications spotted for Windows Phone 8 1
colossusr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ανεβασα στο μπλογκ μου ενα οδηγο για την δημιουργια USB Y καλωδιου και GoldCard που ειναι απαραιτητα για να κανουμε downgrade & debranding οποιοδηποτε WP HTC τηλεφωνο... http://colossusr.blogspot.gr/2012/09/usb-y-cable-gold-card-htc.html Θα ακολουθησει αμεσα και ο οδηγος για το φλασαρισμα μεσω usb Υ
privateer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ααααααααααα!!!!!!!! σημερα το πρωι την εχασε την mobile version.... μονο την κανονικη βγαζει........ αλλα δεν με πειραζει, καλη ειναι και αυτη,,,, ουτε κολληματα ουτε τιποτα..... (αλλα μην ξεχνιομαστε boys......ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ.) Για ξαναδοκίμασε
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Για ξαναδοκίμασε Πρωτη φορα μου τη βγαζει ετσι! Ωραιο
Unabomber Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Για ξαναδοκίμασε δουλευει αψογααααα...... και στον Τιτανα φαινεται υπεροχα...... με την εφαρμογη θα δουμε φως ? 1
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Για ξαναδοκίμασε Επιτελους! Τωρα αν θελετε,μη το βγαλετε το app!Εγω ειμαι καλυμενος! Παρα πολυ καλή δουλειά!!!. Μπραβω! 1
Unabomber Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Στην mobile εκδοση του insomnia υπαρχει τροπος να βλεπουμε τις αγγελιες ? (εκτος απο να το κανουμε full version του site)
colossusr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σημερα το είδα και εγώ από τον Τιτάνα ... Μπράβο πολύ καλή δουλεια .. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται app για το site 1
bahamut zero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ καλη η mobile εκδοση! βεβαια εξακολουθουμε να θελουμε και app!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα