Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι ρε, έτσι και πάρεις android ειδικά, ξεχνάς το lag....τις πρώτες 4-5 ώρες λειτουργείας :-D

Πριν μια 3ετια σε android του 150 ευρου σιγουρα..

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε Mult1 νομιζω πως οι περισσοτεροι συνειδητά αγορασαμε wp..γουσταραμε wp με τα καλα τους και τα ασχημα τους..

Απο την αλλη πρεπει να λεμε τα πράγματα ως εχουν..αν μη τι αλλο ειμαστε μεγαλα παιδια..

Με τα 10ρια πηγαν 2 βηματα μπροστα σε τομεις που τα 8.1 έπασχαν και ταυτοχρονα 2 βηματα πισω σε τομεις που τα 8.1  ηταν εξαιρετικα..

Καθημερινα πολλα προβληματα εδω στο θεμα οπως ΟΛΟΙ βλεπετε..κουραζει να τα λεμε συχνα, αλλα ακολουθουν την συχνοτητα των προβληματων τα οποια ειναι και αυτα συχνα! Αρα μην απορείτε .. 

Να το πω και με χιουμοριστικο υφος..

Οταν πηραμε τα Lumia μας με 8.1 ηταν σαν μια γκομενιτσα με ωραιοτατο κωλαρακι αλλα ασχημη φατσουλα..με τα 10 ρια ειναι λες και εχουμε ωραιουλα φατσουλα(φαινεσθαι) αλλα το κωλαρακι κρεμασε σαν 70 χρονης γιαγιας(σταθεροτητα)

Τι ειπα παλι ρε μαγκες..φτου μου..

Απαπα είσαι και ψάλτης τι ξεστόμισες :-D, για να μπω λίγο στο κλίμα έσκυψε η ευλογημένη, κοινώς τα 10αρια κατρακύλησαν :P. Όσο για τα υπόλοιπα αν και είναι χιλιοειπωμένα είναι η πραγματικότητα και με βρίσκεις σύμφωνο, αν μη τι άλλο αν κρύβουμε και τα προβλήματα που τυχαίνουν ζήτω που καήκαμε θα γίνουμε έρμαια των πολυεθνικών (εννοείται πως δεν θέλουμε κάτι τέτοιο ούτε στον αιώνα τον άπαντα, μακριά από εμάς :) ) ! 

Κοινώς εμένα τώρα που μου μαμήθηκε το volume button στέλνω το κινητό από εκεί που το πήρα ή επικοινωνώ με το service της microsoft ; Τείνω πιο πολύ προς το δεύτερο, ωστόσο θέλω και τη γνώμη σας.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν μια 3ετια σε android του 150 ευρου σιγουρα..

Σε σημερινό android από κίνα περί τα 150-200 ευρώ συμφωνώ πως βρίσκεις καλύτερο κινητό από ότι σε wp, για να μιλήσουμε και σοβαρά. Αλλά στην τιμή των 100 ευρώ, που για μένα είναι ένα λογικό ποσό να διαθέσει κανείς ως προς κινητό, ακόμη, δεν υπάρχει σύγκριση...Το ταπεινό 535 μου τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα της γενιάς του και του εύρους τιμής του σε android....

• Like 3
Δημοσ.

Απαπα είσαι και ψάλτης τι ξεστόμισες :-D, για να μπω λίγο στο κλίμα έσκυψε η ευλογημένη, κοινώς τα 10αρια κατρακύλησαν :P. Όσο για τα υπόλοιπα αν και είναι χιλιοειπωμένα είναι η πραγματικότητα και με βρίσκεις σύμφωνο, αν μη τι άλλο αν κρύβουμε και τα προβλήματα που τυχαίνουν ζήτω που καήκαμε θα γίνουμε έρμαια των πολυεθνικών (εννοείται πως δεν θέλουμε κάτι τέτοιο ούτε στον αιώνα τον άπαντα, μακριά από εμάς :) ) ! 

Κοινώς εμένα τώρα που μου μαμήθηκε το volume button στέλνω το κινητό από εκεί που το πήρα ή επικοινωνώ με το service της microsoft ; Τείνω πιο πολύ προς το δεύτερο, ωστόσο θέλω και τη γνώμη σας.

Το κινητο τραβα το κατευθειαν!!

Και εγω απο public πηρα το (532) και για service το πηγα στη Νοκια...

• Like 1
Δημοσ.

Σε σημερινό android από κίνα περί τα 150-200 ευρώ συμφωνώ πως βρίσκεις καλύτερο κινητό από ότι σε wp, για να μιλήσουμε και σοβαρά. Αλλά στην τιμή των 100 ευρώ, που για μένα είναι ένα λογικό ποσό να διαθέσει κανείς ως προς κινητό, ακόμη, δεν υπάρχει σύγκριση...Το ταπεινό 535 μου τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα της γενιάς του και του εύρους τιμής του σε android....

Μεγαλη κουβεντα αλλα διαφωνω καθετα σε αυτο που λες..ξαναλεω πριν 2-3 χρονια ναι, πλεον ΟΥΤΕ καν..

Ειδικα ομως περνεις απο κινα xiaomi και απο αλλες 5 εταιρειες κινητα στα 100-150 ευρω πιο γρηγορα και απο Lumia 950..απλα μια αναφορα σε ταχυτητα κανω οχι γενικα σε καμερες κλπ..

Απο την  αλλη το 535 που λες ειναι σαφεστατα πιο αργο απο της αντιστοιχης εποχης-τιμης-χαρακτηριστικων mote e2 αγορα απο Ελλαδα κανονικοτατα ετσι?

Φυσικα και αυτη την στιγμη που μιλαμε περνεις και απο Ελλαδα σημαντικα καλυτερες επιλογες σε android με 2gb ram κλπ...

Ας αφησουμε ομως αυτα γιατι δεν εχει νοημα διοτι τα wm που εχουμε εμεις αυτη την στιγμη ειναι ξεγραμμενα..

Πλεον η MS το παει αλλου οπως ειδατε..ας δουμε την ιστατη προσπαθεια της με τους arm και τα exe...μπας και κανει καμια σοβαρη διείσδυση στην Mobile αγορα.. 

Δημοσ.

Σου χρέωσαν κάτι ή λόγω εγγύησης έγινε δωρεάν η αλλαγή ;

Μέσα στην εγγύηση δεν πληρώνεις τίποτα.

Αν προσπαθήσουν να σου πάρουν λεφτά και καλά για ποιο γρήγορα, μην δώσεις.

Δημοσ.

έχω εγγύηση κανονικά αλλα 100% είναι θέμα λογισμικού όλα αυτά,δεν φαντάζομαι το hardware να δημιουργεί τέτοια θέματα.

Βέβαια ψιλοπαπαρίτσες bugs είχα και απο τα 8.1

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να το παω για κανενα σερβις και να χρειαστεί για 4η φορά να το ξανασετάρω απο την αρχή,καλύτερα να αγοράσω αλλο τηλ αν ειναι να περασω σχεδόν 2 ώρες για να μου βάλει και να ενημερώσει τις εφαρμογές.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Με είχαν μπαναρει για κάνα 10ημερο επειδή είχα κάνει δημόσια κριτική στους admin. Οπότε έχω να κάνω λίγο catch up.

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Με είχαν μπαναρει για κάνα 10ημερο επειδή είχα κάνει δημόσια κριτική στους admin. Οπότε έχω να κάνω λίγο catch up.

Σε αυτο που εγραψα εχθες απαντησε..

Λοιπον παλικαρια , αφηστε ολοι το παρελθον τωρα..παμε για αλλα μεγαλυτερα πραγματα με τα τελευταια νεα..

Αν δεν εμφανιστει ο Retro να μας πει την αποψη του για το τι βλεπει με τα τεκτενομενα, τοτε θα διαγραψω το λογαριασμο μου μεσα στο επομενο 24ωρο..

Εχω και εγω μια εικονα για το που το παει η MS απλα θελω 2 λογια απο Retro..

• Like 1
Δημοσ.

Σου χρέωσαν κάτι ή λόγω εγγύησης έγινε δωρεάν η αλλαγή ;

Οχι τιποτα...Μπαταρια το ειχα παει,μου την αλλαξανε...Τωρα το ξαναπηγα για αλλαγη οθονης,περιμενω να ρθει μηνυμα για το αν το φτιαξανε ή αν το βγαλανε εκτος εγγυησης....(αν βγει εκτος εγγυησης πληρωνεις 8 ευρω τον ελεγχο!)
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

στείλε να δουμε :Ρ

Δημοσ.

Οχι τιποτα...Μπαταρια το ειχα παει,μου την αλλαξανε...Τωρα το ξαναπηγα για αλλαγη οθονης,περιμενω να ρθει μηνυμα για το αν το φτιαξανε ή αν το βγαλανε εκτος εγγυησης....(αν βγει εκτος εγγυησης πληρωνεις 8 ευρω τον ελεγχο!)

Τίποτα δεν πληρώνεις, το παίρνεις και φεύγεις.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...