Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 η γκρι μπάρα ναι. Δεν έφευγε ουτε με soft reset. τελικά μου ήρθε sms και ξεκόλλησε Εμμ δεν βλεπω κατι περιεργο παρα μονο εναν ωραιο πωπουδακι;;; ΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ οχι φοντο ΦΟΝΤΆΡΑ! οπως και να χει ειναι ωραια φωτο... Και τωρα παμε στην αληθεια... εννοεις το γκρι φοντο που κανει;; εκτος και αν λες κατι αλλο;!μηπως την (φοντάρα; ) wallhaven.cc για μια τεράστια συλλογή απο διάφορα που συνεχώς ανανεώνεται! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αξιοπιστο benchmark ξερετε κανενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εμμ δεν βλεπω κατι περιεργο παρα μονο εναν ωραιο πωπουδακι;;; ΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ οχι φοντο ΦΟΝΤΆΡΑ! οπως και να χει ειναι ωραια φωτο... Για να σου λέει μην γράφεις για το φόντο, μάλλον δεν είναι κάποια φωτογραφία που βρήκε στο google αλλά κάποια που τράβηξε ο ίδιος. Αν δείς, έχει 2 χεράκια εκεί αριστερά που κρατιούνται. Άρα ολυμπιακέ μόλις "κοίταξες" το κορίτσι του xristara. Εγώ προτείνω ξύλο και ο δαρμένος να αγοράσει στον άλλο ένα Android. (Ακόμη με windows ασχολείστε; Τς τς τς...) Edit: Xristara τι έκανες μέσα στο δάσος μετά την φωτογραφία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 χαχαχαχαχχαχαχα!!!!!! Χρησταρα συγγνωμη που 'κοιταξα' τη κοπελα σου δεν θα ξαναγινει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παλικαρια ξυπνατε ωρεεεεε.. Σας εγραψε ο ανθρωπος wallhaven.cc για μια τεράστια συλλογή απο διάφορα που συνεχώς ανανεώνεται! Εκλαψααααααα παντως....χαχαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 η φώτο δεν είναι δική μου ρε σεις,άλλωστε με τι κάμερα θα το έβγαζα(και με κοντομάνικο κιολας αλλα θα μου πεις μπορει να έχει βγει απ το καλοκαίρι) έγραψα παραπάνω με μικρά γράμματα απο που είναι το φόντο(και γενικότερα όσα βάζω κλπ) δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου η οχι αλλα νομίζω μετά τις 5 επαναφορές που έκανα το τηλέφωνο ειναι πιο γρήγορο. ίσως να είναι αρχή ακόμα και άδειασε και η σαβούρα απο την εσωτερική μνήμη αλλα υπάρχει τρομερή απόκριση απ την συσκευή. επίσης σε 7 ώρες και κάτι χωρις ανοιχτά δεδομένα έχει χάσει 12% μπαταρία που δε νομίζω να το έχω ξαναδεί με 10αρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Χρήστο για αυτό τα λένε δεκάρια, γιατί θέλει 10 επαναφορές να στρώσει Άντε άλλες πέντε και θα πετάει το κινητό.... σε κάνα τοίχο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τον ήπιαμε; και reinstall και τα ιδια μου κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εγγύηση έχεις Χρήστο να το πας πίσω ; Εγώ έχω το εξής περίεργο τώρα, παρατήρησα δυσλειτουργία στο κουμπάκι μείωσης του volume, θέλει γερή πίεση για να δουλέψει και μάλλον τα κλάτταρε και αυτό δίχως να έχει φάει ούτε μία τούμπα το κινητό. Το είχα πάρει από skroutz-ομάγαζο, σε αυτή την περίπτωση το γυρνάω πίσω στο κατάστημα ή επικοινωνώ με το service της microsoft ; Δοκίμασα να βγάλω μπαταρία και να ξαναβάλω, έσβησα και άνοιξα 2 φορές τη συσκευή τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. Πριν καιρό ήταν κομπλέ, έστι στο ξαφνικό το κουμπάκι είναι ημι-νεκρό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Mult1C0r3Cpu βγάλε το καπάκι και από μέσα από τα κουμπιά κοίτα μήπως δεν κάνει καλή επαφή, και μετά με προσοχή ξανακλείστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τι πλακα εχει τελικα..10 ανθρωποι που εχουμε windows κινητο γραφουμε εδω περα και οι 9 εχουμε αντιμετωπισει εστω και ενα κουλο προβλημα...καλη μας διασκεδαση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τι πλακα εχει τελικα..10 ανθρωποι που εχουμε windows κινητο γραφουμε εδω περα και οι 9 εχουμε αντιμετωπισει εστω και ενα κουλο προβλημα...καλη μας διασκεδαση.. Άστα χάρμα, τουλάχιστον εγώ συνειδητά πήγα οπότε καλά να πάθω . Cameranek το έκανα και αυτό, δυστυχώς όλα φαίνονται οκ, δοκίμασα να πιέσω και το κουμπάκι χωρίς το καπάκι και τίποτα, δουλεύει με τα φεγγάρια του και δείχνει εξωτερικά σαν να μην έχει ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο τα μηλόφωνα και τα εκρηκτικά τηλέφωνα δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα Σωστός; Τουλάχιστον με την μικρομαλακή δεν έχουν εκραγεί ακόμα μπορεί να πάρει μαθήματα από τους ειδικούς και να τα καταφέρει στο μέλλον 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Άστα χάρμα, τουλάχιστον εγώ συνειδητά πήγα οπότε καλά να πάθω . Φιλε Mult1 νομιζω πως οι περισσοτεροι συνειδητά αγορασαμε wp..γουσταραμε wp με τα καλα τους και τα ασχημα τους.. Απο την αλλη πρεπει να λεμε τα πράγματα ως εχουν..αν μη τι αλλο ειμαστε μεγαλα παιδια.. Με τα 10ρια πηγαν 2 βηματα μπροστα σε τομεις που τα 8.1 έπασχαν και ταυτοχρονα 2 βηματα πισω σε τομεις που τα 8.1 ηταν εξαιρετικα.. Καθημερινα πολλα προβληματα εδω στο θεμα οπως ΟΛΟΙ βλεπετε..κουραζει να τα λεμε συχνα, αλλα ακολουθουν την συχνοτητα των προβληματων τα οποια ειναι και αυτα συχνα! Αρα μην απορείτε .. Να το πω και με χιουμοριστικο υφος.. Οταν πηραμε τα Lumia μας με 8.1 ηταν σαν μια γκομενιτσα με ωραιοτατο κωλαρακι αλλα ασχημη φατσουλα..με τα 10 ρια ειναι λες και εχουμε ωραιουλα φατσουλα(φαινεσθαι) αλλα το κωλαρακι κρεμασε σαν 70 χρονης γιαγιας(σταθεροτητα) Τι ειπα παλι ρε μαγκες..φτου μου.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evdometap Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλά ναι ρε, έτσι και πάρεις android ειδικά, ξεχνάς το lag....τις πρώτες 4-5 ώρες λειτουργείας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα