Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ναι οκ έχασα τον υπνο μου χτες για να φτιάξω το τηλέφωνο να το έχω σήμερα 1:30 ώρα να περάσει τις εφαρμογές που ήθελα και να ενημερώσει τις εργοστασιακές (52 στο σύνολο) κάτι ψιλορυθμίσεις έχουν μείνει αλλα δεν με καίει και τόσο(να σετάρω το email του ΤΕΙ στο τηλέφωνο,να κατεβάσω offline maps,να σετάρω taxibeat) 1
cameranek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Για τους χάρτες αν έχεις sd κάρτα, βάλτους εκεί, για να γλυτώνεις το κατέβασμα κάθε φορά. Εγώ επειδή έχω και της Ελλάδας και της Ταϊλάνδης που είναι 650mb συνολικά, έχω αντίγραφο στο υπολογιστή και όταν σετάρω νέο τηλέφωνο απλά αντιγράφω το φάκελο και σε δυο λεπτά είμαι έτοιμος. 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ναι αυτό είχα κάνει αλλα δεν είχα αλλάξει την τοποθεσία αποθήκευσης οπότε και τους βρήκε μόνο του στην αλλαγή. Το θετικό της επαναφοράς είναι οτι μου πέρασε και εφαρμογές του τηλεφώνου που δεν έβρισκα πριν(δικτυο+,αφη,οθονη κλπ)ειχε περάσει ΜΟΝΟ equalizer και αλλα 2,τώρα παιζει να εχει 8+ πράγματα) τώρα μένει να δω αν θα πάρω redmi 3s η moto G4 Play
cameranek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Βόμβα μην πάρεις μόνο Ότι σε βολεύει καλύτερα. 1
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ναι αυτό είχα κάνει αλλα δεν είχα αλλάξει την τοποθεσία αποθήκευσης οπότε και τους βρήκε μόνο του στην αλλαγή. Το θετικό της επαναφοράς είναι οτι μου πέρασε και εφαρμογές του τηλεφώνου που δεν έβρισκα πριν(δικτυο+,αφη,οθονη κλπ)ειχε περάσει ΜΟΝΟ equalizer και αλλα 2,τώρα παιζει να εχει 8+ πράγματα) τώρα μένει να δω αν θα πάρω redmi 3s η moto G4 Play Καλημερα Χρησταρα..λοιπον ακου να δεις ...αναγκαστικα κρατας το τιμιουλη 435 για δευτερο τηλεφωνακι διοτι για πρωτο οπως βλεπεις δεν κανει το κακομοιρο..και χτυπα κανα τετοιο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-16gb και αν σε περνει για το 32 αρι ακομα καλυτερα..απλα να δεις 2 πραγματακια για να περασεις ρομ ελληνικη απο τα παιδια που ξερουν και θα ξεχασεις και τα wm και ολα τα υπολοιπα..μιλαμε για χαος σε εμπειρία χρησης..το L950 απο ταχυτητα το ζηλευει να ξερεις.. απλα τονιζω οτι θα χρειαστει να ασχοληθεις για λιγη ωρα με ελληνικη rom..
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σας ειπα ενα νεο;;; Πηγα το 532 για αλλαγη οθονης(επιτελους)...Πανω κατω 20 μερες μου ειπε θα κανει... Το πηγα 6/12..... Χρηστο αν παρεις κινητο καλοριζικο....(θα σωθεις και συ!) Σκεφτομαι να γυρισω στα 8.1.....(ξερω σας εγινα πρηχτης...) 1
anamenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σας ειπα ενα νεο;;; Πηγα το 532 για αλλαγη οθονης(επιτελους)...Πανω κατω 20 μερες μου ειπε θα κανει... Το πηγα 6/12..... Χρηστο αν παρεις κινητο καλοριζικο....(θα σωθεις και συ!) Σκεφτομαι να γυρισω στα 8.1.....(ξερω σας εγινα πρηχτης...) Εγώ μόλις πήρα το 640 XL από την αντιπροσωπία, μου το είχαν επιστρέψει με τα 8.1, μόλις το πείρα στα χέρια μου του έβαλα τα 10 , μπήκα insider στο release preview και έκανα hard reset. Μετά από αυτό, ειλικρινά όλα πάνε ρολόι και δεν μου έκανε ακόμη κανείς παράπονο για διπλά sms από notification reply. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ μόλις πήρα το 640 XL από την αντιπροσωπία, μου το είχαν επιστρέψει με τα 8.1, μόλις το πείρα στα χέρια μου του έβαλα τα 10 , μπήκα insider στο release preview και έκανα hard reset. Μετά από αυτό, ειλικρινά όλα πάνε ρολόι και δεν μου έκανε ακόμη κανείς παράπονο για διπλά sms από notification reply. Κατσε ειχες τα 10ρια και στο δεχτηκαν στο service?? Επισης τι προσθηκες μπηκαν στα 8.1 που δεν ειχαν στα 7;; ετσι για κουβεντα και επειδη (βαριεμαι)
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κατσε ειχες τα 10ρια και στο δεχτηκαν στο service?? Επισης τι προσθηκες μπηκαν στα 8.1 που δεν ειχαν στα 7;; ετσι για κουβεντα και επειδη (βαριεμαι) Φιλε Ολυμπιακε εχεις μπερδευτει λιγακι..τα 10ρια επισημα τα πηρε το 640-640xl γιατι να μην το δεχτει το service? Επισης για πια 7 μιλας? 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αα οχι γιατι ειχα ακουσει πως αν τρεχουν 10ρια στο κινητο βγαινουν υποτιθεται εκτος εγγυησης;;(η βγαινουν οταν ειναι απο insider?) Τεσπα αφου το δωσες με official ειμαι καλυμμενος τοτε αν χρειαστω και γω (καποτε service) Για τα windows mobile 7 μιλαω!
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αα οχι γιατι ειχα ακουσει πως αν τρεχουν 10ρια στο κινητο βγαινουν υποτιθεται εκτος εγγυησης;;(η βγαινουν οταν ειναι απο insider?) Τεσπα αφου το δωσες με official ειμαι καλυμμενος τοτε αν χρειαστω και γω (καποτε service) Για τα windows mobile 7 μιλαω! Χεχε..τα εχεις κανει σαλατιτσα Ολυμπιακαρα μου..ειναι και μεσημερακι.. Εχει μπερδεψει τις preview εκδοσεις με τις official..οπου και παλι μια χαρα τα δεχονται στο service και με insider εκδοσεις.. Αρα οποιοδηποτε κινητο με 8.1 πηρε τα 10 επισημα μια χαρα παει στο service, εννοειτε αυτο... Απο την αλλη δεν υπηρξαν ποτε windows mobile 7 ...τι θες να πεις? 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Χεχε..τα εχεις κανει σαλατιτσα Ολυμπιακαρα μου..ειναι και μεσημερακι.. Εχει μπερδεψει τις preview εκδοσεις με τις official..οπου και παλι μια χαρα τα δεχονται στο service και με insider εκδοσεις.. Αρα οποιοδηποτε κινητο με 8.1 πηρε τα 10 επισημα μια χαρα παει στο service, εννοειτε αυτο... Απο την αλλη δεν υπηρξαν ποτε windows mobile 7 ...τι θες να πεις? Αα τελικα τα δεχονται και με Insider(ωραια για να ξερω) Τωρα για τα 7 που ειπα ελεγα αυτα(το βρηκα στο wiki οποτε η ερωτηση μου απανταται κει!) ( https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_7 ) μηπως μπερδεψα τα νουμερα;
panos9553 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αα τελικα τα δεχονται και με Insider(ωραια για να ξερω) Τωρα για τα 7 που ειπα ελεγα αυτα(το βρηκα στο wiki οποτε η ερωτηση μου απανταται κει!) ( https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_7 ) μηπως μπερδεψα τα νουμερα; Windows phone 7 και οχι windows mobile 7...απο την αλλη μια σκετη αποτυχια ηταν τα 7 τι τα ανασκαλεύεις..ξεχασμενα και απο τον θεο ειναι..οπως και τα 8.1 σε λιγακι.. 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αρχίσαμε πάλι.. ειπα και γω ολα θα πάνε καλά και ο το τηλέφωνο γέλασε,γιατί αυτό ξέρει (Μην γράψετε σχόλια για το φόντο πλιζ) 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αρχίσαμε πάλι.. ειπα και γω ολα θα πάνε καλά και ο το τηλέφωνο γέλασε,γιατί αυτό ξέρει (Μην γράψετε σχόλια για το φόντο πλιζ) wp_ss_20161210_0001.png Εμμ δεν βλεπω κατι περιεργο παρα μονο εναν ωραιο πωπουδακι;;; ΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ οχι φοντο ΦΟΝΤΆΡΑ! οπως και να χει ειναι ωραια φωτο... Και τωρα παμε στην αληθεια... εννοεις το γκρι φοντο που κανει;; εκτος και αν λες κατι αλλο;!μηπως την (φοντάρα; ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα