Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!Έχω το 950 χλ....η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα..οποτε ανοίγω την οικονομία μπαταριας και πάει μια χαρά. Βαημπερ χτυπάει και όλα δουλεύουν σωστά. Τι προβλήματα και θέματα μπορεί να έχω άμα δουλεύω μόνο οικονομία μπαταριας????

Η συνέπεια της οικονομίας μπαταρίας είναι ότι ενδεχομένως κάποια apps δεν θα συγχρονίζουν στο παρασκήνιο πχ άμα έχεις έναν rss reader και είναι ρυθμισμένος να κατεβάζει τις καινούργιες ειδήσεις κάθε 15 λεπτά μπορεί να πάψει να ενημερώνει όσο είναι ενεργοποιημένη η οικονομία μπαταρίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρτε Android να καθαρίσετε μάγκες. Εκεί δεν έχει ούτε επαναφορές ούτε τίποτα. Όλα λειτουργούν ρολόι. Ακούστε τον παλιό.

Τεο ... Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος τρώει το... γλυκό :D
  • Like 1

Πες τα ρε θρύλε... :D

You know thumbnails ?

Χρήστο το αντίγραφο ασφαλείας δεν δουλεύει σωστά στα 8. Πρέπει να περάσεις τα 10 πρώτα και μετά να το περάσεις.

δεν πέρασα 8.1

πηγα να το κάνω γιατί ειχε σταματήσει σε ενα σημειο η επαναφορά των 10 και δεν γινόταν τίποτα αλλα ξεκολλησε.

το αντίγραφο ΔΕΝ επαναφέρεται δυστυχώς.

εχω πράματα μέσα που δεν γίνεται να μην επαναφερθούν(ξυπνητήρια πχ)

• Like 1

δημιουργώ αντίγραφο ασφαλείας.

κάνω hard reset στην συσκευή γιατί η διπλή αποστολή sms(μόνο απο τη μπάρα ειδοποιήσεων) με είχε εκνευρίσει αφάνταστα.

Γίνεται κανονικά η επαναφορά.

βάζω στοιχεία και επιλέγω να γίνει επαναφορά απο το αντίγραφο που έχω μολις δημιουργήσει.

αφου κάθεται κανενα 10λεπτο στο 20% ζητάει να επιβεβαιώσω το email και με το που βάλω κωδικό γράφει το μηνυμα της εικόνας.

κανω soft reset μηπως και συνεχίσει την διαδικασία αλλα δεν,η συσκευή πλεον κολλάει σε μια οθονη που λεει λιγο ακόμα....

την αφήνω κανενα 10λεπτο και δεν κάνει τίποτα είχε παγώσει.

ξανα soft reset και ξανα η ιδια διαδικασια.

εχω αποφασισει οτι τα 10αρια πανε και αυτό ηταν και το βάζω στο Pc για να ΄περάσω 8.1

κατα την ληψη των 8.1 η συσκευή ξεκολλάει,δεν υπαρχουν φόντα,δεν υπάρχουν εικονίδια στα tiles.

με τα 1000ζορια μπαίνω ρυθμίσεις και κάνω δευτερο hard reset και επαναφορά απο το τελευταιο αντιγραφο ασφαλείας. παλι το ιδιο μήνυμα με την φωτογραφιά.

Είμαι στο 3ο hard reset και θα επαναφέρω το αντίγραφο που έχω απο 8/11/16.

Αν δεν απλά αυριο παω για κινητό.

Να κάτσω να το σετάρω απο την αρχή απλά δεν παίζει για αλλη μια φορά όπως το θέλω θα φάω 1,5 μέρα.

• Like 1

Από ότι κατάλαβα, η έκδοση που έχεις τώρα έχει χαλάσει. Θα σου προτείνω να περάσεις την .479 πριβιού για ποιο γρήγορα και πιστεύω ότι θα στρώσει. Αν θες με ακούς.

Από ότι κατάλαβα, η έκδοση που έχεις τώρα έχει χαλάσει. Θα σου προτείνω να περάσεις την .479 πριβιού για ποιο γρήγορα και πιστεύω ότι θα στρώσει. Αν θες με ακούς.

θα δοκιμάσω το παλαιότερο αντίγραφο και βλέπουμε.

μέχρι στιγμής δεν βλέπω να κοιμάμαι νωρίς :-(

Τεο ... Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος τρώει το... γλυκό :D

Δεν μου έρχεται καμιά παροιμία με Android τώρα για να σε φτιάξω μάγκα. Τυχερός είσαι... Χαχαχα :D

Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω. Η έκδοση πρέπει να είναι corrupt (που θάλεγε και ο ρετρό).

Τεο σε φτιάχνω τώρα....

Τι κινητό χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές;

Γαλάτσι μπόμπα 7 :D

ναι ούτε αυτό.

θα δοκιμάσω ΑΛΛΗ ΜΙΑ επαναφορά εργοστασιακων και θα το κάνω setup as new να δούμε.

Να έχω τηλ σημερα και αυριο τουλάχιστον και απο δευτέρα βλέπουμε.

Αν δεν ηταν βράδυ θα περνουσα 8.1 και ενημερώσεις σε 10 κλπ κλπ,αλλα πραγματικά ΒΑΡΙΕΜΑΙ να το βλεπω και να μην κάνει τίποτα για ώρες μέχρι να καταφερει να βάλει την ενημέρωση.

• Like 1

Τι κινητό χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές;

Γαλάτσι μπόμπα 7 :D

Τουλάχιστον μέχρι να σκάσει, έχει εφαρμογή Facebook που δουλεύει κανονικά. Και υποστήριξη Pokemon Go. Όχι σαν τα Windows Phone σας που δεν έχουν ούτε ραδιόφωνο. Βγαίνεις στον δρόμο, περνάς δίπλα απο τον Picachu και δεν τον βλέπεις. Να τον πατήσεις κιόλας να έχεις τύψεις. Τς τς τς....

• Like 1

Πέστα ρε τεο... :D

Χρήστο δεν με ακούς.

Σου λέω βάλε .479 , και εσύ κάνεις συνέχεια ρισέτ. :D

Εμένα Κλάιν μάιν :D

Πάω για νάνι, άμα βγάλεις άκρη σφύρα...

• Like 2

λοιπόν δεν έβαλα στοιχεία και εκανα "νεα" συσκευή και λειτουργεί κανονικά και διορθώθηκε το θέμα με τα sms που είχα.

το θέμα ειναι οτι θέλω οπωσδήποτε να γυρίσει το αντίγραφο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...