Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά τα λέει ο G1O, εγώ θέλω να ακούσω κι άλλα.

Συμφωνώ με το θεό :D

Τελικα οι εφαρμογες κατεβαινουν και στον υπολογιστη χωρις λογαριασμο ms ενω πιο πριν απαιτειτο για να υπαρχει προσβαση και κατεβασμα,οπως παρατηρησα και στα τηλεφωνα πριν ενα μηνα

Τώρα το δοκίμασα σε δυο κινητά που έκανα ρισέτ, μου ζήτησε λογαριασμό. Του έκανα σοφτ ρισέτ και μετά για 3-4 εφαρμογές δεν μου ζήτησε λογαριασμό. Μετά μου ξαναζήτησε. Στην .448 έκδοση σε 640χλ.

Προφανώς κάποιο bug.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον παλικαρια , αφηστε ολοι το παρελθον τωρα..παμε για αλλα μεγαλυτερα πραγματα με τα τελευταια νεα..

Αν δεν εμφανιστει ο Retro να μας πει την αποψη του για το τι βλεπει με τα τεκτενομενα, τοτε θα διαγραψω το λογαριασμο μου μεσα στο επομενο 24ωρο..

Εχω και εγω μια εικονα για το που το παει η MS απλα θελω 2 λογια απο Retro..

• Like 1

Παίδες ένα πρόβλημα που μου το κάνει συνέχεια είναι η εφαρμογή φωτογραφίες (γενικά)... και εννοώ ότι σκρολλαρω σε 500 κάτι φωτογραφίες έτσι στο ξαφνικό θα κλείσει.... Ε του πο**τη δια!!... Πάνω που ήμουν στη μέση με πετάς που*τικο....

*αυτό εμφανίστηκε τώρα τελευταία..

*δεν ξέρω αν έγινε από έπειτα ενημέρωση της εφαρμογής φωτογραφίες...

*το Windows central υπάρχει στα 8.1??νταξει υπαρχει(το ψαξα απτό κιν της μάνας μ! Έχει το 435!)

Παίδες ένα πρόβλημα που μου το κάνει συνέχεια είναι η εφαρμογή φωτογραφίες (γενικά)... και εννοώ ότι σκρολλαρω σε 500 κάτι φωτογραφίες έτσι στο ξαφνικό θα κλείσει.... Ε του πο**τη δια!!... Πάνω που ήμουν στη μέση με πετάς που*τικο....

*αυτό εμφανίστηκε τώρα τελευταία..

*δεν ξέρω αν έγινε από έπειτα ενημέρωση της εφαρμογής φωτογραφίες...

*το Windows central υπάρχει στα 8.1??

Δυστυχως ετσι ειναι με την εφαρμογη των φωτογραφιων..περα απο οτι κανει load συνεχεια τις photo..οταν περνας την μεση και φτανεις προς το τελος αρχιζει και λαγκαρει εντονα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα κλεινει, 7 στις 10 το κανει.....τι να πεις...

• Like 1

Θρύλε για τις φωτογραφίες φταίει η κάρτα μνήμης αν είναι αργή, γιατί αποθηκεύει σε μικρογραφίες για να μπορείς να τις βλέπεις γρήγορα. Αν έχεις πολλές φωτογραφίες όπως εγώ, θέλει την πρώτη φορά που θα τις σκρολλάρεις σιγά σιγά, για να προλάβει να αποθηκεύσει τις μικρογραφίες.

Αν έχεις γρήγορη κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Επειδή αντέγραψα 10 γίγα φωτογραφίες από το ένα κινητό στο άλλο, το πρόσεξα γιατί δημιουργεί ένα φάκελο συστήματος με όλες τις μικρογραφίες.

• Like 2

Android κι ας είναι και δυναμίτης. Report σε όποιον ξαναπεί καλή κουβέντα για WP.

Μου έχουν σβήσει σχόλια από mod μετά από κάποιο κάρφωμα από κάποιον γνωστό -άγνωστο hater.
  • Like 2

κάνε αντίγραφο ασφαλείας μου είπαν.

μετά την επαναφορά του τηλεφώνου θα μπορέσεις να περάσεις το αντίγραφο και να γινει το κινητό όπως πριν μου είπαν.

post-184642-0-40540500-1481310891_thumb.jpg

μάγκες κάπως έτσι έμεινα χωρίς τηλέφωνο πλεον.

Εκανα επανεκκίνηση και έχει μείνει σε μια οθόνη που γράφει λίγο ακόμα... (κλπ)κάτω λεει επόμενο το πατάω και δεν γίνεται τίποτα ούτε με soft reset ούτε με βγάλσιμο μπαταρίας.

κατεβάζω 8.1 απο device recovery tool.

Τα λέμε το πρωί.

• Like 1

Καλησπέρα!Έχω το 950 χλ....η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα..οποτε ανοίγω την οικονομία μπαταριας και πάει μια χαρά. Βαημπερ χτυπάει και όλα δουλεύουν σωστά. Τι προβλήματα και θέματα μπορεί να έχω άμα δουλεύω μόνο οικονομία μπαταριας????

κάνε αντίγραφο ασφαλείας μου είπαν.

μετά την επαναφορά του τηλεφώνου θα μπορέσεις να περάσεις το αντίγραφο και να γινει το κινητό όπως πριν μου είπαν.

IMG-20161209-WA0002.jpg

μάγκες κάπως έτσι έμεινα χωρίς τηλέφωνο πλεον.

Εκανα επανεκκίνηση και έχει μείνει σε μια οθόνη που γράφει λίγο ακόμα... (κλπ)κάτω λεει επόμενο το πατάω και δεν γίνεται τίποτα ούτε με soft reset ούτε με βγάλσιμο μπαταρίας.

κατεβάζω 8.1 απο device recovery tool.

Τα λέμε το πρωί.

Ωπα ρε συ!! Σε μένα όταν έκανα επαναφορά,αφού έβαζα τον λογαριασμό μου έλεγε απο ποιο αντίγραφο θέλω να ξεκινήσω ή αλλιώς να ξεκινήσω fresh! Αυτό δεν στο ζήτησε;;

Android κι ας είναι και δυναμίτης. Report σε όποιον ξαναπεί καλή κουβέντα για WP.

Έτσι μπράβο τεο....αντε γιατί αέρα έχετε πάρει!! :P ???? χαχαχα (πλακιζουμε έτσι;)

Θρύλε για τις φωτογραφίες φταίει η κάρτα μνήμης αν είναι αργή, γιατί αποθηκεύει σε μικρογραφίες για να μπορείς να τις βλέπεις γρήγορα. Αν έχεις πολλές φωτογραφίες όπως εγώ, θέλει την πρώτη φορά που θα τις σκρολλάρεις σιγά σιγά, για να προλάβει να αποθηκεύσει τις μικρογραφίες.

Αν έχεις γρήγορη κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Επειδή αντέγραψα 10 γίγα φωτογραφίες από το ένα κινητό στο άλλο, το πρόσεξα γιατί δημιουργεί ένα φάκελο συστήματος με όλες τις μικρογραφίες.

Έχω class 10 if this helps! Υποτίθεται ότι οι εικόνες φορτώνουν μόνες του;! Τι πρέπει να σκρολλαρω;

Ωπα ρε συ!! Σε μένα όταν έκανα επαναφορά,αφού έβαζα τον λογαριασμό μου έλεγε απο ποιο αντίγραφο θέλω να ξεκινήσω ή αλλιώς να ξεκινήσω fresh! Αυτό δεν στο ζήτησε;;

Έτσι μπράβο τεο....αντε γιατί αέρα έχετε πάρει!! :P ???? χαχαχα (πλακιζουμε έτσι ;)

Έχω class 10 if this helps! Υποτίθεται ότι οι εικόνες φορτώνουν μόνες του;! Τι πρέπει να σκρολλαρω;

Το ζήτησε κανονικά,εβαλα τα στοιχεία,μου ζήτησε επιβεβαιωση απ το αλλο email που έχω,βρήκε κανονικά το αντιγραφο,το επελεξα,ξεκίνησε μια διαδικασία εφτασε στο 21% και έμεινε.

Πάνω που κατέβαζε τα 8.1 είδα οτι είχε σβήσει η οθόνη,πατάω να δω και βλέπω οτι έχει ξεκολλήσει και ειναι στο μενου και ζητάει πιν.(Στα 10αρια μέσα κανονικά)οπότε και ξανα έριξα επαναφορά τηλεφώνου.

Αν δεν μου περάσει το αντίγραφο ασφαλείας θα σας γράψω διεύθυνση για όποιον θέλει δωρεάν ανταλλακτικά.

• Like 2

Πες τα ρε θρύλε... :D

You know thumbnails ?

Χρήστο το αντίγραφο ασφαλείας δεν δουλεύει σωστά στα 8. Πρέπει να περάσεις τα 10 πρώτα και μετά να το περάσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...