gesamgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παει χαθηκε το παιχνιδι ..μεσα στο 2017 θα το σταματησουν , ,,,με 5-6 ατομα να ασχολουνται στο τμημα της κινητης τους , με ελαχιστους developers να τα υποστηριζουν , με συνεχη προβληματα παρα τα συνεχομενα Updates και με ενα ποσοστο 0.4 που θα παει ρε παιδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 σε lumia 830 με την τελευταία επίσημη αναβάθμιση, το πληκτρολόγιο έχει εξαφανιστεί.. σπασμωδικές εμφανίσεις που το καθιστούν μη λειτουργικό. κάποια λύση παίζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 το οτι κατεβαινουν οι εφαρμογες χωρις λογαριασμο το ειχα αναφερει πριν 1 μηνα προ ημερων επιασα στα χερια μου ενα cubot s600 100 ευρω.2 gb ram hd οθονη,στα ιδια λεφτα ειναι το 640xl ,το ενα παει σφαιρα (cubot)το αλλο παει πιο αργα και απο την καθυστερηση,πλεον στο android 4+ δεν υπαρχει κατακερματισμος δεν απαιτειται και δεν πρεπει να γινονται ελεγχοι και εκκαθαριση με εφαρμογες.για τα δε 6/7 mrsmalw / nougat υπαρχει τετοια διαχειριση που δεν υπαρχει σε κανενα τηλεφωνο ms. στο 640 xl οι φωτογραφιες ηταν πολυ καλες ,καλες οχι αριστες,στα 10 ρια οι φωτο ειναι τοσο κακες σαν ενα τηλεφωνο με vga καμερα.οποτε τα περι ταχυτητας στα windows phones καταρριπτεται πανηγυρικα.στο 950 λογικα θα τρεχει αλλα στα αλλα .... Το cubot θα το δεις σε κανα χρονο αν δεν εχει πεταχτει μεχρι τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το cubot θα το δεις σε κανα χρονο αν δεν εχει πεταχτει μεχρι τοτε. θα χαλασει και το xiοami ας πουμε σε ενα χρονο;https://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html δεν μιλαμε για 500 ευρω αλλα για συσκευη των 150.παραμυθια ειναι το οτι χαλανε σε λιγους μηνες ,εκτος αν το πετας καθε μερα στους τοιχους Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2016 από G1O 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 θα χαλασει και το xiami ας πουμε σε ενα χρονο;https://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html δεν μιλαμε για 500 ευρω αλλα για συσκευη των 150.παραμυθια ειναι το οτι χαλανε σε λιγους μηνες ,εκτος αν το πετας καθε μερα στους τοιχους Πέστα ! Αν πολύ απλά μια κινέζικη budget συσκευή κατασκευάζεται από εταιρεία με καλό όνομα και η ποιότητα είναι καλή τότε αξίζει με χίλια . Όσο για το παράδειγμα με το πέταγμα στους τοίχους οποιοδήποτε κινητό τα κλατάρει για πλάκα εκτός από κάτι nokia 3210 που σπάνε τοίχους . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 το 950/xl οταν βγηκε στην αγορα κοστιζε 700 -800 νομιζω;δλδ θα εδινε καποιος 800 ευρω για να παρει μια συσκευη απο το χειροτερο πλαστικο ;να τριζει;οτι και να λεμε η πλατφορμα οπως και οι εφαρμογες που εχει το store τελειωνουν ,εφαρμογες universal βγηκαν και δεν ενημερωθηκαν ποτε.και ολα αυτα απο μια εταιρεια με μια ιστορια μεγαλη ,εφερε την επανασταση με τα windows xp καποτε, αργοτερα με τα 7 σε υπολογιστες ,αγορασε τη nokia και την πηγε απο τα ψηλα στα χαμηλα μεχρι που την τελειωσε. το android προχωρησε τρελα γιατι η alphabet δεν εμεινε στασιμη αλλα εφερε καινοτομιες απο την εκδοση 4 και μετα ειδικα ειναι αψογο το λειτουργικο με 2 δις εφαρμογες και εναν chrome να μη κολλαει να μη κρασαρει σε αντιθεση με τον edge . για την apple δεν εχω καμια αποψη μιας και δεν ειχα τηλεφωνα η υπολογιστες της. ακομα και εφαρμογες x86 να φερει η ms σε ενα τηλεφωνο με τι επεξεργαστη θα δουλεψει το photoshop?με intel ?θα τελειωνει η μπαταρια σε 10 λεπτα. το 2016 τα τηλεφωνα που ειναι πρωτα με διαφορα ειναι τα s7 samsung και mi mix xiaomi. ειναι πολυ κακο πραγμα εως αηδιαστικο να αλλαζεις την κλιμακα της οθονης (σμικρυνση/μεγεθυνση)του μενου μετα την επανεκκινηση να χρειαζεται ενημερωση σχεδον ολων των εφαρμογων.αναρωτιεμαι τι κανουν εκει μεσα στην ms? το call block δεν υφισταται σαν ξεχωριστη εφαρμογη αλλα ενημερωνεται,η εφαρμογη της καμερας lumia η οποια ηταν αψογη ενημερωνεται μετα απο τοσες εκδοσεις αλλα τελικα οταν την ανοιγεις σου λεει την αποχαιρετουμε!οι εφαρμογες here ενω δεν υπαρχουν ,τα καθολικα δικαιωματα εχουν ληξει ενημερωνονται και τελικα δεν λειτουργουν μιας και ειναι επισημα οι 'χαρτες'.περασαν μηνες ενας χρονος και ακομα ειναι σαν να ζουμε στο 2015.εστειλα παρατηρησεις στην ms ,η απαντηση τους ηταν οτι εργαζομαστε για το καλυτερο,το καλυτερο πιο ειναι;αφου αφαιρουνται και προστιθενται χαρακτηριστικα σε ενα χρονο δεν θα μπορουσαν να αφαιρεσουν εφαρμογες που δεν λειτουργουν; βγαζεις φωτο με το lumia 640 xl ,ασε που χρειαζεται 5 δευτερολεπτα επεξεργασιας ,στο τελος ειναι μια φωτο αθλια!ο αλγοριθμος της καμερας lumia δεν υπαρχει πλεον και εγινε αντικατασταση με την ηλιθια καμερα που με την σταθεροποιηση βιντεο κρασαρει τωρα ο πιο φανατικος των τηλεφωνων ms να μας πει αν ολα αυτα δεν ισχυουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο απο ολα; Οτι δεν ειναι πχ encrypted η συνδεση με την τραπεζα που εγραφες παραπανω; Δεν νομιζω οτι θα καθησει καποιος να απαντα σοβαρα σε τετοια θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο απο ολα; Οτι δεν ειναι πχ encrypted η συνδεση με την τραπεζα που εγραφες παραπανω; Δεν νομιζω οτι θα καθησει καποιος να απαντα σοβαρα σε τετοια θεματα. λογικο να μην υπαρχει μια απαντηση σε τεχνικο επιπεδο,γιατι δεν υπαρχει. θα μπορουσε κανεις να κανει συναλλαγες με τον edge;οι τραπεζες σε ελλαδα και εξωτερικο εχουν εφαρμογες στο google play και appstore ,με κρυπτογραφηση και καταστροφη κωδικων μετα τη συναλλαγη! το οτι θα παρω απαντησεις η οχι αυτο δεν σε αφορα ,αλλα το 45 % της χωρας μας λειτουργει με καρτες (πλαστικο χρημα) υπαρχει καμια συσκευη ms να δουλευει με nfc για πληρωμες; που ειναι η ms σε αυτα τα θεματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά μετά από 3-4 μέρες με το Α5 μου έχει λείψει πολύ το λειτουργικό που αγάπησα(Windows 10)!! Όλα λειτουργούν πιο γρήγορα στο android αλλά όλα είναι πιο εύκολα στα Windows. Οι ειδοποιήσεις τα tiles... άμεσα όλα. Το Android δείχνει πολύ στασιμο. Το χειρότερο από όλα για μένα είναι το πληκτρολόγιο... Έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικά... κανένα μα κανένα δεν είναι τόσο καλό όσο το Word flow της Microsoft στα Windows 10 ... Το autocorrect της Microsoft τα σπάει... όλα τα υπόλοιπα είναι για πέταμα... Επίσηςο φίλος παραπάνω που έστειλε email στην Microsoft ,τι είδους απάντηση περίμενε?? Λογική απάντηση... Όντως εργάζονται πάνω σε κάτι.... δείτε σχετικά με το surface Phone ... Πιστεύω τώρα μεσαν στο 2017 θα εστίασουν στα κινητά... γιατί τα παραμελησαν πολύ . Πάνε να κάνουν κάτι καλό μάλλον. http://m.windowscentral.com/microsoft-announces-windows-10-arm?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά μετά από 3-4 μέρες με το Α5 μου έχει λείψει πολύ το λειτουργικό που αγάπησα(Windows 10)!! Όλα λειτουργούν πιο γρήγορα στο android αλλά όλα είναι πιο εύκολα στα Windows. Οι ειδοποιήσεις τα tiles... άμεσα όλα. Το Android δείχνει πολύ στασιμο. Το χειρότερο από όλα για μένα είναι το πληκτρολόγιο... Έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικά... κανένα μα κανένα δεν είναι τόσο καλό όσο το Word flow της Microsoft στα Windows 10 ... Το autocorrect της Microsoft τα σπάει... όλα τα υπόλοιπα είναι για πέταμα... Επίσηςο φίλος παραπάνω που έστειλε email στην Microsoft ,τι είδους απάντηση περίμενε?? Λογική απάντηση... Όντως εργάζονται πάνω σε κάτι.... δείτε σχετικά με το surface Phone ... Πιστεύω τώρα μεσαν στο 2017 θα εστίασουν στα κινητά... γιατί τα παραμελησαν πολύ . Πάνε να κάνουν κάτι καλό μάλλον. http://m.windowscentral.com/microsoft-announces-windows-10-arm?utm_medium=slider&utm_campaign=navigation&utm_source=wp Φυσικα και το android σαν γενικοτερη ιδεα ειναι στασιμο..ουσιαστικα και εμπρακτως ομως, το nougat για παραδειγμα ειναι αρκετα χρονια μπροστα απο τα wm 10 αυτη την στιγμη ομως..πλεον οχι μονο λειτουργουν ταχυτερα αλλα εχουν και πολλαπλασιες δυνατοτητες σε συνδυασμό με σταθεροτερη λειτουργια..και οποιος δεν συμφωνει ειναι ασχετος τεχνολογικα.. Απο την αλλη το autocorrect των ελληνικων στα wm 10 εγινε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..στα 8,1 ηταν υπεροχο..με τα 10 ομως πολλες λεξεις δεν τις βρισκει καν ή πολλες φορες εξαφανιζεται το πληκτρολόγιο..απορω δηλαδη με αυτο που λες..γιατι πολλες φορες σπαει μπαλες.. Τελος το παραπανω video με τον snap 820 που τρεχει windows 10 Κανονικα..με κανει πραγματικα να θελω να δω που το πανε ακριβως γιατι εδω οντως υπαρχουν προοπτικες..αλλα υπαρχουν πολλα ερωτηματα για την ακριβη λειτουργια του.. Τελος μου μυριζει με τα wm 10 κατι σαν windows RT που ηταν φαση BETA και τα εθαψαν ..και τωρα εξηγειται γιατι 2 χρονια τωρα τα wm 10 εξελίσσονται τοσο ερασιτεχνικα και χωρις πραγματικο ενδιαφερον..διοτι τα εχουν ξεγραμενα απο την αρχη..τι κανει νιαου νιαου..παλι τα ιδια.. Το βλεπω να ερχεται λοιπον... κατι 950 και 950xl μετα το καλοκαιρακι να μενουν σε συρταρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εγω παιδια ημουν απο τους τελευταιους μεγαλους φαν των windows...ειχα κατα σειρα 920,925,930,640, 640xl,950,950xl με κουρασαν ομως εκεινα τα μικροπροβληματα που εμφανιζοντουσαν εκει ακριβως που δεν τα ηθελες..ημουν ενθουσιασμενος με οθονη καμερα και αυτα με κρατουσαν στο τελος. τωρα πλεον με nexus 6p και η αληθεια ειναι οτι ξεχασα τα 950 μου πολυ γρηγορα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά πρέπει να ξεχάσουμε το windows phone για να θυμηθεί η microsoft να βελτιώσει το windows mobile δεν εξηγείται αλλιώς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 εγω παιδια ημουν απο τους τελευταιους μεγαλους φαν των windows...ειχα κατα σειρα 920,925,930,640, 640xl,950,950xl με κουρασαν ομως εκεινα τα μικροπροβληματα που εμφανιζοντουσαν εκει ακριβως που δεν τα ηθελες..ημουν ενθουσιασμενος με οθονη καμερα και αυτα με κρατουσαν στο τελος. τωρα πλεον με nexus 6p και η αληθεια ειναι οτι ξεχασα τα 950 μου πολυ γρηγορα... Ε μεταξυ μας τωρα..λογικο ειναι να σε συνεπαρει το 6p γιατι ειναι συσκευαρα.. Τελικά πρέπει να ξεχάσουμε το windows phone για να θυμηθεί η microsoft να βελτιώσει το windows mobile δεν εξηγείται αλλιώς . Σε αυτο με τα windows phone- windows mobile εδω και τοσο καιρο εχεις ενα δικιο πρεπει να πω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Και μιλάω εγώ που πήρα windows phone και είμαι ευχαριστημένος, μάλλον τελικά παραείμαι ανεκτικός και δεν το έχω καταλάβει, περιμένω πως και πως πότε θα μου βγάλει κάτι που θα με ενοχλήσει πραγματικά για να δω τι θα κάνω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 περιμένω πως και πως πότε θα μου βγάλει κάτι που θα με ενοχλήσει πραγματικά για να δω τι θα κάνω ! διπλή αποστολή sms όταν απαντάς απο τη μπάρα ειδοποιήσεων και όχι μέσα απο την εφαρμογή. Να δω αν θα κάνεις hard reset για αυτό τον λόγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα