flogerakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 για να απαντήσω πρώτα σε camer φιλε μου γλώσσα ελληνικά έχω ..,δεύτερον flogerakos μια ντουζίνα προβλήματα μπορώ να σου πω άμα θέλεις στείλε μνμ να στα πω δεν έχω θέματα σε όλα τα αλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ τα ίδια πειγα να εξηγήσω στα παιδεία ποιο πάνω ότι το τι καλύπτει τον καθένα μας δεν λέει τίποτα ,το κοινο πρέπει να καλύπτεται απο τις απαιτήσεις της εποχής Οχι δεν θέλω να μου πεις, είναι σαν να εχω και εγω και εσυ ενα Toyota Yaris, και σε εναν χρόνο που το εχω να μην μου εχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα, και σε εσένα να βγάζει καθε εβδομάδα... Ποιος θα πείσει ποιον? Σου μιλάω απο προσωπική εμπειρία με σύνολο 5 Windows 10 mobile στον κύκλο μου χωρις κανένα πρόβλημα. Τωρα εσυ αν εχεις μια ντουζίνα που λες, ουτε με επηρεάζει ουτε χαλάει την δικη μου εμπειρία... 2
κουξκουκ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Οχι δεν θέλω να μου πεις, είναι σαν να εχω και εγω και εσυ ενα Toyota Yaris, και σε εναν χρόνο που το εχω να μην μου εχει βγάλει κανένα απολύτως πρόβλημα, και σε εσένα να βγάζει καθε εβδομάδα... Ποιος θα πείσει ποιον? Σου μιλάω απο προσωπική εμπειρία με σύνολο 5 Windows 10 mobile στον κύκλο μου χωρις κανένα πρόβλημα. Τωρα εσυ αν εχεις μια ντουζίνα που λες, ουτε με επηρεάζει ουτε χαλάει την δικη μου εμπειρία...τσέκαρε αντίστοιχα θέματα στο my phone γιατί εγώ και οι άλλοι που τα έχουμε μάλλον μας έχει καταραστεί κάποιος και εσάς όλα κυριλε 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ μέχρι στιγμής κανένα θέμα με τα 10αρια και την .448 σε 640xl και όλα κυλούν ομαλά όπως με τα 8.1, λέω μέχρι στιγμής και το τονίζω μιας και δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα μου κάνει νερά. Εννοείται πως για ό,τι προκύψει θα ενημερώσω μιας και αν δεν ανταλλάξουμε απόψεις και δεν αναφέρουμε τα προβλήματα ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν θα διορθωθούν. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 1 πράγμα που θα το ξαναπώ... Η ταχύτητα των 10 είναι χειροτερα(να πω) απτα 8.1 (Προφανώς τα 8.1 τρέχουν βουυυτυροο!!) Και όταν λέω ταχύτητα εννοώ τα εφέ μετάβασης και τα loading που κάνουν τα 10ρια.... 1
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 στο 640 xl τουλαχιστον εχει χασει 50 % σε αποδοση,ειτε στο store μπεις σερνεται,γενικα παντου,απο επαναφορες κτλ απειρες φορες. προφανως ειναι ολα τα τηλεφωνα ετσι με ram εως 1 gb στα 10ρια 3
κουξκουκ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά στα 8.1 το project Astoria δουλεύει ;δοκιμάστε και αν ναι μην το καθυστερείτε 1
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά στα 8.1 το project Astoria δουλεύει ;δοκιμάστε και αν ναι μην το καθυστερείτε το σκοτωσε η ms και αυτο νομιζω 2
κουξκουκ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 το σκοτωσε η ms και αυτο νομιζωαπο ότι έχω δει ειναι ένα πρόγραμμα που δουλεύει απο υπολογιστή ,έτσι θα υπάρχει λογικά ακόμα το πρόγραμμα ,κοιτάξτε αν δούλευει μιας και δεν έχουν πάρει update τα 8.1
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 απο ότι έχω δει ειναι ένα πρόγραμμα που δουλεύει απο υπολογιστή ,έτσι θα υπάρχει λογικά ακόμα το πρόγραμμα ,κοιτάξτε αν δούλευει μιας και δεν έχουν πάρει update τα 8.1 δεν νομιζω να γινεται port (καθολικα δικαιωματα,ενημερωσεις)σε android εφαρμογες με τιποτα.πρεπει να υπαρχει συγκαταθεση της google και των εκδοτων...οποτε οχι.εδω δεν υπαρχει εφαρμογη για σωστη θεαση του street view τι να λεμε 2
panos9553 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 δεν νομιζω να γινεται port (καθολικα δικαιωματα,ενημερωσεις)σε android εφαρμογες με τιποτα.πρεπει να υπαρχει συγκαταθεση της google και των εκδοτων...οποτε οχι.εδω δεν υπαρχει εφαρμογη για σωστη θεαση του street view τι να λεμε Μα τι την θες την εφαρμογη για street view αχορταγε? Oi γκουρου του insomnia λενε πως αρκει για ολα ο edge..η μηπως οχι?Μπερδευτηκα τωρα.. 1
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μα τι την θες την εφαρμογη για street view αχορταγε? Oi γκουρου του insomnia λενε πως αρκει για ολα ο edge..η μηπως οχι?Μπερδευτηκα τωρα.. με τον edge να κανεις πλοηγηση στο street view? δεν νομιζω.ο edge κολλαει και σε πεταει καθε λιγο που να αντεξει να δειξει το street view
panos9553 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 με τον edge να κανεις πλοηγηση στο street view? δεν νομιζω.ο edge κολλαει και σε πεταει καθε λιγο που να αντεξει να δειξει το street view Δεν ξερω τι λες εσυ..εδω καποιοι λενε πως για ΟΛΑ κανει ο edge..τι για λογαριασμους τραπεζων, τι για facebook, τι για επικοινωνια με καμερες, τι για street view..ΓΙΑ ΟΛΑ λεμε..ειμαστε αχαριστοι να θελουμε κατι παραπανω.. Οπως βλεπεις πισω απο ενα πληκτρολογιο ο καθε ενας γραφει οτι του κατεβει προφανως.. 1
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 με τον edge δεν θα εκανα ποτε συναλλαγες τραπεζικες ,δεν υπαρχει ασφαλεια πχ aes 128 /sha 256 encryption (απο συσκευη σε παροχο και τερματικο σερβερ) η ms εμεινε πισω δυστυχως.o chrome ενημερωνεται καθε 10-15 μερες σε android (ως βασικη συσκευη εχω το s7 edge)
g13333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οπως εχω γραψει ειχα ενα προβλημα με το πλακιδιο του ημερολογιου. Ειπα να το παλεψω λιγο και το πηρα απο την αρχη.(χωρις καρτα sim και γλωσσα αγγλικα ΗΠΑ region match phone language. Δεν εβαλα λογαριασμο microsoft. Πηγα στην τελευταια επισημη και μαντεψτε μολις πηγε 12 η ημερομηνια αλλαξε κανονικα στο πλακιδιο. Εβαλα και οσες εφαρμογες ειχα (δεν το ηξερα οτι κατεβαινουν χωρις λογαριασμο)και ολα δουλευουν μια χαρα. Ακουω προβλεψεις αν αλλαξω την γλωσσα βαλω και την sim αυριο θα αλλαξει η ημερομηνια? Εβαλα την γλωσσα και την περιοχη στα ελληνικα τοποθετησα και την sim περασα και λογαριασμο Microsoft και όλα δουλευουν μια χαρα. Μετα από 13μηνες το 640 είναι πολύ καλυτερο από την πρωτη μερα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από g13333 1
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 το οτι κατεβαινουν οι εφαρμογες χωρις λογαριασμο το ειχα αναφερει πριν 1 μηνα προ ημερων επιασα στα χερια μου ενα cubot s600 100 ευρω.2 gb ram hd οθονη,στα ιδια λεφτα ειναι το 640xl ,το ενα παει σφαιρα (cubot)το αλλο παει πιο αργα και απο την καθυστερηση,πλεον στο android 4+ δεν υπαρχει κατακερματισμος δεν απαιτειται και δεν πρεπει να γινονται ελεγχοι και εκκαθαριση με εφαρμογες.για τα δε 6/7 mrsmalw / nougat υπαρχει τετοια διαχειριση που δεν υπαρχει σε κανενα τηλεφωνο ms. στο 640 xl οι φωτογραφιες ηταν πολυ καλες ,καλες οχι αριστες,στα 10 ρια οι φωτο ειναι τοσο κακες σαν ενα τηλεφωνο με vga καμερα.οποτε τα περι ταχυτητας στα windows phones καταρριπτεται πανηγυρικα.στο 950 λογικα θα τρεχει αλλα στα αλλα .... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα