Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υ.γ όσο έγραφα μου έριξε και μια φολα το πληκτρολόγιο που κόλλησε για 10 δευτερόλεπτα

Δοκίμασα 15 φορές να γράψω κάτι στο πλαίσιο απάντησης με snapdragon 200 , έγραψα ποστ το ξαναέσβηνα, ξαναεγραφα κοκ. Το πληκτρολόγιο λειτούργησε και τις 15 φορές ακαριαία. Δοκίμασα αντί ένα ένα γράμμα να τα κάνω swipe πάλι δεν κόλαγε. Οπότε μπορώ να πω ότι στην δικιά μου συσκευή δεν κατάφερα να αναπαράγω αυτό που περιγράφεις.

Δημοσ.

Τουι τώρα γράφω και κάνει εγκατάσταση εφαρμογών μετά από ρισέτ και δεν κολλάει.

Όταν λέω ότι πρέπει να είναι πρόβλημα συσκευής, δεν με ακούνε. Και έχω και καμιά δεκαριά συσκευές, κάτι παραπάνω θα ξέρω :D

• Like 1
Δημοσ.

Camera mem έτσι όπως με βλέπω κάτι τέτοιο θα γίνει ,τουι δεν το κάνει πάντα κάποια στιγμή ετοιμάσου να το δεις ,τέλος πάντων δεν θα τα ξανά πω όποιος θέλει να καταλάβει απλά καταλαβαίνει ,αν σε εσάς ειναι όλα οκ πασω αλλα τα νούμερα λένε ότι όλο και λιγότεροι μένουμε,οποτε κάπου μπαζει το σύστημα

• Like 2
Δημοσ.

Κουκ δεν αμφισβήτησα ότι έχεις πρόβλημα. Απλά λέω ότι πρέπει να είναι πρόβλημα στην συσκευή σου, μπορεί να είναι ελλαττωματική, μπορεί να μην έκατσε καλά η έκδοση.... Όσο έχω δουλέψει το 650 σήμερα δεν είδα κάτι.

Τώρα έχω την .479

• Like 1
Δημοσ.

Κουκ δεν αμφισβήτησα ότι έχεις πρόβλημα. Απλά λέω ότι πρέπει να είναι πρόβλημα στην συσκευή σου, μπορεί να είναι ελλαττωματική, μπορεί να μην έκατσε καλά η έκδοση.... Όσο έχω δουλέψει το 650 σήμερα δεν είδα κάτι.

Τώρα έχω την .479

έχω κάνει εππαναγκατασταση την συσκευή και εγώ προβλήματα με τα tiles τα θέματα με την μουσική που είχα πει λίγες σελίδες πισω το πληκτρολόγιο συχνά πυκνά η εφαρμογές messenger beta που δεν στέλνει πάντα υδοποιησεις ,οι κανονικές παγώνουν ακόμα και χρειάζεται επαννακ για να ξανά δουλέψουν και αλλα άμα μου έρθουν θα τα γράψω,εγώ σου είπα μιας που έχω μόνο μια συσκευή βάζω επίσημες μόνο
  • Like 1
Δημοσ.

έχω κάνει εππαναγκατασταση την συσκευή και εγώ προβλήματα με τα tiles τα θέματα με την μουσική που είχα πει λίγες σελίδες πισω το πληκτρολόγιο συχνά πυκνά η εφαρμογές messenger beta που δεν στέλνει πάντα υδοποιησεις ,οι κανονικές παγώνουν ακόμα και χρειάζεται επαννακ για να ξανά δουλέψουν και αλλα άμα μου έρθουν θα τα γράψω,εγώ σου είπα μιας που έχω μόνο μια συσκευή βάζω επίσημες μόνο

Το στοιχεια συστηματος και δεσμευμενα στοιχεια ποσο χωρο πιανουν?

Δημοσ.

Κουκ περιμένεις λίγο να βγει επίσημα η .479

Είχες κάνει επαναφορά από την συσκευή ή από τον υπολογιστή;

Το στοιχεία συστήματος και δεσμευμένα στοιχεία πόσο χώρο πιάνουν?

Αναλόγως την συσκευή και την γλώσσα συστήματος.

Από 2,25 έως 3,25gb περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Με τα tiles δεν είχα ποτέ θέμα. Μάλιστα όταν πειραματίστηκα με κώδικα για να κατεβάζει φωτος από το ιντερνετ και να μου τις δείχνει σε ένα περιστρεφόμενο tile αντί να μου βγάλει μούτζα στην οθόνη, παραδόξως δούλεψε άψογα.

Screenshot_1.png

Πάλι καλά γιατί δεν πολυείχα ιδέα τι έκανα :-D . Τεσπα, τα επίσημα Apps Calendar κτλ που κάποιοι αναφέρουν προβλήματα, εμένα μου δουλεύουν κανονικά.

Δημοσ.

Κουκ περιμένεις λίγο να βγει επίσημα η .479

Είχες κάνει επαναφορά από την συσκευή ή από τον υπολογιστή;

Αναλόγως την συσκευή και την γλώσσα συστήματος.

Από 2,25 έως 3,25gb περίπου.

Το ξερω .Για τον φιλο που εχει θεματα ρωταω γιατι αν εχει ανακατεψει πολλες εκδοσεις χωρις καθαρη εγκατασταση τα νουμερα αυτά που γραφεις ξεφευγουν.

Απο την συσκευή έχω κάνει επανναφορα ,2,75 μου πιάνουν εμενα

Αν μιλαμε για το 640 μια χαρα

Δημοσ.

Κουκ περιμένεις την επίσημη έκδοση, και αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα, τότε κάνεις επαναφορά από υπολογιστή.

Έτσι κάνω εγώ και δεν έχω πρόβλημα.

Στο 650 δίκαρτο τα αρχεία συστήματος πιάνουν 2,60 ενώ στο ένα 640 δίκαρτο πιάνει 3,23.

G13333 ο κουκ έχει το 650 με 10αρια.

Το 640 είχε 8αρια. Είναι διαφορετικά.

Δημοσ.

αυτό με το φρικάρισμα του πληκτρολογίου για 10+" το παθαίνει και σε μένα το 435 στις βαριές εφαρμογές όμως(ΦΒ,μεσετζερ)

σε αλλες πιο ελαφριες(viber) παίζει απλά να βγει να εξαφανιστεί και να βγει πάλι.

ελπίζω με την .479 αν βγει αυτή σε stable να διορθώσει και το θεμα με την διπλή αποστολή sms απο την μπάρα ειδοποιήσεων(ναι ακόμα έχει bug-αρει το ρημάδι και δεν λέει να φυγει)

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύουν τα 10αρια στα κινητά που έχω στις επίσημες εκδόσεις και στην πριβιού. Στις φαστ εκδόσεις έχουμε προβλήματα και λογικό είναι γιατί είναι δοκιμαστικές. Από εκεί και πέρα οποίος έχει πρόβλημα μπορεί να πάει αλλού.

Μια χαρά δουλεύουν τα 10αρια στα κινητά είναι άψογα και εχεις δίκιο. Έχουν ενα - δυο θεματακια οπως ολα τα λειτουργικά αλλα σε γενικές γραμμές πλέον ειναι σε μεγάλο ποσοστό σαν τα 8.1 και σε επιδόσεις και σε αυτονομία.  Κάτοχος 930, 650 ο αδερφός μου και 640xl ο κολλητος μου ολα άψογα. Σαν λειτουργικό αναφέρομαι ομως. Ετσι εχει γινει πλέον και το android φιλε, κ καλύτερο μην σου πω, και με έναν τονο εφαρμογές....

καλά φιλε άμα πιστεύεις ότι δουλεύουν σωστά και δεν τα κανεις κριτική μόνο εσύ θα μείνεις ,φιλικά πάντα ,παρα πολλά προβλήματα έχουν όχι λίγα άμα θες μπορώ να σου αναφέρω μια ντουζίνα

Πάρα πολλα προβλήματα? Μια ντουζίνα? Όπα ρε φιλε μην μας τρελαίνεις... Και σε μας που δεν έχουμε ουτε ενα προβληματάκι τι έχουμε κανει ταμα στην Παναγία? Είχαν μια ντουζίνα πριν εναν, άντε μισο χρόνο. Τώρα πλέων δεν εχουν κανένα θέμα απολύτως. Έχουν 2 - 3 ψιλοθεματακια γενικά αλλα ειπαμε κανένα λειτουργικό δεν ειναι τέλειο.

Αντε παλι με τις εφαρμογες. Κουρασε αυτό το θεμα.

Τι δεν μπορω να κανω με το 640 σχετικα με ένα android? Εχω ρωτησει πολλες φορες και απαντηση δεν πηρα

Όχι φίλε δεν κούρασε καθόλου το θέμα. Ενα smartphone το παίρνεις καθαρά για της εφαρμογές. Και οταν σε πολλές περιπτώσεις το εχεις πάρει 400 -  500+ euro εχεις απαιτήσεις φιλε μου οπως και ο ο άλλος που εχει σκάσει τα ίδια ευρό για android και εχει εναν σκασμό εφαρμογές και συνεχείς αναβαθμίσεις. Πολλά δεν μπορείς να κάνεις. πχ βίντεο κλήση μεσω messenger, Για σένα? Άχρηστο ίσως. Για κάποιον αλλο πολυ χρήσιμο, δεν έχουμε ολοι τις ιδες ανάγκες. Είπαμε να είμαστε φαν αλλα να μιλάμε στα ισια. Οι εφαρμογές ειναι ανύπαρκτες, κ αυτες που υπάρχουν ηδη ειναι επιεικώς για τον π**τσο. Το ξέρεις οτι 2 ήμερες προσπαθούσα να ανοίξω της cosmote το Whats Up για να δω το υπόλοιπο μου και σήμερα το άνοιξα τυχαία? Το ξέρεις οτι οι εφαρμογές της microsot ειναι 10 φορες καλύτερες στα αλλα λειτουργικά εκτός απο το δικό μας....???

Γιατι να εχω messager και όχι skype?

Αυτό που κανει το snapchat το κανω με το outlook.

Από τον πολύ καλο browser μπαινω στο facebook για ποιο λογο να εχω εφαρμογή?

Στο σπιτι υπαρχει το a5 (που είναι πολύ καλο).

Γιατί άπλα δεν έχουμε τις ιδιες ανάγκες φιλε, και αυτο ειναι γενικότερο στην ζωη σε όλους τους τομείς. Ενας επαγγελματιας γνωστός μου εγκατέστησε κάμερες στο μαγαζί επειδη μπορούσες να της παρακολουθεις μεσω smartphone. Μάντεψε... Η εφαρμογή ήταν συμβατή μόνο με Android και iOS...!!! Τι να του πω τώρα εγω που πριν εναν χρονο του πρότεινα windows κινητό και του έλεγα πως σύντομα θα φτιάξουν τα πράγματα στο θεμα εφαρμογών?? Ναι με πατέντα κ 3rd party ίσως γινόταν αλλά δεν ειναι εκει το θέμα.

Παιδιά κάποιους εδώ μεσα τους εχει φαει η κλάψα σε υπερβολικό βαθμό λες και δεν υπάρχουν ενα σορό επιλογές εκει εξω. Κάποιοι αλλοι νομίζουν οτι ολα ειναι τελεία, ολα ειναι ρόδινα και οι υπόλοιποι ειναι τρελοί.... Καλο ειναι σε ενα σοβαρό φόρουμ σαν αυτο να τα λεμε τα πράγματα απλα με το ονομα τους, να κάνουμε πολιτισμένη κουβέντα και οι επιθέσεις μεταξύ μας, με 3-4 σελίδες γεμάτες στο topic απλα ειναι κατι το ανούσιο και άχρηστο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...