κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά δουλεύουν τα 10αρια στα κινητά που έχω στις επίσημες εκδόσεις και στην πριβιού. Στις φαστ εκδόσεις έχουμε προβλήματα και λογικό είναι γιατί είναι δοκιμαστικές. Από εκεί και πέρα οποίος έχει πρόβλημα μπορεί να πάει αλλού.καλά φιλε άμα πιστεύεις ότι δουλεύουν σωστά και δεν τα κανεις κριτική μόνο εσύ θα μείνεις ,φιλικά πάντα ,παρα πολλά προβλήματα έχουν όχι λίγα άμα θες μπορώ να σου αναφέρω μια ντουζίνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ εγώ εκφράζω προσωπική άποψη από τα κινητά που έχω. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω μόνος ή όχι, από την στιγμή που είναι εντάξει για μένα. Τώρα σετάρω και το 650 που μόλις έλαβα. Όπως ξαναείπα, αν δεν σε αρέσει κάτι τότε πας αλλού. Απλά πράγματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ εγώ εκφράζω προσωπική άποψη από τα κινητά που έχω. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνω μόνος ή όχι, από την στιγμή που είναι εντάξει για μένα. Τώρα σετάρω και το 650 που μόλις έλαβα. Όπως ξαναείπα, αν δεν σε αρέσει κάτι τότε πας αλλού. Απλά πράγματα. πες μου εντυπώσεις φιλε όταν τελειώσεις,δεν ειναι έτσι φιλε αυτήν την χρυσή που κάνω εγώ η εσύ δεν παίζει κανέναν ρολο το θέμα ειναι το κινητό να δουλεύει καλά σε όλο το ευρύ κοινό ,άμα εγώ το θέλω μόνο για browser εννοείτε θα δουλεύει καλά αλλα όπως είπα το κοινό θέλει εφαρμογές που δεν δουλεύουν σωστά ,ταχύτητα που μάλλον χάθηκε με την έλευση των 10 (προσωπικά δεν ξέρω) και όχι κρασαρισματα και εννοείτε γκαμα εφαρμογών που δεν υπάρχουν ,το ξέρω πολλοί να μην τις χρησιμοποιούν λόγο ηλικίας και σοβαρότητας αλλα ειναι και αυτοί που τις δουλεύουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αντε παλι με τις εφαρμογες. Κουρασε αυτό το θεμα. Τι δεν μπορω να κανω με το 640 σχετικα με ένα android? Εχω ρωτησει πολλες φορες και απαντηση δεν πηρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αντε παλι με τις εφαρμογες. Κουρασε αυτό το θεμα. Τι δεν μπορω να κανω με το 640 σχετικα με ένα android? Εχω ρωτησει πολλες φορες και απαντηση δεν πηρα Snapchat Facebook messenger βιντεοκλησεις και αλλα ,παιχνίδια vainglory που παίζουν κόσμος και αλλα που άμα αρχισω απλά δεν θα τελειώσω ,άσε φιλε μάλλον δεν είχες αντροιντ για να μιλάς έτσι η είχες όταν ήταν για πετρες ,(μην παρεξηγηθείς φιλικά μιλάω και συζήτηση κανουμε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ το θέμα είναι ως εξής: Αναλόγως το τι θες να κάνεις, παίρνεις και την ανάλογη συσκευή. Απλά πράγματα. Αν δεν σε καλύπτει κάτι δεν το παίρνεις. Σωστά; Όταν πας σε κάποια συσκευή, μαθαίνεις πρώτα αν σε βολεύει. Εγώ έτσι ξέρω. Όπως σε είχα ρωτήσει να μου πεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε 640 και 650. Τώρα που το πήρα θα σου πω την άποψη μου, μόλις το δοκιμάσω λίγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κουκ το θέμα είναι ως εξής: Αναλόγως το τι θες να κάνεις, παίρνεις και την ανάλογη συσκευή. Απλά πράγματα. Αν δεν σε καλύπτει κάτι δεν το παίρνεις. Σωστά; Όταν πας σε κάποια συσκευή, μαθαίνεις πρώτα αν σε βολεύει. Εγώ έτσι ξέρω. Όπως σε είχα ρωτήσει να μου πεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε 640 και 650. Τώρα που το πήρα θα σου πω την άποψη μου, μόλις το δοκιμάσω λίγο. άσχετο με αυτό που μου ρώτησες για τις συσκευές και σου απάντησα παίρνεις smartphone για να είσαι μέσα στον κόσμο το ότι δεν δουλεύουν σωστά τα πράγματα ειναι απο τα αφεντικά τις ms που είχε υποσχεθεί Εφαρμογές και χρηστικότητα και δεν κατάφερε τίποτα απο αυτά ,παιδια αυτονόητα να μην τα λέμε εμείς το ξανά λέω μπορεί να είμαστε λίγο ψαγμένοι οι άλλοι ποιο ειναι το κίνητρο τους να πιστέψουν στην Wm πλατφόρμα που δεν προσφέρει ούτε τα μισά ,ο λόγος που θέλουμε και άλλο κοινό ειναι για να εξακολουθηση να βγαίνει το λογισμικό και να αναπτύσσεται αλλα δεν έχουν δείξει κινήσεις γι αυτό,με τις υποσχέσεις του ceo αγόρασαν κάποιοι κινητά και την έπαθαν ,με τις πράξεις του λειτουργικού ακόμα κανεις δεν αγόρασε ,το να "λέω" εγώ εσείς εμενα το 650 μου αρέσει και δουλεύει καλά και κάνω την δουλεια μου μόνο εγωιστικό ειναι αφού καν δεν πλησιάζουμε την εξέλιξη που υπάρχει αλλού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τι με ενδιαφέρει εμένα, από την στιγμή που ο καθένας έχει την επιλογή να πάρει αυτό που τον συμφέρει-βολεύει. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και το τι ενδιαφέρει εμένα. Λογικό δεν είναι; Μπορώ εγώ να ξέρω ή να με ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας; Εγώ σε είχα ρωτήσει για την διαφορά ανάμεσα στην οθόνη του 640 και του 650. Η δική σου άποψη είναι ότι η οθόνη του 650 είναι πολύ καλύτερη και ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Σεβαστή η άποψη. Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα, για μένα η διαφορά είναι μικρή. Δεν έχω δικαίωμα να εκφράσω προσωπική άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τι με ενδιαφέρει εμένα, από την στιγμή που ο καθένας έχει την επιλογή να πάρει αυτό που τον συμφέρει-βολεύει. Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου και το τι ενδιαφέρει εμένα. Λογικό δεν είναι; Μπορώ εγώ να ξέρω ή να με ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας; Εγώ σε είχα ρωτήσει για την διαφορά ανάμεσα στην οθόνη του 640 και του 650. Η δική σου άποψη είναι ότι η οθόνη του 650 και πολύ καλύτερη και ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Σεβαστή η άποψη. Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα, για μένα η διαφορά είναι μικρή. Δεν έχω δικαίωμα να εκφράσω προσωπική άποψη; φιλε παρεξήγησες εγώ δεν μιλούσα για την διαφορά 650-640 ,για το λειτουργικό μιλούσα που ειναι νύχτες Πισω απο τα αλλα δυο που έμειναν ,δυστυχώς άμα έχουμε τέτοιες απόψεις εμείς σε λίγο θα δούμε την δύση του μίας και έτσι δεν περπατάει και φαίνεται απο τα ποσοστά που έχει χάσει ,πριν δεν μιλούσα για την προσωπική συζήτηση και γι το άλλο που συζητάμε ρωτα τον ίδιο τον ρετρο που δουλεύει αυτό τον καιρό το mimax του πως πάνε εκει τα πραγματα (σε έναν υπολογιστή του 2000 με win 98 μπορείς να μπεις στο fb στην σελίδα αλλα πως θα μπεις και ποσο ωραίο θα ειναι ειναι άλλο κομμάτι ,έτσι ειναι και με το Wm την δουλεια σου κούτσα στραβά ΙΣΩΣ την κανεις άμα πιάσεις όμως αλλο οικοσυστημα 2016 θα κλαψεις με μαύρο δακρι σε όλα τα επίπεδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Snapchat Facebook messenger βιντεοκλησεις και αλλα ,παιχνίδια vainglory που παίζουν κόσμος και αλλα που άμα αρχισω απλά δεν θα τελειώσω ,άσε φιλε μάλλον δεν είχες αντροιντ για να μιλάς έτσι η είχες όταν ήταν για πετρες ,(μην παρεξηγηθείς φιλικά μιλάω και συζήτηση κανουμε) Γιατι να εχω messager και όχι skype? Αυτό που κανει το snapchat το κανω με το outlook. Από τον πολύ καλο browser μπαινω στο facebook για ποιο λογο να εχω εφαρμογή? Στο σπιτι υπαρχει το a5 (που είναι πολύ καλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το Facebook έχει πρόβλημα και σε υπολογιστή. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με αυτά που έχω τώρα, δεν με νοιάζει. Οποίος θέλει να πάρει τηλέφωνο ρωτάει και παίρνει ότι γουστάρει. Δεν μπορείς να συγκρίνεις πορτοκάλια με λεμόνια. Κάθε πλατφόρμα έχει τα υπέρ και τα κατά. Όλα εξαρτώνται από την χρήση του καθενός. Αν πχ θες Facebook και δεν σε καλύπτει το wp πας αλλού. Απλά πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι να εχω messager και όχι skype? Αυτό που κανει το snapchat το κανω με το outlook. Από τον πολύ καλο browser μπαινω στο facebook για ποιο λογο να εχω εφαρμογή? Στο σπιτι υπαρχει το a5 (που είναι πολύ καλο). καλά ρε φιλε τώρα αλήθεια με ρωτάς γιατί ;γιατί είσαι μόνο εσύ ενώ στα αλλα που λες αντί ειναι όλος ο πληθυσμός ούτε το outlook ,κάνει αυτό που κάνει το snapchat ούτε το Facebook εφαρμογή ειναι η ίδια ακόμα και απο τον καλο browser που λες σέρνεται πάλι απο αυτό που γίνετε με την εφαρμογή ,αυτό έλεγα πριν το τι κανεις εσύ δεν μου λέει απόλυτος τίποτα το τι κάνει ο κόσμος όλος ειναι το θέμα ,.Υ.γ όσο έγραφα μου έριξε και μια φολα το πληκτρολόγιο που κόλλησε για 10 δευτερόλεπτα την απαντηση σου την έδωσα κάτσε σκέψου την Το Facebook έχει πρόβλημα και σε υπολογιστή. Εγώ είμαι ευτυχισμένος με αυτά που έχω τώρα, δεν με νοιάζει. Οποίος θέλει να πάρει τηλέφωνο ρωτάει και παίρνει ότι γουστάρει. Δεν μπορείς να συγκρίνεις πορτοκάλια με λεμόνια. Κάθε πλατφόρμα έχει τα υπέρ και τα κατά. Όλα εξαρτώνται από την χρήση του καθενός. Αν πχ θες Facebook και δεν σε καλύπτει το wp πας αλλού. Απλά πράγματα. το θέμα φιλε μου πλέων ειναι σε τι Είναι καλύτερο το Wm απο το αντροιντ η το ιος πλέων δεν ειναι πουθενά κάποτε ήταν στο πόσο smooth τρέχανε όλα ακόμα και εδώ πλέων ειναι πισω ,αυτά που λέω δεν τα λέω για κακο αλλα γιατί θέλω να προχωρήσει το λειτουργικό μιας και μου αρέσει αλλα δεν ειναι χρηστικό όπως ειναι τα αλλα σε κανέναν τομέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Από τα προβλήματα που μου λες, έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα της συσκευής σου. Μάλλον δεν έχει κάτσει καλά η έκδοση. Έχεις κάνει ρισέτ ; Δοκίμασες την .479 release preview ; Εγώ περνάω τώρα την .479 στο 650. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Όχι φιλε δεν ειναι μόνο τις συσκευής μου ,δυστοιχως και σε γειτονικό φόρουμ και άλλοι έχουν τα προβλήματα και χειρότερα σε κάποιες συσκευές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε κουκ αν έχεις προβλήματα και δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, σκότωσέ το και πάρε κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα