panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Χαλι μαύρο...για το bug της φωτεινοτητας ισχύει και στο slow ring?? Αυτο δεν το γνωριζω..αλλα γιατι δεν μενεις στην 448 ή εστω στην 479?? 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μωρε θα μείνω, απλα με τρώει να το αλλάξω έστω και για testing!!
panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μωρε θα μείνω, απλα με τρώει να το αλλάξω έστω και για testing!! Αν ειναι η main συσκευη σου ουτε για αστειο..θα πρεπει να συνδεθεις με pc για να γυρισεις παλι πισω και ξανα μανα.. Κατσε οπως εισαι.. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Άσε....θελω να γυρίσω στα 8.1 αλλά με κρατάει πίσω το Instagram... Και να πω την αλήθεια...έχω κουραστεί με τα 10...μου χουν σπάσει τα νεύρα(ναι τελικά ισχύει)... Μια με τη κάμερα που κολλάει, μια η μπαταρία που αδειάζει γρήγορα(τουλ στα επίσημα είναι οκ, καμια σχέση με τα 8 (όμως που είναι καλύτερα),μια οι εφαρμογές που κλείνουν ξαφνικά, μια οι ενημερώσεις..... Να πω ότι έχω γίνει και (άντε ψιλορεζιλι) στη θεία και στα ξαδέρφια μ επειδή αργεί η επεξεργασία της φωτογραφίας 'αντε δέκα μέρες για μια φωτογραφια'... Απτή μια πάλι έχω αγανακτήσει και λέω θα πάω στα 8.1 απτην άλλη θέλω τα 10ρια λόγω εφαρμογών...Απτην άλλη λεω άστο να πάει στο κορακα θα περάσει, θα ολοκληρωθούν τα 10!(ποτε;;!) Δε λέω θέλω να κάνω και 'διαφημιση' με τα 10ρια...αλλα σ'αυτη τη κατάσταση που είναι τι να κανω... Δεν θέλω κιόλας να μείνει μόνο Android και Ios διότι θα γίνει χαμός, θέλω και άλλον ανταγωνιστή όπως (καλή ώρα) Windows Phone/Windows 10...καταλάβατε.... Και γενικώς έχεις βρεθείς σε μια κατάσταση που δε ξέρεις τι να κάνεις!
anamenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά ειλικρινά εγώ από τον καιρό που είμαι σε release και όχι σε fast έχω ελάχιστα ή και μηδενικά προβλήματα. Εύχομαι να είναι προσωρινά πάντως γιατί όλο και περισσότεροι παραπονιούνται τελευταία. 4
teo20net Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μια από τα ίδια κι εγώ. Είμαι σε release και τα 1-2 θεματάκια "παλεύονται". Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που ο κόσμος γίνεται insider/πειραματόζωο με τη θέλησή του. Θαρρείς κι εμείς στη release δεν ζούμε το beta os καθημερινά. Χάχα 1
anamenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μια από τα ίδια κι εγώ. Είμαι σε release και τα 1-2 θεματάκια "παλεύονται". Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που ο κόσμος γίνεται insider/πειραματόζωο με τη θέλησή του. Θαρρείς κι εμείς στη release δεν ζούμε το beta os καθημερινά. Χάχα Μόλις πάρω στα χέρια μου το 950 XL , θα βάλω το 640XL στο fast γιατί θέλω να βοηθήσω να εξελιχθεί το λειτουργικό, αλλά μέχρι τότε δεν ξανά κάνω το λάθος να έχω την μοναδική μου συσκευή σε μόνιμο beta testing.
panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Άσε....θελω να γυρίσω στα 8.1 αλλά με κρατάει πίσω το Instagram... Και να πω την αλήθεια...έχω κουραστεί με τα 10...μου χουν σπάσει τα νεύρα(ναι τελικά ισχύει)... Μια με τη κάμερα που κολλάει, μια η μπαταρία που αδειάζει γρήγορα(τουλ στα επίσημα είναι οκ, καμια σχέση με τα 8 (όμως που είναι καλύτερα),μια οι εφαρμογές που κλείνουν ξαφνικά, μια οι ενημερώσεις..... Να πω ότι έχω γίνει και (άντε ψιλορεζιλι) στη θεία και στα ξαδέρφια μ επειδή αργεί η επεξεργασία της φωτογραφίας 'αντε δέκα μέρες για μια φωτογραφια'... Απτή μια πάλι έχω αγανακτήσει και λέω θα πάω στα 8.1 απτην άλλη θέλω τα 10ρια λόγω εφαρμογών...Απτην άλλη λεω άστο να πάει στο κορακα θα περάσει, θα ολοκληρωθούν τα 10!(ποτε;;!) Δε λέω θέλω να κάνω και 'διαφημιση' με τα 10ρια...αλλα σ'αυτη τη κατάσταση που είναι τι να κανω... Δεν θέλω κιόλας να μείνει μόνο Android και Ios διότι θα γίνει χαμός, θέλω και άλλον ανταγωνιστή όπως (καλή ώρα) Windows Phone/Windows 10...καταλάβατε.... Και γενικώς έχεις βρεθείς σε μια κατάσταση που δε ξέρεις τι να κάνεις! Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...με καλυψες απολυτα και βαζω μεσα και το οτι και εγω εχω νοιωσει ασχημα που το προτεινα σε φιλη και πηρε το 640..και τι περιεργο με τα 8.1 με ευχαριστουσε ποσο σταθερα ηταν ολα, μα τι καλη μπαταρια, τι ωραιες φωτογραφιες..και μετα τα 10ρια απο πριν το καλοκαιρι που τα εβαλε κανει υπομονη..και μιλαμε για μια κοπελα που ηθελε Μονο ανετη λειτουργια σε φωτογραφιες,το skype , τις κλησεις της, facebook-messenger και πλεον ψαχνεται για αλλο κινητο. WELL DONE Ms.. Οταν αναφερομαι εγω σε αυτα τα προβληματα καποιοι μου σερβίρουν απλοχερα προσβολες..δεν πειραζει ομως καλη καρδια... 3
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...με καλυψες απολυτα και βαζω μεσα και το οτι και εγω εχω νοιωσει ασχημα που το προτεινα σε φιλη και πηρε το 640..και τι περιεργο με τα 8.1 με ευχαριστουσε ποσο σταθερα ηταν ολα, μα τι καλη μπαταρια, τι ωραιες φωτογραφιες..και μετα τα 10ρια απο πριν το καλοκαιρι που τα εβαλε κανει υπομονη..και μιλαμε για μια κοπελα που ηθελε Μονο ανετη λειτουργια σε φωτογραφιες,το skype , τις κλησεις της, facebook-messenger και πλεον ψαχνεται για αλλο κινητο. WELL DONE Ms.. Οταν αναφερομαι εγω σε αυτα τα προβληματα καποιοι μου σερβίρουν απλοχερα προσβολες..δεν πειραζει ομως καλη καρδια... Γιατι δε γυρναει στα 8.1? αφου ηταν μια χαρα η φιλη σου;;
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι δε γυρναει στα 8.1? αφου ηταν μια χαρα η φιλη σου;; Θελει skype για την δουλεια της και για καποιους φιλους της που μιλαει στο εξωτερικο αρκετα συχνα γαμωτο...μολις της ειπα οτι γιοκ το skype απο τα 8ρια εφαγε ξενερα και δεν ηθελε να της το επαναφερω..θα κανω λιγο υπομονη ακομα μεχρι να το αλλαξω μου ειπε...τα λογια περιττα.. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ υπαρχει ακομα το skype για 8.1!! 1
panos9553 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ υπαρχει ακομα το skype για 8.1!! Εχει σταματησει η υποστηριξη του απο τον Οκτωβρη http://www.mobilescout.com/windows/news/n75139/microsoft--ends-support-skype-85-percent-wp-device.html Σε καποιους με 8,1 ήδη δεν λειτουργει οπως πρεπει..αν και στο Lumia 820 με την 10.586. που εχει παραμεινει (που ουτε αυτο υποστηριζεται) μου κατεβαζει μονο την παλια εφαρμογη και οχι την νεα universal και στις βιντεοκλησεις που δοκιμασα κανει διαφορα κουλα. Ουτως η αλλως σε λιγο δεν θα λειτουργει σε κανενα με 8,1 και 10ρια πριν το anniversary update. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι στιγμής θεματάκια δεν έχω δει στα 10αρια σε κανένα app, όσο δούλευα τα 8.1 το ίδιο μου φαίνονται και τα 10 αλλά αν δω θέματα σαν αυτά που λέτε ζήτω που κάηκα να γυρνάω σε 8.1 πάλι, fk ms ! 1
κουξκουκ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εχει σταματησει η υποστηριξη του απο τον Οκτωβρη http://www.mobilescout.com/windows/news/n75139/microsoft--ends-support-skype-85-percent-wp-device.html Σε καποιους με 8,1 ήδη δεν λειτουργει οπως πρεπει..αν και στο Lumia 820 με την 10.586. που εχει παραμεινει (που ουτε αυτο υποστηριζεται) μου κατεβαζει μονο την παλια εφαρμογη και οχι την νεα universal και στις βιντεοκλησεις που δοκιμασα κανει διαφορα κουλα. Ουτως η αλλως σε λιγο δεν θα λειτουργει σε κανενα με 8,1 και 10ρια πριν το anniversary update. δεν μπορεί να περάσει πάλι τα 8.1 και μέσω του project Astoria να δουλεύει τις εφαρμογές skype απο το android?δεν ξέρω αν όντως δουλεύει μια σκεψει κάνω
cameranek Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι στιγμής θεματάκια δεν έχω δει στα 10αρια σε κανένα app, όσο δούλευα τα 8.1 το ίδιο μου φαίνονται και τα 10 αλλά αν δω θέματα σαν αυτά που λέτε ζήτω που κάηκα να γυρνάω σε 8.1 πάλι, fk ms !Μια χαρά δουλεύουν τα 10αρια στα κινητά που έχω στις επίσημες εκδόσεις και στην πριβιού. Στις φαστ εκδόσεις έχουμε προβλήματα και λογικό είναι γιατί είναι δοκιμαστικές. Από εκεί και πέρα οποίος έχει πρόβλημα μπορεί να πάει αλλού. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα