aris 4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Άρη κάθεσαι και απαντάς σε άτομα που είναι καθαρά τρολλ. Αντί να πάνε στις σελίδες της Microsoft να κράξουν, μας ζαλίζουν εδώ. Την ώρα μου σκοτώνω!!! Δε με χαλάει.έκλεισα μουσική,ετοίμασα βραδινό κ υγεία σε όλους troll κ μη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 έκανα πριν μερικές μέρες update το 640xl ενός φίλου, είναι σε stable στα 14393.χχχ δεν θυμάμαι ακριβώς build, επειδή δε το έχω μπροστά μου. παίζει να το έκανε επειδή έχει βάλει καμιά 100 εφαρμογές και έκανε δοκιμές ποιες να κρατήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Παντως αυτή τη στιγμη δεν πρεπει να υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα από το 650 που παιζει στα 100-120 ευρω. Το πείρα €80 μόνο, την black friday από Γερμανό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 έκανα πριν μερικές μέρες update το 640xl ενός φίλου, είναι σε stable στα 14393.χχχ δεν θυμάμαι ακριβώς build, επειδή δε το έχω μπροστά μου. παίζει να το έκανε επειδή έχει βάλει καμιά 100 εφαρμογές και έκανε δοκιμές ποιες να κρατήσει? Μπορεί να έχει γεμίσει η μνήμη.Αν θες βάλε την .479 release preview είναι πολύ καλή. Αυτή έχω στα 640χλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνω κουραστικός.δεν βλέπω αρνητικές καταστάσεις .Αποδεκτό αν κάτι για λίγο πάει να στραβώσει .Εδω αλλού διάβαζα για θέματα μπαταρίας σε τηλέφωνα apple. Για να μην πω ότι η πρόοδος του android σε εκδόσεις αφήνει κάθε λίγο κ λιγάκι εκατομμύρια συσκευές σε κίνδυνο και και και ... Δεν μας απασχολει η apple και οι αθλιες μπαταριες της.. Και δεν γινεσαι καθολου κουραστικος..το οτι τουλαχιστον εμαθες πως υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα ειναι κατι σημαντικο για εμενα..και φυσικα οποιος αλλος δεν το γνωριζε..διοτι μια δικη σου αναφορα για ενα προβλημα ή μια δικη μου μπορει να καλυτερέψει εστω και κατι παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το πείρα €80 μόνο την black friday από Γερμανό.Το 650 δεν το πρόλαβα στα 79€, αλλά το βρήκα used στα 63€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το 650 δεν το πρόλαβα στα 79€, αλλά το βρήκα used στα 63€ Δεν βρίσκεις ούτε στα καλύτερα σου όνειρα τέτοιο ποιοτικό κινητό σε αυτό το εύρος τιμής στο android. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν βρίσκεις ούτε στα καλύτερα σου όνειρα τέτοιο ποιοτικό κινητό σε αυτό το εύρος τιμής στο android. Θέλω να δω αν έχει διαφορά με το 640 και το 640χλ. Θα σου πω όταν μου έρθει. Αλλά με αυτά τα λεφτά κινητό με καλή φωτογραφία, δεν νομίζω ότι υπάρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Με την τελευταια αναβαθμιση της καμερας σε 2 lumia 640ds,το ενα με την 448 και το αλλο με την 479 υπαρχουν τα εξης θεματα..περα απο το κλασικο θεμα με το hdr στις φωτο που κολλαει εντελως μετα απο 3-4 φωτο..τωρα πολλες φορες η φωτο δεν αποθηκευεται καν..σαν μην την τραβηξες ποτε.. Επισης σε βιντεο με ψηφιακη σταθεροποιηση σε full hd/30 fps ακομα κολλαει και ο ηχος δεν συγχρονιζεται με την εικονα...οταν δεις τι τραβηξες μετα αλλου παει η εικονα και αλλου ο ηχος..τοσο καιρο καμια βελτιωση εκτος απο το UI της εφαρμογης που οντως πλεον ειναι οτι πρεπει για τα γουστα μου. Μετα απο χθεσινο Update του store εχει γινει αισθητα πιο γρηγορο..καλο αυτο.. Επισης δοκιμαστε μια ωραια εφαρμογη το 3D builder https://www.microsoft.com/en-us/store/p/3d-builder/9wzdncrfj3t6 ριξτε μια ματια αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g13333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μερικοι ξεχναμε ότι εχουμε ένα τηλεφωνο των 100ευρω και απαιτουμε να εχει φωτογραφικη σαν αυτη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 c10324922-1m.jpgΜερικοι ξεχναμε ότι εχουμε ένα τηλεφωνο των 100ευρω και απαιτουμε να εχει φωτογραφικη σαν αυτη Αναφερθηκα πουθενα για ποιοτητα φωτογραφιας? Ισα ισα για τα λεφτα του ειναι αξιοπρεπεστατη.. Μιλησα καθαρα για θεμα λειτουργικότητας της εφαρμογης της καμερας, για bugs, για θεμα software.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 c10324922-1m.jpgΜερικοι ξεχναμε ότι εχουμε ένα τηλεφωνο των 100ευρω και απαιτουμε να εχει φωτογραφικη σαν αυτηΚαι η sony πολύ καλές φωτογραφικές...Αλλά και το 640χλ έχει αρκετά καλή φωτογραφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος έχει Fast ring μπορεί να πει απόψεις; Μπαταρία,ταχύτητα, η κάμερα αν κάνει κάποια κολλήματα και τέτοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος έχει Fast ring μπορεί να πει απόψεις; Μπαταρία,ταχύτητα, η κάμερα αν κάνει κάποια κολλήματα και τέτοια; Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθεις με Τιποτα με fast ακομα..ριξε μια ματια εδω να δεις ποσα θεματα παρουσιαζουν Ανεβαζει πολυ ωραια πραγματακια το παλικαρι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Χαλι μαύρο...για το bug της φωτεινοτητας ισχύει και στο slow ring?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα