Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχεις λέμε :devil:.

Τον δρακουμέλ που είχες βάλει εσύ τον έσβησες;

Πάντως πολύ χάλια τα Windows 10 ...

Να πάρετε άλλα... Εγώ ευχαρίστως τα περνω και τσάμπα αν είναι :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλη σημασία,αν δεν δε θα έκανα παραθέσεις,ούτε θα απαντούσα.

Το feedback αν δε κάνω λάθος το κάνει μόνο του το κινητό,μιας κ έχω βάλει on σε θέματα που τυχόν προκύψουν.

Αφού δε μου τύχανε χοντρές πατάτες,τι να γράψω κ που;

Ναι δεν είμαι power usher, κάνω απλό surfing internet,μηνύματα κλήσεις,απλά παιγνίδια,,WhatsApp,ξυπνητήρια ,σημειώσεις,screenshot για κάτιπου θα δω ,κάποια απλή φωτογραφία αν πρέπεινα καταγραφή κάτι κ ίσως κάνα δυο ακόμα σε καθημερινή χρήση που τώρα ξεχνάω.

Να μια ευκαιρια να αναφερθει κατι που πολλοι δεν γνωριζουν ή δεν ειχαν προσεξει..

Λοιπον..μπορεις να πας στις ρυθμισεις της καμερας, των φωτογραφιων , στο ημερολογιο και σχεδον σε ολες τις εφαρμογες του λειτουργικου εχει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ..οπου μπορεις να αναφερεις με λεπτομερεια τι δεν σου αρεσει τι θα ηθελες να διορθωθει και γενικοτερα να προτεινεις κατι..

Αν το καναμε οι περισσοτεροι αυτο θα ηταν Πολυ καλυτερα τα πραγματα..

Φιλικα παντα..ξεπερασες τα ορια..νομιζα πως αξιζε να ανταλλάσσουμε αποψεις αλλα μαλλον δεν εχεις την διαθεση για κατι τετοιο..απο μενα τρως Mute και καλη συνεχεια..

Μιλάμε στεναχωρήθηκα πολύ τώρα...

Πάω να φάω σουβλάκια να μου περάσει :D

Άντε γεια και να μην μας γράφεις :D

Να μείνουμε μόνοι μας εμείς οι 5 :D

• Like 1

Παντως αυτή τη στιγμη δεν πρεπει να υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα από το 650 που παιζει στα 100-120 ευρω.

Στα 65-70 μεταχειρισμένο.

Περιμένω να το πάρω για την συλλογή μου :D

• Like 2

Να μια ευκαιρια να αναφερθει κατι που πολλοι δεν γνωριζουν ή δεν ειχαν προσεξει..

Λοιπον..μπορεις να πας στις ρυθμισεις της καμερας, των φωτογραφιων , στο ημερολογιο και σχεδον σε ολες τις εφαρμογες του λειτουργικου εχει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΩΝ..οπου μπορεις να αναφερεις με λεπτομερεια τι δεν σου αρεσει τι θα ηθελες να διορθωθει και γενικοτερα να προτεινεις κατι..

Αν το καναμε οι περισσοτεροι αυτο θα ηταν Πολυ καλυτερα τα πραγματα..

θα γίνω κουραστικός.δεν βλέπω αρνητικές καταστάσεις .Αποδεκτό αν κάτι για λίγο πάει να στραβώσει .Εδω αλλού διάβαζα για θέματα μπαταρίας σε τηλέφωνα apple.

Για να μην πω ότι η πρόοδος του android σε εκδόσεις αφήνει κάθε λίγο κ λιγάκι εκατομμύρια συσκευές σε κίνδυνο και και και ...

• Like 1

Τον δρακουμέλ που είχες βάλει εσύ τον έσβησες;

Πάντως πολύ χάλια τα Windows 10 ...

Να πάρετε άλλα... Εγώ ευχαρίστως τα περνω και τσάμπα αν είναι :D

Τον έσβησα μιας και δεν βγαίνει σε καλό η παρουσία του, εκ των υστέρων το θυμήθηκα ! 

Άρη κάθεσαι και απαντάς σε άτομα που είναι καθαρά τρολλ. Αντί να πάνε στις σελίδες της Microsoft να κράξουν, μας ζαλίζουν εδώ. :D

• Like 1

Το εχω το 640 εδώ και 13 μηνες . Πολύ καλο.

Υπέρ ευχαριστημένος κάτοχος 640xl εδώ, τάπα τα πάει τα 10αρια και ίχνος lag δεν έχω δει ούτε σε games ούτε σε καθημερινή χρήση. Στα λεφτά που κάνουν τα wp μέχρι 100 ευρώ είναι πολύ αξιόλογες προτάσεις σε ποιότητα, απόδοση και τιμή.

Υπέρ ευχαριστημένος κάτοχος 640xl εδώ, τάπα τα πάει τα 10αρια και ίχνος lag δεν έχω δει ούτε σε games ούτε σε καθημερινή χρήση.

Αυτό δεν λέω και εγώ; Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τα 10αρια. Όποιος δεν γουστάρει να πάει αλλού. Σωστός; :D
  • Like 2

σε 640xl όταν πηγαίνω από την αρχική -> στις εφαρμογές lagaρουν μερικά εικονίδια από εφαρμογές και δείχνει απλά ένα τετράγωνο πλαίσιο. το παθαίνουν και άλλοι αυτό ?

σε 640xl όταν πηγαίνω από την αρχική -> στις εφαρμογές lagaρουν μερικά εικονίδια από εφαρμογές και δείχνει απλά ένα τετράγωνο πλαίσιο. το παθαίνουν και άλλοι αυτό ?

Κανένα τέτοιο θέμα δεν είχα ούτε με προηγούμενα updates στα 10αρια, σε ποια έκδοση των 10 είσαι τώρα ;  Γενικά και με ταχύτητα να κάνω εναλλαγή από αρχική σε εφαρμογές και μετά scroll γρήγορο στις εφαρμογές όλα είναι ομαλότατα δίχως καθυστέρηση.

Αυτό δεν λέω και εγώ; Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τα 10αρια. Όποιος δεν γουστάρει να πάει αλλού. Σωστός;  :D

Cameranek έτσι είναι ! 

Τώρα που το δοκίμασα δεν έχω θέμα.

Αν έχεις φωτογραφία να δω τι παίζει.

Είμαι στην .479 έκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...