Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε πανο όρεξη που έχεις...

Επειδή εμείς είμαστε ευτυχισμένοι όπως είναι τώρα η κατάσταση, εσύ με το ζόρι να μας πεις το αντίθετο :D

Λέω ότι αν δεν σ' αρέσει κάτι, τράβα αλλού. Απλά πράγματα. Δεν σε κρατάει κανένας.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πιστεύω ότι έχουν.

Το θέμα ταχύτητα κλπ είναι επίσης υποκειμενική οπτική γωνί.

Ταχύτητα.ταχύτητα ταχύτητα...Ξέρεις πόσοι έχουν πάει πρόωρα από αυτή; ΞΕΡΕΙΣ.

Σε εμενα όταν κάθομαι να παίξω με τηλέφωνο κλπ δε με χαλάει σχεδόν καθόλου να κάνει 10" να ανοίξει το Facebook να δω .Για να το κάνω σημαίνει εχω χρόνο για σκότωμα.Εν αντιθέσει με κλήσεις που το android με είχε κρεμάσει ν' φορές!

Οι ανάγκες όλον μας είναι σεβαστές.

Θα έκανα επίσης πιο σοβαρή κριτική σε Ms phones αν υπήρχε γκαμα σε όλους LG ,Samsung,HTC Sony Huawei κλπ brands,από 5 συσκευές σε καθένα τους με εύρος τιμών από 70-470 κ θα έβλεπα τότε ποσοστά αποτυχίας ή μη .

Κ μην μπει σε εξίσωση η apple με τα κινητά των 800€ κ βάλε..

Παλι δεν αντιλαμβάνεσαι τι θελω να πω..τι σχεση εχει η ταχυτητα που εχει φαει κοσμο με την ταχυτητα των κινητων..ημαρτον σε παρακαλω..ειναι ακυρα αυτα που συγκρινεις..

Απο την αλλη το οτι εσενα δεν σε νοιαζει αν θα κανει 10 δευτερα να ανοιξει το facebook προφανως και δεν αντιπροσωπευει εμενα και το υλοποιπο 99% του πλανητη..ειναι δυνατον να δινω 150 ευρω και να παρω ενα wp πολυ πιο αργο σαν κινητο? Για πιο λογο, χαζος ειμαι ή μαζοχα??

Επισης πως να βγει συσκευη απο αλλες εταιρειες με wp βρε aris απο την στιγμη που η MS τους εχει κρεμάσει ολους πάμπολλες φορες?? Εδω η ιδια η MS σε παει απο low συκευες οπως τα 640 μας κατευθειαν στα high end οπως τα 950..mid συσκευη δεν υπηρξε ουτε για δειγμα..

Τα ποσοστα αποτυχιας ειναι δεδομενα..δεν συζηταμε αυτο..η ιδια η εταιρεια το παραδεχτηκε ΕΠΙΣΗΜΑ.

Αυτο που λεω ειναι πως τα 10 ρια τελικα βγηκαν ανετοιμα..και ακομα και σημερα εχουν παιδικες ασθενειες σε βασικα πραγματα του λειτουργικου..και φυσικα οι εφαρμογες που περιμεναμε απο περσι τον Δεκεμβρη δεν ΗΡΘΑΝ ποτε..και πολλες που ηρθαν ειναι ακομα για τα πανηγυρια..

Αρα κανενα μελλον παιδες..ηδη δεν παραγονται καθολου Lumia..και φυσικα εδω και μηνες στο αντιστοιχο θεμα του forum με κινητα..δεν εχει προταθει ΚΑΝΕΝΑ WP..κριμα που δεν υποστηριξε οπως επρεπε ενα τετοιο λειτουργικο που ειχε προοπτικες..πολυ φοβαμαι πως θα παει ακλαφτο το κακομοιρο..

Βρε πανο όρεξη που έχεις...

Επειδή εμείς είμαστε ευτυχισμένοι όπως είναι τώρα η κατάσταση, εσύ με το ζόρι να μας πεις το αντίθετο :D

Λέω ότι αν δεν σ' αρέσει κάτι, τράβα αλλού. Απλά πράγματα. Δεν σε κρατάει κανένας.

Βρε συ..τα ιδια θα λεμε? Το τι θα αγορασω και το τι θα κανω ειναι δικια μου δουλεια...Εγω πηρα ενα κινητο με τα 8,1 και τελικα τα 10 ρια στα περισσοτερα τα εκαναν μανταρα κανονικα..θα μου πεις βαλε ξανα τα 8,1 και θα σου πω εγω μετα δεν θα εχω skype που μου ειναι απαραιτητο...ΑΡΑ ας στρωσουν τον ποπο κατω τους να φτιαξουν οπως πρεπει τις βασικες λειτουργιες. Ειναι απαραδεκτο μετα απο 2 χρονια σε beta τα 10 ρια να συμπεριφερονται ετσι..

Το οτι υπαρχουν χρηστες σαν εσενα που ειναι ευχαριστημενοι με τα βασικα  αντιπροσωπευει το ελαχιστο του ελαχιστου..και ειναι κακο οταν καποιοι χρηστες δεν λενε τα πραγματικα προβληματα ωστε να γινει καλυτερο το λειτουργικο..

Ξερεις ποσες φορες εχω γραψει οσο αναλυτικα μπορουσα στα σχολια καθε εφαρμογης τι να φτιαξουν? Εσυ ασχοληθηκες ποτε ωστε να στειλεις feedback για τα χαλια που εχουν μπας και τα στρωσουν? Ή σου φαινονται ολα καλα και ολα ωραια?

Panos...

Το θέμα αντίληψη θα το προσπεράσω γιατί εμπίπτει σε άλλο πράγμα (προσωπική προσβολή)

Εγώ ακούω την μουσική μου χαλαρά,κάνω που κ που refresh στη σελίδα να δω σχόλια κ δε με χαλάει ΤΙΠΟΤΑ.

Πάντως μια μικρή γνώμη (όχι συμβουλή) ,άσε σε συρτάρι το window phone,κάνε αποκλειστικά"παιχνίδι" σε android,βλέπεις εξέλιξη του από δω χώρου κ ξαναέρχεσαι από εδώ αν βελτιωθεί όπως εσύ το θες ή γελάς με εμάς πάλι...

Βρε πάνο... Με τόσο θάψιμο που κάνεις, μόνο τα κόλλυβα δεν έβαλες ακόμα...

Καλά από μνημόσυνο θα το ψάλεις πολύ σπέσιαλ :D

Πρέπει να έχεις ιδιαίτερη αγάπη στις κηδείες, δεν εξηγείται αλλιώς :D

• Like 2

Παίζει να είναι από τα τοπ τρολλοσχόλια που έχω δει ποτέ :D

Πάνο μην νομίζεις ότι όσοι έχουμε windows phone δεν τα γνωρίζουμε όλα αυτά, ωστόσο με το να το αναφέρουμε συνέχεια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πολλοί από εμάς πήγαμε συνειδητά στις εν λόγω επιλογές επειδή τόσα δίναμε, ξέρουμε που υστερούν και το έχουμε αποδεχθεί. Σαφώς όμως δεν θα προτείνουμε το ίδιο σε κάποιον που παίρνει νέα συσκευή και ακριβή μιας και ξέρουμε ότι λόγος για ακριβό windows phone δεν υπάρχει πια :). Όπως και να έχει νεκρό δεν είναι σε καμία περίπτωση το windows mobile, ενημερώνεται με τον καιρό και εξελίσσεται, σε καμία περίπτωση δεν είναι android από άποψης optimization εφαρμογών αλλά είναι εξίσου σταθερό και ασφαλές λειτουργικό. Για να μην το κουράζουμε πολύ απλά όποιος δεν θέλει windows πάει σε android ή ios, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει με windows phone.

• Like 2

Εγώ πάντως από τα μεταχειρισμένα που πουλάνε έχω πάρει σε πολύ καλή τιμή :D

Κανονικά πρέπει να αρχίσω και εγώ το θάψιμο, για να πέσουν και άλλο οι τιμές :D

Panos...

Το θέμα αντίληψη θα το προσπεράσω γιατί εμπίπτει σε άλλο πράγμα (προσωπική προσβολή)

Εγώ ακούω την μουσική μου χαλαρά,κάνω που κ που refresh στη σελίδα να δω σχόλια κ δε με χαλάει ΤΙΠΟΤΑ.

Πάντως μια μικρή γνώμη (όχι συμβουλή) ,άσε σε συρτάρι το window phone,κάνε αποκλειστικά"παιχνίδι" σε android,βλέπεις εξέλιξη του από δω χώρου κ ξαναέρχεσαι από εδώ αν βελτιωθεί όπως εσύ το θες ή γελάς με εμάς πάλι...

Βρε συ τι προσωπικη προσβολη? Σοβαρα τωρα? Σιγα μην προσβαλλω καποιον για μια κουβεντα που κανουμε για ενα λειτουργικο..ελεος δηλαδη..

Απλα 3 φορες μου ανεφερες παραδειγματα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που κουβεντιαζουμε, ηθελα να τονισω το οτι δεν δινεις σημασια σε αυτα που λεω..

Εγώ πάντως από τα μεταχειρισμένα που πουλάνε έχω πάρει σε πολύ καλή τιμή :D

Κανονικά πρέπει να αρχίσω και εγώ το θάψιμο, για να πέσουν και άλλο οι τιμές :D

Δεν υπάρχεις λέμε :devil:.

Νταξει να με τρολλαρεις ..φυσικα ωραια και η πλακα..και οτι θελετε.. αλλα νταξει το γαμ..ες λιγακι  με το οτι πρεπει να μου αρεσουν οι κηδειες δεν νομιζεις? Λιγακι μαλακια..

Παίζει να είναι από τα τοπ τρολλοσχόλια που έχω δει ποτέ :D

Πάνο μην νομίζεις ότι όσοι έχουμε windows phone δεν τα γνωρίζουμε όλα αυτά, ωστόσο με το να το αναφέρουμε συνέχεια δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πολλοί από εμάς πήγαμε συνειδητά στις εν λόγω επιλογές επειδή τόσα δίναμε, ξέρουμε που υστερούν και το έχουμε αποδεχθεί. Σαφώς όμως δεν θα προτείνουμε το ίδιο σε κάποιον που παίρνει νέα συσκευή και ακριβή μιας και ξέρουμε ότι λόγος για ακριβό windows phone δεν υπάρχει πια :). Όπως και να έχει νεκρό δεν είναι σε καμία περίπτωση το windows mobile, ενημερώνεται με τον καιρό και εξελίσσεται, σε καμία περίπτωση δεν είναι android από άποψης optimization εφαρμογών αλλά είναι εξίσου σταθερό και ασφαλές λειτουργικό. Για να μην το κουράζουμε πολύ απλά όποιος δεν θέλει windows πάει σε android ή ios, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει με windows phone.

Μια χαρα τα λες..να συμπληρωσω μονο το εξης..Οτι πλεον μονο απο 930 και πανω αξιζει σε wm και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση Low end...απο 640 και κατω το λειτουργικο φωναζει οτι ΔΕΝ τραβανε τα κακομοιρα..αρα χαθηκε και το μεγαλο πλεονεκτημα που ειχαν με τις λιγοτερες απαιτησεις σε σχεση με το android που πλεον ειναι ποιο σταθερο και γρηγορο στα ιδια specs..αυτα θελω να καταλαβουν καποιοι..και αν δεν δεις τον καλυτερο δεν προκειται και εσυ να γινεις καλυτερος..αρα αν δεν βαλουν μυαλο εκει στην ms να το βελτιωσουν οπως το android δεν προκειται ποτε να γινει καλυτερο..τα ιδια παντελακη μου..

Βρε συ τι προσωπικη προσβολη? Σοβαρα τωρα? Σιγα μην προσβαλλω καποιον για μια κουβεντα που κανουμε για ενα λειτουργικο..ελεος δηλαδη..

Απλα 3 φορες μου ανεφερες παραδειγματα που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που κουβεντιαζουμε, ηθελα να τονισω το οτι δεν δινεις σημασια σε αυτα που λεω..

Μεγάλη σημασία,αν δεν δε θα έκανα παραθέσεις,ούτε θα απαντούσα.

Το feedback αν δε κάνω λάθος το κάνει μόνο του το κινητό,μιας κ έχω βάλει on σε θέματα που τυχόν προκύψουν.

Αφού δε μου τύχανε χοντρές πατάτες,τι να γράψω κ που;

Ναι δεν είμαι power usher, κάνω απλό surfing internet,μηνύματα κλήσεις,απλά παιγνίδια,,WhatsApp,ξυπνητήρια ,σημειώσεις,screenshot για κάτιπου θα δω ,κάποια απλή φωτογραφία αν πρέπεινα καταγραφή κάτι κ ίσως κάνα δυο ακόμα σε καθημερινή χρήση που τώρα ξεχνάω.

Πάνο εγώ πάντως σε έχω σε μόνιμη σύνδεση με κάιρο :D

Με τόσο θάψιμο λογικό είναι να σου αρέσουν οι κηδείες :D

Φιλικα παντα..ξεπερασες τα ορια..νομιζα πως αξιζε να ανταλλάσσουμε αποψεις αλλα μαλλον δεν εχεις την διαθεση για κατι τετοιο..απο μενα τρως Mute και καλη συνεχεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...