Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Έχω region Ελλάδα και γλώσσα ελληνικά. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να του μιλάω και να γράφει κείμενο σε sms, email, skype, edge? Win mobile 10 τελευταία stable.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προτιμώ την Samsung...την θεωρώ πιο αξιόπιστη... Και εκτός αυτού το σέρβις της είναι ακριβώς 2 λεπτά από το σπίτι μου... Οπότε και να γίνει κάτι είμαι δίπλα... Έχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιουσα στο 950 και είμαι πολύ καλές και παρόλο που το α5 είναι πιο αδύναμο από το 950 είναι αρκετά γρήγορες... Για fb... Messenger...viber...what's app ανοίγουν όλες πιο γρήγορα στο android αλλά δεν έχουν πλέον μεγάλες διαφορές... Οι εφαρμογές που ανέφερα είναι πολύ καλές και στα wp... λείπει μάλλον το optimization . Κάμερα έχει μουφα πάντως.... καμία σχέση με 950... Ήδη με έλειψε το HDR του Lumia.

Και νιώθω ώρες ώρες ότι η Google είναι πολύ πιεστικη με τις 500 εφαρμογές της photos...Gmail...googleταινίες...Google maps... googleμουσική...Δλδ υπάρχει για όλα μια κανονική εφαρμογή,και άλλη μια αντίστοιχη της Google... σπαστικό. Κατά τα άλλα το κινητό δεν μπορώ έχει κολλήσει ακόμα καθόλου...

• Like 3

Προτιμώ την Samsung...την θεωρώ πιο αξιόπιστη... Και εκτός αυτού το σέρβις της είναι ακριβώς 2 λεπτά από το σπίτι μου... Οπότε και να γίνει κάτι είμαι δίπλα... Έχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιουσα στο 950 και είμαι πολύ καλές και παρόλο που το α5 είναι πιο αδύναμο από το 950 είναι αρκετά γρήγορες... Για fb... Messenger...viber...what's app ανοίγουν όλες πιο γρήγορα στο android αλλά δεν έχουν πλέον μεγάλες διαφορές... Οι εφαρμογές που ανέφερα είναι πολύ καλές και στα wp... λείπει μάλλον το optimization . Κάμερα έχει μουφα πάντως.... καμία σχέση με 950... Ήδη με έλειψε το HDR του Lumia.

Και νιώθω ώρες ώρες ότι η Google είναι πολύ πιεστικη με τις 500 εφαρμογές της photos...Gmail...googleταινίες...Google maps... googleμουσική...Δλδ υπάρχει για όλα μια κανονική εφαρμογή,και άλλη μια αντίστοιχη της Google... σπαστικό. Κατά τα άλλα το κινητό δεν μπορώ έχει κολλήσει ακόμα καθόλου...

Που να χρησιμοποιυσες κανενα nexus 5x που ειναι πολυ πιο δυνατο απο το a5 και με pure android φυσικα και χωρις το blotware της samsung...εκει οι διαφορες που θα εβλεπες θα ηταν τεραστιες..ολα ανοιγουν μπαμ..πολλα μενουν στην μνημη και φυσικα δεν υπαρχει πουθενα αυτο το αναθεματισμενο reloading που χει γινει καθημερηνοτητα στα wm10...

Αλλα γουστα ειναι αυτα..αν ομως δεν δουμε και την πλευρα του android που εχει φτασει αυτη την στιγμη και ποσο πιο εξελιγμενο και σταθερο ειναι πλεον δεν μπορουμε να λεμε οτι μας κατεβει..εσυ λοιπον  εκανες αυτο το μεγαλο βημα και ηδη ανεφερες θετικες διαφορες απο μια low-mid συσκευη οπως το a5 ..αυτο κανει ακομα πιο δυσκολη την επιβιωση του ηδη ψιλοτελειωμενου λειτουργικου μας..συγγνωμη αλλα ειναι η αληθεια..

• Like 3

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα 10αρια και περιμένω ένα 650 να πάρω για την συλλογή μου. Τώρα αν κάποιος από εσάς έχει ένα 950 και δεν του αρέσει, μπορεί να δώσει σε μένα για την συλλογή μου :D

• Like 3

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα 10αρια και περιμένω ένα 650 να πάρω για την συλλογή μου. Τώρα αν κάποιος από εσάς έχει ένα 950 και δεν του αρέσει, μπορεί να δώσει σε μένα για την συλλογή μου :D

Εσυ κανεις συλλογη συσκευων..εγω μιλαω για το λειτουργικο καθε αυτο..δεν με ειμαι κολλημενος με καμια εταιρεια ή οτιδηποτε..αντικειμενικα σου λεω και με το χερι στην καρδια διοτι γουσταρω το λειτουργικο πως εξαιτιας των κακων επιλογων της Ms τα 10 mobile τρωνε ηττες απο τα αποδυτηρια πλεον..ειναι πιο αργα απο τα αλλα λειτουργικα και με λιγοτερες δυνατοτητες..απο android δεν ειναι πλεον πιο σταθερο ουτε για πλακα..το store δεν χρειαζετε να το αναφερω ...αρα τι της μενει σαν ουσιαστικο πλεονεκτημα? Μονο τα Tiles στην επιφανεια..τιποτα αλλο..βαλε και οτι σχεδον ολες τις εφαρμογες της ms τις βρισκεις ιδιες ή καλυτερες στα αλλα λειτουργικα..πολυ δυσοίωνο το μελλον...

• Like 1

Όπως τι βρίσκει ο καθένας...

Εγώ βολεύτηκα και δεν αλλάζω.

Για να κάνουμε και λίγο πλάκα... Είσαι αριστερός ή δεξιός; (ψάλτης λέω) :D

• Like 2

Τελειωμένο;;; Γιατί κ πως τελείωσε;;;

Δε περνάει μήνας που να μην έχει updates κ βελτίωση σε επί μέρους εφαρμογές .

Κ στην F1 υπάρχουν ομάδες που δεν θα δουν ίσως ποτέ καρό σημαία( 90% του android το αντίστοιχο παράδειγμα ) κ πρωτάθλημα αλλά είναι εκεί.Κ χωρίς αυτές δε θα είχε τόσο suspense!!

Εκκίνηση με τέσσερα "κάρα" ποιος θα ευχαριστιόταν;;;

Κ πολλά άλλα παραδείγματα που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας από εμάς .

Κ μηδέ του τέλους μακάριζε...

• Like 2

Άρη... Μηδενα προ του τέλους κακάριζε :D

Δεν τον έμαθες τον Πάνο ακόμα; Του αρέσει να ψέλνει :D

"ψαλμωδίες" το κινητό (σαν window phone)δε με έχει κάνει να θέλω να ...του ρίξω!

Με ένα HTC κ ένα Sony σε παρελθόντα χρόνο είχα δώσει...!

Επίσης μέχρι στιγμής κ της γυναίκας μου το Huawei δε θέλει ψαλμούς...

Κοινώς λέμε όταν συντρέχει λόγος.

Κ πάντα λαμβάνοντας υπόψη την ατομική γκαντεμιά που πέφτει καθένας μας ( βλέπε παράδειγμα πιο πάνω Sony ,HTC ) .Κ πάει λέγοντας.

• Like 1

Τελειωμένο;;; Γιατί κ πως τελείωσε;;;

Δε περνάει μήνας που να μην έχει updates κ βελτίωση σε επί μέρους εφαρμογές .

Κ στην F1 υπάρχουν ομάδες που δεν θα δουν ίσως ποτέ καρό σημαία( 90% του android το αντίστοιχο παράδειγμα ) κ πρωτάθλημα αλλά είναι εκεί.Κ χωρίς αυτές δε θα είχε τόσο suspense!!

Εκκίνηση με τέσσερα "κάρα" ποιος θα ευχαριστιόταν;;;

Κ πολλά άλλα παραδείγματα που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας από εμάς .

Κ μηδέ του τέλους μακάριζε...

Βρε aris..ειναι ατυχα αυτα τα παραδειγματα που αναφερεις..ειναι απλο aυτο που λεω..αν ηταν ροδινα τα πραγματα και δεν εμπαζε το πραγμα απο παντου με τις υπαρχουσες συσκευες παντα ετσι? Δεν θα εφτανε στο 0,2 % προφανως...??Δεν χρειάζεται να πω αλλα φτανει..απλα να μιλαμε αντικειμενικα..Ο ιδιος ο nadella παραδεχτηκε οτι τα εκανε μανταρα και ειναι ειλικρινης ο ανθρωπος..απο το 2018 και μετα βλεπουμε αν αλλαξουν κατι εκει στην Μικρομαλακη..μεχρι τοτε κλαφτα..

βασικα πραγματα ακομα λαθος τα κανουν..Οταν χρησιμοποιησεις android της προκοπης θα καταλαβεις γιατι χαοτικη διαφορα μιλαμε..μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..

Όπως τι βρίσκει ο καθένας...

Εγώ βολεύτηκα και δεν αλλάζω.

Για να κάνουμε και λίγο πλάκα... Είσαι αριστερός ή δεξιός; (ψάλτης λέω) :D

Εσυ βολευτηκες και ΧΙΛΙΑ μπραβο σου..αλλα οποιος θελει να περνει το καλυτερο συνολο παει προφανως αλλου...τα wm 10 ειναι beta απο ολες τις αποψεις και αυτο δεν αλλαζει επειδη εσυ θες μονο τα βασικα απο ενα smartphone..πως να το κανουμε??

Και εμενα μου αρεσαν τα 8 ρια πολυ..μετα τα 10 ρια ομως οτι προβλημα μπορουσε να υπαρξει εκανε την εμφανιση του..και μια φτιαχνουν μια χαλανε τα μαστορια της MS..αρα τι να τα κανω τα ημιτελη updates τους? Ερασιτεχνισμος στο μεγαλειο του..

Αριστερος ειμαι..θες να ερθεις να με ακουσεις?

Βρε aris..ειναι ατυχα αυτα τα παραδειγματα που αναφερεις..ειναι απλο aυτο που λεω..αν ηταν ροδινα τα πραγματα και δεν εμπαζε το πραγμα απο παντου με τις υπαρχουσες συσκευες παντα ετσι? Δεν θα εφτανε στο 0,2 % προφανως...??Δεν χρειάζεται να πω αλλα φτανει..απλα να μιλαμε αντικειμενικα..Ο ιδιος ο nadella παραδεχτηκε οτι τα εκανε μανταρα και ειναι ειλικρινης ο ανθρωπος..απο το 2018 και μετα βλεπουμε αν αλλαξουν κατι εκει στην Μικρομαλακη..μεχρι τοτε κλαφτα..

βασικα πραγματα ακομα λαθος τα κανουν..Οταν χρησιμοποιησεις android της προκοπης θα καταλαβεις γιατι χαοτικη διαφορα μιλαμε..μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας..

Κανένα δάχτυλο ή τοίχο.Όλοι μας ξέρουμε ότι η ποσότητα δε κάνει αυτόματα κ την ποιότητα.Τώρα θες κ παραδείγματα...πόσες Ferrari βλέπουμε γύρω μας κάθε μέρα; Άρα τα άλλα είναι καλύτερα;

Να μην πω για εμφανίσεις σε YouTube...τα περισσότερα τραγούδια -μουσικές είναι για...@*#@ !!!

Τα λάθη τα λέμε,δεν θα κάνω θάψιμο μόνο κ μόνο για θάψιμο.

Είχα ως αρχή να μην μπλέξω σε τηλέφωνο (μόλις είδα ότι υπάρχουν επιλογές ) άλλες εκδώσεις κ να το αφήσω πάντα stable.

Τώρα αν είχα χρόνο ,χρήμα να έχω δύο ολόιδια τηλέφωνα κ έβλεπα διάφορα θα ηταν πιο δίκαιο κατ'εμενα να κατακρίνω κλπ .

Τώρα απλα απολαμβάνω ένα οικονομικό τηλέφωνο στο 90% κ όλα όπως έχω ξανά πει καλά!

• Like 1

Συμφωνώ με τον panos9553.

Ακόμα beta είναι και μία το φτιάχνουν μία το χαλάνε...

Φοβάμαι ότι έχουμε μείνει 2-3 άτομα όλα και όλα και συζητάμε για κάτι νεκρό εκ γενετίς..

Συμφωνώ με τον panos9553.

Ακόμα beta είναι και μία το φτιάχνουν μία το χαλάνε...

Φοβάμαι ότι έχουμε μείνει 2-3 άτομα όλα και όλα και συζητάμε για κάτι νεκρό εκ γενετίς..

Όταν δε θα μπορώ να μπω insomnia από 532 θα το θεωρούσα νεκρό!!! :)
  • Like 1

Κανένα δάχτυλο ή τοίχο.Όλοι μας ξέρουμε ότι η ποσότητα δε κάνει αυτόματα κ την ποιότητα.Τώρα θες κ παραδείγματα...πόσες Ferrari βλέπουμε γύρω μας κάθε μέρα; Άρα τα άλλα είναι καλύτερα;

Να μην πω για εμφανίσεις σε YouTube...τα περισσότερα τραγούδια -μουσικές είναι για...@*#@ !!!

Τα λάθη τα λέμε,δεν θα κάνω θάψιμο μόνο κ μόνο για θάψιμο.

Είχα ως αρχή να μην μπλέξω σε τηλέφωνο (μόλις είδα ότι υπάρχουν επιλογές ) άλλες εκδώσεις κ να το αφήσω πάντα stable.

Τώρα αν είχα χρόνο ,χρήμα να έχω δύο ολόιδια τηλέφωνα κ έβλεπα διάφορα θα ηταν πιο δίκαιο κατ'εμενα να κατακρίνω κλπ .

Τώρα απλα απολαμβάνω ένα οικονομικό τηλέφωνο στο 90% κ όλα όπως έχω ξανά πει καλά!

Βρε συ..δεν θελω αλλα παραδειγματα εγω..δεν στεκουν πουθενα τα ατιμα που αναφερεις..ουδεμια σχεση με αυτα που συζηταμε...ΜΑ ΚΑΜΙΑ..

Απλα δεν μπορω να βλεπω σχολια οτι ολα ειναι μια χαρα..εμενα το κινητο μου τρεχει τελεια..εμενα παει σφαιρα..

Ε ΔΕΝ μπορω να τα δεχτω αυτα γιατι ματια εχω και βλεπω..χρησιμοποιω wp απο το 2013..βλεπω και τον ανταγωνισμο και Γνωριζω με ακριβεια ποσο χανει και που χανει το λειτουργικο...

Ξαναλεω..το οτι υπαρχουν εδω περα 5 χρηστες wp που τα χρησιμοποιουν για καμια κληση για κανα Viber και λιγο serfarisma δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα..με συγωρειται αλλα ετσι ειναι..

Εδω μου ειχε ερθει να παραλαβω την Συσκευαρα το 950 xl Με την προσφορα στα 199 και στο τελος δεν το πηρα Διοτι στην ΜΣ που δεν ξερει τι θελει..που δεν ξερει τι updates να βγαλει και γειώνει κατ εξακολούθηση τους πελάτες της ΔΕΝ της τα ξανασκαω. Αν μετα απο καιρο βγαλει ενα λειτουργικο ΕΤΟΙΜΟ και οχι beta..με ενα ανταγωνιστικο store τοτε θα την τιμησω..

Ολα αυτα τα γραφω διοτι το ποναω το λειτουργικο και το γουσταρω αλλα οχι ημιτελές ρε παιδια..Τι να τα κανω τα updates που δεν διορθωνουν τιποτα και στο τελεος δεν ξερεις τι θα σου σκασει κιολας?

Οσοι θελετε ρωτήστε τον retro να σας απαντησει ειλικρινα, αφου εχει το 950 και ενα xiaomi  αντιστοιχων specs να σας πει πιο ειναι πιο γρηγορο κινητο..

• Like 2

Βρε συ..δεν θελω αλλα παραδειγματα εγω..δεν στεκουν πουθενα τα ατιμα που αναφερεις..ουδεμια σχεση με αυτα που συζηταμε...ΜΑ ΚΑΜΙΑ..

Απλα δεν μπορω να βλεπω σχολια οτι ολα ειναι μια χαρα..εμενα το κινητο μου τρεχει τελεια..εμενα παει σφαιρα..

Ε ΔΕΝ μπορω να τα δεχτω αυτα γιατι ματια εχω και βλεπω..χρησιμοποιω wp απο το 2013..βλεπω και τον ανταγωνισμο και Γνωριζω με ακριβεια ποσο χανει και που χανει το λειτουργικο...

Ξαναλεω..το οτι υπαρχουν εδω περα 5 χρηστες wp που τα χρησιμοποιουν για καμια κληση για κανα Viber και λιγο serfarisma δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα..με συγωρειται αλλα ετσι ειναι..

Εδω μου ειχε ερθει να παραλαβω την Συσκευαρα το 950 xl Με την προσφορα στα 199 και στο τελος δεν το πηρα Διοτι στην ΜΣ που δεν ξερει τι θελει..που δεν ξερει τι updates να βγαλει και γειώνει κατ εξακολούθηση τους πελάτες της ΔΕΝ της τα ξανασκαω. Αν μετα απο καιρο βγαλει ενα λειτουργικο ΕΤΟΙΜΟ και οχι beta..με ενα ανταγωνιστικο store τοτε θα την τιμησω..

Ολα αυτα τα γραφω διοτι το ποναω το λειτουργικο και το γουσταρω αλλα οχι ημιτελές ρε παιδια..Τι να τα κανω τα updates που δεν διορθωνουν τιποτα και στο τελεος δεν ξερεις τι θα σου σκασει κιολας?

Οσοι θελετε ρωτήστε τον retro να σας απαντησει ειλικρινα, αφου εχει το 950 και ενα xiaomi αντιστοιχων specs να σας πει πιο ειναι πιο γρηγορο κινητο..

Εγώ πιστεύω ότι έχουν.

Το θέμα ταχύτητα κλπ είναι επίσης υποκειμενική οπτική γωνί.

Ταχύτητα.ταχύτητα ταχύτητα...Ξέρεις πόσοι έχουν πάει πρόωρα από αυτή; ΞΕΡΕΙΣ.

Σε εμενα όταν κάθομαι να παίξω με τηλέφωνο κλπ δε με χαλάει σχεδόν καθόλου να κάνει 10" να ανοίξει το Facebook να δω .Για να το κάνω σημαίνει εχω χρόνο για σκότωμα.Εν αντιθέσει με κλήσεις που το android με είχε κρεμάσει ν' φορές!

Οι ανάγκες όλον μας είναι σεβαστές.

Θα έκανα επίσης πιο σοβαρή κριτική σε Ms phones αν υπήρχε γκαμα σε όλους LG ,Samsung,HTC Sony Huawei κλπ brands,από 5 συσκευές σε καθένα τους με εύρος τιμών από 70-470 κ θα έβλεπα τότε ποσοστά αποτυχίας ή μη .

Κ μην μπει σε εξίσωση η apple με τα κινητά των 800€ κ βάλε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...