cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το ACG PLAYER παίζει βίντεο αποθηκευμένα και με την οθόνη κλειστή. Και αν σερφάρεις συνεχίζει να παίζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μου κόλλησε και μένα το Bluetooth, και το wifi δεν άνοιγε! Έκανα restart... Επίσης η κάμερα κλασσικά μαμιεται!! 2 φωτο με HDR, στην τρίτη θα κολλήσει και θα μείνει στο 'αποθηκευση'!! Ε νταξει τραγικά τα πραγματα!! Είμαι στο τσακ να πάω στα 8.1... Αλλα με κρατάει πίσω το Instagram...! τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Θρύλε θες και HDR Δεν δουλεύει πάρτο απόφαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Χρήστο να το πας στο σέρβις. Το θέμα μου είναι οτι όλα αυτά δημιουργήθηκαν ύστερα απο hard reset στην .321 πριν δεν είχε κάποιο θέμα. 1 φορά μόνο ενώ είχα σημα κλπ έλεγε οτι ήμουν εκτός δικτύου και αυτό σε 10αρια πάλι. Θα δοκιμάσω το σ/κ hard reset στην .448 με επαναφορά απο αντίγραφο ασφαλείας που έχει γίνει σήμερα(δεν παίζει να φάω μισή+ μέρα να στήσω το τηλ απο την αρχή πάλι,να πεις οτι περνάει και τις εφαρμογές γρήγορα) και μετά βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σου το έλεγα να μην κάνεις ρισέτ, αλλά δεν με άκουσες. Τώρα σου προτείνω για πιο γρήγορα να πας στην .479 πριβιού. Κανονικά θα έπρεπε να κάνεις επαναφορά από υπολογιστή, αλλά δοκίμασε πρώτα την .479 Αν θες με ακούς, εμένα Κλάιν μάιν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μου κόλλησε και μένα το Bluetooth, και το wifi δεν άνοιγε! Έκανα restart... Επίσης η κάμερα κλασσικά μαμιεται!! 2 φωτο με HDR, στην τρίτη θα κολλήσει και θα μείνει στο 'αποθηκευση'!! Ε νταξει τραγικά τα πραγματα!! Είμαι στο τσακ να πάω στα 8.1... Αλλα με κρατάει πίσω το Instagram...! τεσπα... Οταν εγω τα ελεγα??Μαλλιασε η γλωσσα μου..αλλα νταξει μετα ειμαι υπερβολικος που επιμενω να λεω οτι σε βασικες εφαρμογες αν και ωραια τα 10ρια ειναι ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ...εχασαν το μεγαλυτερο τους πλεονεκτημα της σταθεροτητας και την δυνατοτητα να τρεχουν βουτυρο σε low specs smartphones..και καθε φορα δεν ξερεις μετα απο Update τι θα σκασει...ειναι αυτο σωστη υποστηριξη και αντιμετωπιση? Μπορει να που πει καποιος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι μιλάνε για Insider... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Θοδωρή ναι καλά κατάλαβες! Κάποιος που να χει επίσημα να το επιβεβαιώσει;; Για προσωρινή λύση μεταφέρετε να αποθηκεύει φωτό στην εσωτερική μνήμη! Επίσης νομίζω πως κάτι γίνεται με την μπαταρία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Και μένα Χρησταρα το 435 στα καλά καθούμενα έχασε το σήμα του χτες. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν σε κλειστό χώρο. Σήμερα το πρωί κοιτάζω ακόμα το ίδιο. Κάνω σοφτ ρισετ τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία και έφτιαξε τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βγήκε φαστ 14977 Την περνάω τώρα. Σε δυο 640 η εγκατάσταση έγινε, σε 550 μου έβγαλε σφάλμα. Ούτε με hard reset δεν την περνάει. Mobile Install Failure - 8007007B https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/build-14977-mobile-install-failure-8007007b/02730c28-7519-4f0f-b5c9-c9ea43a1a004?page=1 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από cameranek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καμια καλή εφαρμογή για ράδιο υπάρχει; κάποια για online και κάποια άλλη που θα είναι η κλασσική που δε θέλει ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καμια καλή εφαρμογή για ράδιο υπάρχει; κάποια για online και κάποια άλλη που θα είναι η κλασσική που δε θέλει ίντερνετ. https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά αν και έχει γίνει λίγο πιο σβέλτο το κινητό με το νέο build , αυτό που μου έχει αρέσει περισσότερο είναι που πλέον όταν μπαίνεις να δεις μια εφαρμογή στο store πλέον σου δίνεται σχεδόν άμεσα το button για download (το έχουν αλλάξει σε Get) και το update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά εγώ πήγα σε galaxy A5... οι εφαρμογές τρέχουν όντος καλύτερα ακόμα και σε πιο αργούΣ επεξεργαστές. Έχει βελτιωθεί αρκετά το Android... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά εγώ πήγα σε galaxy A5... οι εφαρμογές τρέχουν όντος καλύτερα ακόμα και σε πιο αργούΣ επεξεργαστές. Έχει βελτιωθεί αρκετά το Android... Καταρχάς καλορίζικο το a5, επίσης welcome to optimization , κάτι που δεν υπάρχει στην πλειοψηφία των εφαρμογών στο windows mobile . Θέλουμε εντυπώσεις από το a5 σχετικά με το 950xl σου, επίσης πως και δεν πήγες σε redmi note 3 pro ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα