olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχουμε changelog για τη release? Επισης αναφερεται 1 σχολια για ταχυτητα: My phone seems a lot faster and smoother. Less hangs and bugs compared to the most recent cumulative update. I was tearing my hair out because of how bad it was getting. Επισης αυτο με κραταει πισω απτο να τη βαλω: 950 XL. Went from 1.5 day Battery life to 3hrs 100 to 0. Wtf Παλι επισης: cameranek δεν μπορω να περασω την build στο αλλο κινητο διοτι η αφης μαμιεται,τις περισσοτερες φορες θελει restart...Καποιοι μου ειχατε πει να το παω service....δυστυχως επιβεβαιωνετε!! Αν προλαβω θα το παω αυριο!! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από olimpiakos 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Θρύλε τώρα μου ήρθε και η ενημέρωση για τα ελληνικά στο κινητό που είχα πρόβλημα. Σε άλλα δυο που το πέρασα είναι οκ. Μια χαρά είναι η .479 και όντως μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορη. Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με πριν. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Πιστεύω ότι μπορείς να την βάλεις άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/616507-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10-mobile-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF/page-3 αν ξερει καποιος μια μικρη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 φιλε απο το 10586.122 και μετά αν θυμάμαι καλα, δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανενα απολύτως θεμα ουτε με την μπαταριά ουτε με το κινητό γενικότερα...! Ποτέ! Το μονο θεμα που αντιμετωπισα ηταν στους χάρτες οτι δεν με εντόπιζε ακριβώς εκει που ήμουν, και το ζουμ στις φωτογραφίες το οποιο ηταν θεμα εφαρμογών καθαρά. Βασικα η εφαρμογη των φωτογραφιων σε 640 ds ακομα και μεχρι σημερα κανει πολλα κουλα..εχει βλετιωθει βεβαια αλλα λαγκαρει αρκετα, κανει συνεχως load τις φωτο και φυσικα το pinch to zoom ακομα ειναι κατω του μετριου...αλλες πιανει αλλες ζοομαρει αλλου απο εκει που εστιαζεις και αλλες φορες δεν σε αφηνει να αλλαξει φωτο μετα απο zoom γιατι σκαλωνει..κριμα πραγματικα μετα απο τοσους μηνες..η μπαταρια ειναι τουλαχιστον ειναι μια χαρα... Εχουμε changelog για τη release? Επισης αναφερεται 1 σχολια για ταχυτητα: My phone seems a lot faster and smoother. Less hangs and bugs compared to the most recent cumulative update. I was tearing my hair out because of how bad it was getting. Επισης αυτο με κραταει πισω απτο να τη βαλω: 950 XL. Went from 1.5 day Battery life to 3hrs 100 to 0. Wtf Παλι επισης: cameranek δεν μπορω να περασω την build στο αλλο κινητο διοτι η αφης μαμιεται,τις περισσοτερες φορες θελει restart...Καποιοι μου ειχατε πει να το παω service....δυστυχως επιβεβαιωνετε!! Αν προλαβω θα το παω αυριο!! Να πω κατι παιδια που εχει γινει συνήθεια χωρις λογο..Μετα απο καθε Update πολλοι λενε οτι φαινεται το κινητο του πιο γρηγορο και αλλα τετοια..και ξανα μανα τα ιδια καθε φορα.. Βρε παιδια μετα απο καθε Update απλα φρεσκαρεται το κινητο και μεχρι να ψιλοξαναμπουκωσει ειναι καπως πιο σφαιρατο..μετα απο δεκαδες Updates δεν ειναι προφανες τι συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Πάνο έχεις δίκιο. Πάντα μετά από τσιμπούκωμα είναι πιο φρέσκο Καθαρίζουν οι σωληνώσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ^^ Πάνο έχεις δίκιο. Πάντα μετά από τσιμπούκωμα είναι πιο φρέσκο Καθαρίζουν οι σωληνώσεις Τι trolleras εισαι παναθεμασε..χαχαχα με εκανες και γελασα σαν χαζος 1,30 ωρα το βραδυ.. Βασικα περα απο την πλακα ομως απλα φρεσκαρεται η συσκευη μας μετα απο καθε update και δειχνει πιο ζωηρη..τιποτα παραπανω εκτος απο μικροβελτιωσεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ^^ μέχρι να ψιλοξαναμπουκώσει μετά θα θέλει πάλι τσιμπούκωμα Βρε πλάκα που έχουμε βραδιάτικα. Καλό μήνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλό μήνα. Ξύπνησα 6.30 με κατεβασμένο το update (100% μπαταρία από φόρτιση). Πήγα δουλειά, το έβαλα να γίνει κάπου στις 11.30, πήρε λίγη ώρα. Το άφησα να τελειώσει με τις εφαρμογές κλπ, καπάκι soft reset. Γύρισα από δουλειά στις 12 το βράδυ, κάπου 50' ομιλία, όλη μέρα 3g (με ελάχιστη όμως χρήση από εμένα, αν και από πίσω το Whatsapp οργίαζε), κάποιες φωτό είχαν βγει για σχετικά με τη δουλειά...35% ακόμα στη μπαταρία. Μια ώρα wifi (αναβαθμίσεις εφαρμογών, λίγο 9gag, whatsapp κλπ), κάπου 25%. Αν είναι έτσι γενικά η πορεία με τα releases, me poly happy! Το 950 έχω. Ομαλό πολύ είναι, αλλά όντως μετά από το κάθε ξεμπούκωμα (πανάθεμά σε cameranek) είναι πολύ πιο άνετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ^^ είδες το ξεμπούκωμα; κάνει καλό Πάντως πέρα από την πλάκα, η έκδοση .479 φαίνεται αρκετά καλή και σταθερή μέχρι τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ο μητσοτάκης μου(435)συνεχίζει το τρολλάρισμα. θέλω να λάβω κάτι αρχεία με BT. το ανοίγω,γίνονται ζευγος οι συσκευες και ξεκινά η μετάδοση. Σταματάει μετά απο 2" και ανοίγει το hotspot και κολλάει η συσκευή. Κλείνει όλα τα radio(σήμα,ΒΤ κλπ)και ανοίγουν πάλι. μετά στο μενού του wifi δεν έμπαινε,με γύρναγε στις ρυθμίσεις,το ίδιο και το Hotspot,το ίδιο και το BT. με ρισταρτ έφτιαξε. εν συνεχεία δεν χτύπαγε τις ειδοποιήσεις,ούτε Messenger Ούτε πουθενά. βγάζω μπαταρία απο τα νευρα μου και ολα δουλευουν,για πόσο δεν ξέρω. Να πω οτι κάνω σχεδόν καθημερινά ρισταρτ της συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ^^ είδες το ξεμπούκωμα; κάνει καλό Πάντως πέρα από την πλάκα, η έκδοση .479 φαίνεται αρκετά καλή και σταθερή μέχρι τώρα. Παρατήρησε κανένας οτι με αυτο το update πάει σφαίρα ο edge? και απο μπαταρία σούπερ ειναι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Από ταχύτητα ναι έχει πάρει μια λίγη αύξηση! Επίσης διακρίνω όντως η ίσως καλύτερη μπαταρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Χρήστο να το πας στο σέρβις. Θρύλε και εγώ βλέπω μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να συνεχίζει να παίζει βίντεα απ'το youtube ακόμα κι αν κλειδώσεις την οθόνη/κινητό; Προφανώς το θέλω για τη μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να συνεχίζει να παίζει βίντεα απ'το youtube ακόμα κι αν κλειδώσεις την οθόνη/κινητό; Προφανώς το θέλω για τη μουσική. Βίντεο όχι, αλλά για συνέχιση του ήχου κάνουν άψογα την δουλειά το awesome tube και mytube beta. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα