cameranek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Βγήκε Release preview .479 Την περνάω τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Βγήκε Release preview .479 Την περνάω τώρα να την περασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 να την περασω;Να την δοκιμάσω πρώτα, και θα σου πω μετά.Αν θες δοκίμασε τη στο δεύτερο κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Να την δοκιμάσω πρώτα, και θα σου πω μετά. Αν θες δοκίμασε τη στο δεύτερο κινητό. Τι να δοκιμασεις ρε μαν? Cumulative update ειναι με "bug fixes and other under the hood improvements" οπως ολα τα cumulative updates, το οποίο διορθώνει προβλήματα και βελτιώνει το κινητό γενικότερα... Το χουμε ξαναπεί, δεν ειναι πειραματικό branch όπως το RS2 για να πούμε οτι χρειάζεται δοκιμή πρώτα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Flogerakos χαλάρωσε... Έχει δίκιο που λέει να τη δοκιμάσει,μπορεί σαυτό το update να γίνεται κάτι κουλο(π.χ. όπως πριν 3 μήνες περίπου, ηταν μια build στο (release)που τα χε κάνει κ@@ η m$ και δεν κράταγε η μπαταρία... Εκτοτε διορθώθηκε μετά..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παιδια θυμάστε που σας έλεγα για τα τραγούδια και το YouTube ότι φορούσα τα ακουστικά και μου έκανε παιχνίδια δεν δούλευε και ήθελε ρεσταρτ η συσκευή κοιτάξτε κάτω ακριβώς τι μου Εμφανίζει ,αντιμετωπίζει κανεις αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Flogerakos χαλάρωσε... Έχει δίκιο που λέει να τη δοκιμάσει,μπορεί σαυτό το update να γίνεται κάτι κουλο(π.χ. όπως πριν 3 μήνες περίπου, ηταν μια build στο (release)που τα χε κάνει κ@@ η m$ και δεν κράταγε η μπαταρία... Εκτοτε διορθώθηκε μετά..... φιλε απο το 10586.122 και μετά αν θυμάμαι καλα, δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανενα απολύτως θεμα ουτε με την μπαταριά ουτε με το κινητό γενικότερα...! Ποτέ! Το μονο θεμα που αντιμετωπισα ηταν στους χάρτες οτι δεν με εντόπιζε ακριβώς εκει που ήμουν, και το ζουμ στις φωτογραφίες το οποιο ηταν θεμα εφαρμογών καθαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Παιδια θυμάστε που σας έλεγα για τα τραγούδια και το YouTube ότι φορούσα τα ακουστικά και μου έκανε παιχνίδια δεν δούλευε και ήθελε ρεσταρτ η συσκευή κοιτάξτε κάτω ακριβώς τι μου Εμφανίζει ,αντιμετωπίζει κανεις αυτό; Αν τα τραγούδια είναι περασμένα στην sd, αφαιρεσε την, άνοιξε το κινητό, μπες μουσική και διέγραψε ότι τραγούδι δεν παίζει, μετά βάλε πάλι την κάρτα και έτοιμος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αν τα τραγούδια είναι περασμένα στην sd, αφαιρεσε την, άνοιξε το κινητό, μπες μουσική και διέγραψε ότι τραγούδι δεν παίζει, μετά βάλε πάλι την κάρτα και έτοιμος! όχι φιλε μου όλα ειναι στο κινητό τα τραγούδια μόνο με τα ακουστικά μου το κάνει αυτό κατά καιρούς και επανέρχεται με ένα ρεσταρτ το προβλημα θα ήθελα να μάθω να το αποφεύγω γιατί δεν γίνετε συνέχεια να το κάνω εππανακ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 φιλε απο το 10586.122 και μετά αν θυμάμαι καλα, δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανενα απολύτως θεμα ουτε με την μπαταριά ουτε με το κινητό γενικότερα...! Ποτέ! Το μονο θεμα που αντιμετωπισα ηταν στους χάρτες οτι δεν με εντόπιζε ακριβώς εκει που ήμουν, και το ζουμ στις φωτογραφίες το οποιο ηταν θεμα εφαρμογών καθαρά. Ρε συ ειχαμε λεμε προβλημα καπιες εκδοσεις με την μπαταρια. Εχω δεκα συσκευες και το τσεκαρω. Δεν ειναι ολα ενταξη. Τωρα σε αυτη την εκδοση .479 σε μια απο τις συσκευες που την περασα δεν δουλεβει το ελληνικο πληκτρολογιο σωστα. Εκανα δυο χαρντ ρισετ και δεν γινετε εγκατασταση το ελληνικο πληκτρολογιο. Για πεσμου εσυ που τα ξερεις ολα, τι να κανω; Περιμενω να μου πεις. Θα του κανω επαναφορα απο τον υπολογιστη , αν δεν βρω ακρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δοκιμασε να το βαλεις το κινητο σε production παλι. λογικα θα σου κατεβασει το πληκτρολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δοκιμασε να το βαλεις το κινητο σε production παλι. λογικα θα σου κατεβασει το πληκτρολογιο.Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το δοκιμασα και δεν το κατεβαζει. Προφανως δεν θα εχουν βαλει γλωσσες ακομα οπως στην φαστ. Θα το παρατησω στην ακρη μεχρι να βγει η επισιμη εκδοση. Θα του κανω επαναφορα απο τον υπολογιστη , αν δεν βρω ακρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 δοκιμασε να το βαλεις το κινητο σε production παλι. λογικα θα σου κατεβασει το πληκτρολογιο. ναι δεν ειναι θεμα του update αυτο γινόταν και παλιότερα αλλάζεις το ring και στο κατευνάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ναι δεν ειναι θεμα του update αυτο γινόταν και παλιότερα αλλάζεις το ring και στο κατευνάζει.Νομίζω δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. Το δοκίμασα λέμε και ΔΕΝ κατεβαίνει. Του έκανα και δυο ρισέτ και τίποτα. Το άφησα στην άκρη, και δουλεύω άλλο κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Το GSM Arena αναφέρει τις πληροφορίες της κινεζικής επιθεώρησης Commercial Times, όπου σημειώνεται ότι η Pegratron, ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Apple στην Κίνα, αναμένεται να ξεκινήσει τη δοκιμαστική γραμμή παραγωγής του Microsoft Surface Phone. Αυτό σημαίνει ότι το Microsoft Surface Phone θα μπορεί να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία μέσα στο 2017, ή στις αρχές του 2018. http://www.pestaola.gr/se-dokimastikh-paragwgh-to-microsoft-surface-phone/ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα