aris 4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τέρμα κάτω στα δεξιά, δεν έχει βελάκι που κάνει expand τα σχόλια???Αυτό χάθηκε...Έμεινε μόνο κεντρικό που δείχνει ακόμη περισσότερα βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μου έχει τύχει και απλά όταν είναι εξαφανισμένο το βελάκι με ένα πάτημα στο κενό στη θέση που ήταν το βελάκι μου έβγαζε τα σχόλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μου έχει τύχει και απλά όταν είναι εξαφανισμένο το βελάκι με ένα πάτημα στο κενό στη θέση που ήταν το βελάκι μου έβγαζε τα σχόλια.Το έκανα αλλά δεν.Ευχαριστώ για ιδέα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή του VLC; Όταν βάζω αρχεία στην SD μου τα εμφανίζει αμέσως στην library αλλά όταν σβήνω τα thumbnails μένουν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/nokia-portable-universal-usb-charger-dc-16-2200mah-black-retail-p-TEL.031608 Καλη προσφορα...(τον παρηγγειλα για την αδερφη μου) και πηρα αυτο για μενα(ευτυχως δουλευει και με Windows Phone!) http://www.e-shop.gr/beewi-bbl227a1-smart-bluetooth-led-color-bulb-e27-7w-p-PER.996980 και πηρα και φακους για την καμερα http://www.e-shop.gr/4smarts-basic-photographer-lens-set-for-smartphones-p-PER.937919 τζι τζι!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οι φακοί μούφα είναι, είχα πάρει κι εγώ από αλλού για δοκιμή, σε δουλειά να βρισκόμαστε. Το power bank το έχω κι εγώ αλλά πλέον πήρα μεγαλύτερο. Πάντως για τα λεφτά που το πήρες θα το ευχαριστηθείς. Αυτή η λάμπα έχει application στο Windows store; Πες μου ναι να με τρελάνεις...ανέλπιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οι φακοί δεν κάνουν τίποτα ούτε στο ζουμ; Λογικά θα υπάρχει ακόμα η Εφαρμογή από τα 8.1 για να δουλέψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Οι φακοί δεν κάνουν τίποτα ούτε στο ζουμ; Λογικά θα υπάρχει ακόμα η Εφαρμογή από τα 8.1 για να δουλέψει Κάτι fisheye εφέ έχουν και ένας είναι τύπου ευρυγώνιος. Δεν λένε κ πολύ. Googlare το και θα καταλάβεις. Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να σου εξηγήσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Οι φακοί μούφα είναι, είχα πάρει κι εγώ από αλλού για δοκιμή, σε δουλειά να βρισκόμαστε. Το power bank το έχω κι εγώ αλλά πλέον πήρα μεγαλύτερο. Πάντως για τα λεφτά που το πήρες θα το ευχαριστηθείς. Αυτή η λάμπα έχει application στο Windows store; Πες μου ναι να με τρελάνεις...ανέλπιστο. Teo ναι υπάρχει εφαρμογή... Αλλιώς δεν θα το έπαιρνα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως ρε παιδιά οι διαφημίσεις στο windows mobile είναι τόσο πεσμένες που τα έσοδα σε μένα είναι 1/300 από τι η πληρωμένη έκδοση... Πολλές φορές δεν δείχνει καν διαφήμιση, γιατί δεν υπάρχει!!! Δηλαδή ο μόνος λόγος που πια έχεις διαφημίσεις είναι μόνο και μόνο για να εκνευρίσεις τον άλλον να πάρει την πληρωμένη. Θα μπορούσα κάλλιστα αντί για διαφήμιση, να βάλω μία φωτογραφία του Μητσοτάκη... Μετά θα είχα πιο πολλά έσοδα από πληρωμένη εφαρμογή! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από Retromaniac 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αν βαλεις φωτογραφια του Μητσοτακη, μαλλον θα εχεις και λιγοτερους χρηστες Δεν μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν εσοδα απο διαφημισεις, αν λαβεις υποψη το πληθος αλλα και τους χρηστες της εφαρμογης (κατα κυριο λογο ενηλικες - οχι παιδακια που συνηθως θα πατησουν ευκολοτερα καποια διαφημιση) Οταν λες «δεν δείχνει καν διαφήμιση, γιατί δεν υπάρχει», τι εννοεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν βαλεις φωτογραφια του Μητσοτακη, μαλλον θα εχεις και λιγοτερους χρηστες Δεν μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν εσοδα απο διαφημισεις, αν λαβεις υποψη το πληθος αλλα και τους χρηστες της εφαρμογης (κατα κυριο λογο ενηλικες - οχι παιδακια που συνηθως θα πατησουν ευκολοτερα καποια διαφημιση) Οταν λες «δεν δείχνει καν διαφήμιση, γιατί δεν υπάρχει», τι εννοεις; Ναι όταν λέω έχω λίγα έσοδα, πέρα από τις λίγες εγκαταστάσεις της εφαρμογής (2000), εννοώ ότι δεν εμφανίζεται, πολλές φορές, η διαφήμιση. Αυτό γιατί όταν στην Microsoft της έχουν παραγγείλει πχ μόνο 100.000 προβολές συνολικά, που να πρώτο-μοιράσει; Οπότε πολλές φορές το adcontrol δεν σου φέρνει διαφήμιση. Δες εδώ το ποσοστό κάλυψης (δηλαδή το πόσες φορές εμφανίστηκε η διαφήμιση προς το πόσες φορές εμφανίστηκε το control). Τώρα τελευταία έγινε ένα μπαμ και πήγε 90% αλλιώς ο μέσος όρος είναι 38% Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από Retromaniac 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ηρθαν οι φακοι, μια χαρα ειναι...το powerbank ομορφο και πιο λεπτο απο ενα intenso που εχω!Τωρα τη λαμπα δε τη δοκιμασα!.Θα ενημερωσω μετα! Edit: Ωραια η λαμπα...στο λευκο και θερμο φωτιζει περισσοτερο αποτι αν το βαλεις στα χρωματα! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από olimpiakos 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα το κινητό με γλέντησε. Πέρα του ότι με ανοιχτό ιντερνετ(δεν έχει σημασία wifi/data)δεν μου έσκασε καμία ειδοποιήση σχεδον ολη μέρα ενω μου ειχαν στείλει σε messenger/viber/fb(έστρωσε με restart)όπως ήμουν έξω και συνομιλούσα με data για κάτι σοβαρό,μου λέει το messenger δεν υπάρχει σύνδεση και γενικότερα με Η+ στη vodafone δεν έμπαινε πουθενά,δεν άνοιγε τίποτα, γυρνάει σε E,τρελαίνεται καμια 15αριά φορες και πολύ γρήγορα γυρναει Ε->Η+ και το ανάποδο μέχρι που έκλεισε η σιμ με το εικονίδιο (το κυκλάκι με την διαγώνια γραμμή)και μετά απο 10" περίπου πήρε πάλι σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μήπως Χρηστάρα το κινητό σου όταν ανάβει αντί για το logo της microsoft πετάει τίποτα τέτοιο ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα