κουξκουκ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Η εφαρμογή λέγεται Slim social for Facebook Είμαι μπετό και την χρησιμοποιώ καθημερινά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Είμαι μπετό και την χρησιμοποιώ καθημερινάΕντάξει μωρέ ... Τι βούρτσα, τι βάρκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μετά από 3 γυαλάκια που μου είχε σπάσει ο μικρός, έβαλα γυαλακι και από πάνω μεμβράνη. Πρέπει να είναι της ίδιας εταιρείας για να ταιριάζουν ακριβώς. Φοβόμουν ότι θα είχα πρόβλημα με το touch αλλα τελικά παίζει άψογα. Go 950 xl. Για να δούμε θα τα καταφέρει και αυτη την φορά ο μικρός. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μια γρήγορη βοηθεια οποιος μπορεί, πως περνάω τις επαφές μου, μηνύματα κτλ απο το 925 μου σε android συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Μετά από 3 γυαλάκια που μου είχε σπάσει ο μικρός, έβαλα γυαλακι και από πάνω μεμβράνη. Πρέπει να είναι της ίδιας εταιρείας για να ταιριάζουν ακριβώς. Φοβόμουν ότι θα είχα πρόβλημα με το touch αλλα τελικά παίζει άψογα. Go 950 xl. Για να δούμε θα τα καταφέρει και αυτη την φορά ο μικρός. Εγώ χθες έσπασα το τρίτο αλλα επειδή έγινε ίσα ίσα λίγο στην άκρη δεν το άλλαξα. Έχω άλλο ένα καβάτζα αλλα το αφήνω να σπάσει καλάαααα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 MICROSOFT DC-34 DUAL POWER BANK 12000MAH BLACK http://www.e-shop.gr/microsoft-dc-34-dual-power-bank-12000mah-black-p-TEL.030164 NOKIA PORTABLE UNIVERSAL USB CHARGER DC-16 2200MAH BLACK RETAIL http://www.e-shop.gr/nokia-portable-universal-usb-charger-dc-16-2200mah-black-retail-p-TEL.031608 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μια γρήγορη βοηθεια οποιος μπορεί, πως περνάω τις επαφές μου, μηνύματα κτλ απο το 925 μου σε android συσκευή; 1)Κανεις Log In στο outlook 2)πατας πανω αριστερα τις κουκιδες και μετα people 3)Πατας manage και export contacts 4)Διαλεγεις οτι θες, και μετα export, και αυτοματα σου κατεβαζει ενα αρχειο .csv 5)Κανεις Login στο gmail σου 6)Πατας πανω αριστερα που λεει gmail και διαλεγεις επαφες 7)Διαλεγεις απο το αριστερο μενου more και μετα import 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν και απ οτι βλεπω, εχει και επιλογη κατευθειαν για outlook import. Δυστυχως οταν το εκανα εγω δεν ειχε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλά σήμερα έχασα τσαντάκι με lumia 950 xl και xiaomi max μέσα. Ξέχασα το τσαντάκι πάνω στο αμάξι, που το είχα αφήσει για να βάλω τα μικρά μέσα. Ευτυχώς κάποια στιγμή αυτός που το βρήκε, το σήκωσε και συννενοηθήκαμε και το πήρα... Μέχρι τότε όμως εγκεφαλικό! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πέτυχες τον ένα στα 2 εκατομμύρια ανθρώπους που θα το έκαναν αυτό. Δεν νομίζω στην Ελλάδα να είναι πάνω απο 4-5 άτομα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εαν δε το βρισκες, θα πηγαινες στο hotmail και θα κανες εντοπισμο τοποθεσιας!! Εγκεφαλικο, κλαμματα, νευρα οπως τα λες!! Σα να εχασες το μισο κομματι της ζωης σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το εντόπισα μέσα από find my phone, και είδα στο περίπου που έμενε. Βέβαια αν έβγαζε μπαταρία ή το έκλεινε, πάπαλα. Αλλά όντως μία στο εκατομμύριο. Lesson learned!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εδώ κ κάνα δυο μέρες δεν φαίνονται τα σχόλια σε you tube. Δεν έχω αλλάξει ρύθμιση από υπολογιστή. Εμφανίζονται όταν αλλάζω mobile version σε desktop έκδοση. Καμία ιδέα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εδώ κ κάνα δυο μέρες δεν φαίνονται τα σχόλια σε you tube. Δεν έχω αλλάξει ρύθμιση από υπολογιστή. Εμφανίζονται όταν αλλάζω mobile version σε desktop έκδοση. Καμία ιδέα ;;; Τέρμα κάτω στα δεξιά, δεν έχει βελάκι που κάνει expand τα σχόλια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα