Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά αυτήν του fb και να είναι καλύτερη;

Γνωστή μου με lumia 635 μου λέει ότι πχ βλέπει κάτι στο fb (μια ανάρτηση, ένα άρθρο κλπ) το πατάει, το διαβάζει, μετά πατάει το πίσω και την πάει πάλι από την αρχή στο fb και όχι από εκεί που ήταν και της είναι κουραστικό να ξανα κατεβαίνει μέχρι εκεί που δεν έχει διαβάσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αντικαθιστά αυτήν του fb και να είναι καλύτερη;

Γνωστή μου με lumia 635 μου λέει ότι πχ βλέπει κάτι στο fb (μια ανάρτηση, ένα άρθρο κλπ) το πατάει, το διαβάζει, μετά πατάει το πίσω και την πάει πάλι από την αρχή στο fb και όχι από εκεί που ήταν και της είναι κουραστικό να ξανα κατεβαίνει μέχρι εκεί που δεν έχει διαβάσει.

slim for social αυτήν χρησιμοποιώ εγώ,πες την γνωστή σου όταν πατάει Πισω να μην κουνάει προς τα κάτω την οθόνη η προς τα πάνω και την πάει μόνη της η Εφαρμογή αλλα πρέπει να περιμένει ένα δευτερόλεπτο δεν γίνετε ακαριαία
  • Like 2

καλα αν το παρεις και βαλεις τα 10 ρια θα γινει τοσο αργο που το χερι θα πηγαινει απο μονο του να το πεταξει στον τοιχο.με τα 8,1 καλο ειναι,οσο για το 950 οκ καλο τηλεφωνο σχετικα ,πλαστικουρα που τριζει το πλαστικο,αλλα να εχεις το 950 με τετοια χαρακτηριστικα και μνα ην εχεις εφαρμογες ειναι πολυ κακο και με εναν edge να κολλαει και να κλεινει συνεχως

Το έχω ξαναπεί πως μάλλον κάτι έχει το xl σου και έγινε τραγικά αργό με τα 10αρια, στην ίδια ακριβώς συσκευή δεν έχω δει κάποιο θέμα με τα 10αρια ειλικρινά και να φανταστείς δούλευα πριν τα 8.1. Τα 10αρια είναι λίγο πιο βαριά αλλά τόσο τραγικές καθυστερήσεις δεν έχουν, πάνω κάτω το ίδιο με τα 8.1 μου φαίνονται σε ταχύτητα, στα παιχνίδια επίσης ίδια απόδοση βλέπω στα 10αρια με αυτή που είχα στα 8.1.

• Like 2

Το έχω ξαναπεί πως μάλλον κάτι έχει το xl σου και έγινε τραγικά αργό με τα 10αρια, στην ίδια ακριβώς συσκευή δεν έχω δει κάποιο θέμα με τα 10αρια ειλικρινά και να φανταστείς δούλευα πριν τα 8.1. Τα 10αρια είναι λίγο πιο βαριά αλλά τόσο τραγικές καθυστερήσεις δεν έχουν, πάνω κάτω το ίδιο με τα 8.1 μου φαίνονται σε ταχύτητα, στα παιχνίδια επίσης ίδια απόδοση βλέπω στα 10αρια με αυτή που είχα στα 8.1.

Έτσι είναι, το xl έχει και ο κολλητος μου και το κινητό παει σφαίρα με τα 10αρια οπως τα 8.1....

• Like 1

slim for social αυτήν χρησιμοποιώ εγώ,πες την γνωστή σου όταν πατάει Πισω να μην κουνάει προς τα κάτω την οθόνη η προς τα πάνω και την πάει μόνη της η Εφαρμογή αλλα πρέπει να περιμένει ένα δευτερόλεπτο δεν γίνετε ακαριαία

Δεν τη βρισκω στο store, που θα την βρω;;

Edit

Τη βρήκα στο γοογλε αλλά λέει δεν είναι διαθέσιμη για την έκδοση windows που έχει το 635

Slim for social δεν το βρίσκεις ;ποια ,windows έχεις γιατί ςγω σου μιλάω για windows 10

Ναι για 10 είναι, γιαυτο και ρώτησα για το 635 που έχει 8

Παιδιά μια ερώτηση: Στην περιγραφή του Γερμανού για το 950 XL γράφει hexacore , υπάρχει περίπτωση να κυκλοφόρησαν μοντέλο που να μην είναι octacore; Πολύ πιθανόν να έκαναν λάθος και απλά να θεώρησαν ότι έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το L950;

• Like 1

Γερμανός και χέσε μέσα, κατά τα άλλα ξέρουν :D. Μπέρδεψαν τον sd 808 του 950 ότι είναι ίδιος με τον 810 του 950xl, σου λέει για ένα 2 στην αριθμητική ονομασία του τσιπ δεν τρέχει κάτι, τι 808 τι 810 και ας ο 810 έχει δύο επιπλέον πυρήνες  :D.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...