olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το μόνο μείον στο 650 είναι η μπαταρία!! Κατά τ'αλλα είναι όμορφη συσκευή με oled οθόνη! Το 650 έρχεται με 10 κατευθείαν ενώ το 640 έρχεται με 8.1! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόνν και που λέτε! Μου πέφτει το κινητό κάτω σε πέτρα, το παίρνω και βλέπω ρωγμές(είχα tempered glass,πρώτη φορά είχα tempered glass, δε ξέρω πως 'σπάει' και βλέπω τις ρωγμές και με λούζει κρύος ιδρώτας, λέω μακάρι να μην έσπασε η οθόνη, βγάζω το tempered και μια χαρά η οθόνη!!! Ούτε γάτα ούτε ζημια!! ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητό πάρεις βάζε πάντα tempered glass(σώζει εγκεφαλικά,σώζει οθόνες!) Ουφ παναγία μου!! *το κινητό έσκασε σε γωνία πέτρα στο άσπρο κυκλάκι που βλέπετε... Τις από πάνω ρωγμές προς στα χέρια μου λύγισα εγώ το tempered για να δω πόσο σκληρό ήτανε!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τσιμπισε τελικά ο brother 950 xl στα 199 με 12 ατοκες Τσαμπα λέμε. Ολυμπιακέ, στο mi max έχω βάλει tempered και μεμβράνη! Περισσότερο για να μείωση την ευαισθησία του touch που έπιανε από τον μισό πόντο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόνν και που λέτε! Μου πέφτει το κινητό κάτω σε πέτρα, το παίρνω και βλέπω ρωγμές(είχα tempered glass,πρώτη φορά είχα tempered glass, δε ξέρω πως 'σπάει' και βλέπω τις ρωγμές και με λούζει κρύος ιδρώτας, λέω μακάρι να μην έσπασε η οθόνη, βγάζω το tempered και μια χαρά η οθόνη!!! Ούτε γάτα ούτε ζημια!! ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητό πάρεις βάζε πάντα tempered glass(σώζει εγκεφαλικά,σώζει οθόνες!) Ουφ παναγία μου!! *το κινητό έσκασε σε γωνία πέτρα στο άσπρο κυκλάκι που βλέπετε... Τις από πάνω ρωγμές προς στα χέρια μου λύγισα εγώ το tempered για να δω πόσο σκληρό ήτανε!! Πάντα τυχερές ατυχίες να έχουμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Τσιμπισε τελικά ο brother 950 xl στα 199 με 12 ατοκες Τσαμπα λέμε. Ολυμπιακέ, στο mi max έχω βάλει tempered και μεμβράνη! Περισσότερο για να μείωση την ευαισθησία του touch που έπιανε από τον μισό πόντο! Μεγειες για τον αδερφο σου!! Μια χαρα εισαι καλυμμενος φουλ!!! Τωρα που βγηκε το tempered η αισθηση της αφη ειναι και γαμω λεμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το tempered είναι στο κινητό ότι το κράνος στη μηχανή, πάντα υποχρεωτικό . Ολυμπιακέ ποιο tempered είχες πάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μισο να ψαξω αποδειξη!! Την βρηκα! λοιπον η Lumia συλλογη μου!! και το tempered glass http://www.e-shop.gr/4smarts-second-glass-03mm-9h-for-microsoft-lumia-640-p-TEL.022861 Αυτη ειναι...(την ειχα παρει σε προσφορα γω!) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Έχω πάρει το παρακάτω από το eshop, είναι από τα φθηνά ωστόσο αφού άντεξε το δικό σου που είναι εξίσου φθηνό tempered τότε είμαι οκ από ότι φαίνεται : http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-screen-protector-for-microsoft-lumia-640-xl-p-TEL.023708 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 παιδιά καλημέρα, μπορεί να μου πει κανείς πως και αν μπορώ να μεταφέρω μηνύματα και ημερολόγιο με υπενθυμίσεις σε κινητό android από το LUMIA 635? Για τα μηνυματα υποθετω πως θα βαλεις το λογαριασμο σου hotmail στο android και θα τα δεις! Τουλ στα Lumia τα μηνυματα συγχρονιζονται αυτοματα! Τωρα για υπενθυμισεις δεν ξερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Όταν λέει μηνύματα φαντάζομαι ότι εννοεί τα sms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 λοιπον η Lumia συλλογη μου!! και το tempered glass http://www.e-shop.gr/4smarts-second-glass-03mm-9h-for-microsoft-lumia-640-p-TEL.022861 Αυτη ειναι...(την ειχα παρει σε προσφορα γω!) Αυτή είναι συλλογή; Με προκαλείς να σου δείξω την δικιά μου; (την συλλογή λέω) Περίμενε να βάλω φωτογραφία ότι χωρέσουν μέσα Αυτό είναι συλλογή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 πάρε και κανένα lumia απ τη σειρά 6 ρε συ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ποιο λες Χρήστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Πωπωω γιατι τοσα Lumia ρε συ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ποιο λες Χρήστο; ε ξερω γω η κανενα 640 η κανενα 640XL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα