Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Χρήστο έχεις και skype στο κινητό; οχι. Το πρόβλημα ξεκίνησε και χωρίς καμία εφαρμογή πλην των εργοστασιακών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (Άσχετο με την τελευταία κουβέντα εδώ...)Γνωρίζει κανείς τρόπο για απενεργοποίηση του auto merging του People App (των contacts του) σε 10άρια;;; Εδώ και καιρό πια (και μάλλον μετά την αναβάθμιση από 8.1 σε 10) κάνει πολλά παλαβά σε αυτό το θέμα.Όσο κι αν προσπαθώ να μαζέψω σωστά τις επαφές μου με το να συνδέω μεταξύ τους τις ίδιες και να πετάω εκτός σύνδεσης κάποιες που έχουν συνδεθεί (ενώ δε θα έπρεπε) αυτόματα, μετά από λίγο βλέπω ότι έχει κάνει αυτόματα πάλι τα δικά του και μου τα μπερδεύει όπως νομίζει.Παλιά δούλευε άψογα όλο αυτό και το καμάρωνα! Πλέον όμως όχι... Έχω κουραστεί πολύ πια να προσπαθώ και, αν δεν υπάρχει πλήρης λύση, θα προτιμούσα απλώς να σταματήσει το αυτόματο της διαδικασίας σύνδεσης κι απoσύνδεσης επαφών.Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; Είμαι με (αναβαθμισμένο) Nokia Lumia 735.Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μαλλον αποτι καταλαβα 'ξεσυνδεεις' καποιες επαφες και αυτες επανερχονται παλι! Ξαναφτιαξτο οπως θες και τραβα στους λογαριασμους και κανε συγχρονισμο να δεις αν θα φτιαχτει! Περιμενεις να απαντησεις και καποιο αλλο παιδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CosmosKGR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 @ olimpiakos 7Όπως ανέφερα και αρχικά, είτε συνδέσεις επιχειρώ να κάνω είτε αποσυνδέσεις, αρχίζει (ακόμα και μετά από λίγο που τις κάνω) να κάνει τις δικές του συνδέσεις και αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μπερδεύει (όχι πάντα με τον ίδιο τρόπο) και πάλι τις επαφές (όχι όλες τους και όχι απαραίτητα ταυτόχρονα).Με λίγα λόγια έχει πλέον μια τελείως αστάθμητη συμπεριφορά στο θέμα αυτόματων συνδέσεων και αποσυνδέσεων των επαφών.Αυτός είναι και ο λόγος που θα ήθελα να απενεργοποιήσω πλέον αυτή ακριβώς τη λειτουργία του, από αυτόματη σε απολύτως χειροκίνητη, χωρίς όμως να πρέπει να πειράξω κάτι από τη λειτουργία συγχρονισμού του με τους λογαριασμούς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 950 XL Μαύρο 198.99€ http://www.insomnia.gr/topic/628634-microsoft-lumia-950-xl-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-19899%E2%82%AC-germanosgr/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/microsoft-display-dock-hd500-gia-lumia-950-xl-mayro/prod7870913pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 650 στα 79€ https://www.germanos.gr/product/microsoft-lumia-650/20321171/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανάρτηση των προσφορών , έχω παραγγείλει και τα δύο (950XL και 650) . Ειδικά η προσφορά για το 950 XL είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glyfadas7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 παιδιά καλημέρα, μπορεί να μου πει κανείς πως και αν μπορώ να μεταφέρω μηνύματα και ημερολόγιο με υπενθυμίσεις σε κινητό android από το LUMIA 635? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανάρτηση των προσφορών , έχω παραγγείλει και τα δύο (950XL και 650) . Ειδικά η προσφορά για το 950 XL είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή. Αν βαλουμε την τιμη που το πουλαει ο γερμανος ειναι σχεδον 50% κατω το 950xl,το εχω παραγγειλει αλλα δεν μου ηρθε mail εσενα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ για την ανάρτηση των προσφορών , έχω παραγγείλει και τα δύο (950XL και 650) . Ειδικά η προσφορά για το 950 XL είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή. Πραγματικά σε μισώζηλεύω που πέτυχες τέτοια προσφορά Μου έρχεται να το ξαναγοράσω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αν βαλουμε την τιμη που το πουλαει ο γερμανος ειναι σχεδον 50% κατω το 950xl,το εχω παραγγειλει αλλα δεν μου ηρθε mail εσενα? Έγινε η χρέωση της πιστωτικής μου, αλλά δεν έχω πάρει ούτε εγώ email ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εμένα μου έρχεται να πάρω ένα 650 να υπάρχει... Τι διαφορές έχει χοντρικά από το 640 παίδες, αν ξέρει κάποιος για να μην ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 https://www.amazon.com/Lumia-640-XL-Windows-Smartphone/dp/B010OSU2RI?tag=usg-m-bf-20 Αλλη μια καλη προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καιρός και το υπόλοιπο 60% να αποκτήσει windows 10 phone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα