Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εγώ σκέφτομαι αν το καταφέρουν αυτό, τι θα μπορούν να κάνουν τα untethered vr - ar headsets των 400$ σε 3-4 χρόνια που θα μπορούν με έναν arm επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης να τρέχουν ακόμα και εικονικά desktops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Από τι διάβασα, το RS3 θα βγει με τον 835, γιατί θα χρειάζεται την υπολογιστική δύναμη και την μνήμη του για το emulation... θεωρητικά πάντα όλα αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Από τι έχω καταλάβει από τα παιδιά, κανένα. Πήγαινε από 640 και πάνω. Θα σου έλεγα 650 για να έχεις και τα 16 gb. Για να έχει 16gb, 5αρα μπροστινή και oled οθόνη 5" αξίζει το 650 αλλά το snapdragon 212 soc και η 2000 mah μπαταρία το πάνε πίσω σαν συσκευή από άποψης ισχύος και αυτονομίας. Από την άλλη με ένα 640 θα είναι καλύτερα σε μπαταρία λόγω 2500 mah και ισχύ λόγω snapdragon 400, αλλά θα υστερεί σε εσωτερική μνήμη λόγω 8gb, οθόνη λόγω clearblack αλλά και σε μπροστινή κάμερα που του 640 είναι 0.9 mp μόνο. Τα ζυγίζει και βλέπει . Από την άλλη υπάρχει και το 640xl στα ίδια λεφτά που έχει καλύτερη πίσω κάμερα από του 640 και του 650 με zeiss optics, μπροστινή 5αρα όπως και το 650 αλλά έχει 3000 mah μπαταρία και είναι παντόφλα αφού φορά 5.7 οθόνη. όπως γράφτηκε και πριν,640 και ανω. με τα 532/435 θα κάνεις υποβάθμιση Στα 100 ευρώ που βάζει όριο θα έπαιρνα το 650 απο σκρουτζομάγαζο. Δεν αξίζει για να γλυτώσεις 30 ευρώ να πάρεις κάποιο φθηνότερο. Άλλη επιλογή το 640xl λόγω κάμερας και sensorcore σε παρόμοια τιμή. Σαν κάτοχος 532 από έτους έχω την εξής γνώμη. Η αναβάθμιση σε δέκα δεν μου έκοψε,αντιθέτως έκανε το κινητό πάρα πολύ καλό σε χρήση.Αν εξαιρέσεις πχ σποραδικά φαινόμενα μικρής κλίμακας (παράδειγμα έκδοση 448 που του έκανε μετά από μήνες μικρά νερά,τα οποία αυτολύθηκαν μετά από ένα restart που έκανε μόνο του)όλα είναι καλά. Η μικρή του οθόνη -μέγεθος με εξυπηρετεί,όπως κ διπλή υποστήριξη sim . Αρνητικά μεγάλα κατ' εμένα 2: Στον ήλιο -φως μεγάλο μείον θέμα κ β χαμηλότατη ανάλυση οθόνης. Α...! Κ ένα ακόμη κουσούρι του που νομίζω αφορά αποκλειστικά το 532 .Βγάζει μια κάθετη μπάρα στο κέντρο κάθε φορα που κάνει update ή το κλείνω κ θέλει ένα,δυο ακόμα restart για να έρθει στα ίσια του. Η χρήση 10 πάντως ως λειτουργικό είναι κατά 90 % σωστή. Αυτά. Καλησπερα φιλε, θες να με ακουσεις για να μην μετανιωσεις τα χρηματα σου? Κατα την γνωμη μου Μην παρεις κανενα wp αυτη την στιγμη..χτυπα κατι σαν αυτο https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=most-popular&keyphrase=meizu να βρεις την ησυχια σου το οποιο ειναι μιλια καλυτερο απο οποιοδηποτε Lumia σε αυτα τα λεφτα..εχω το 640 1,5 χρονο και στο λεω με το χερι στην καρδια ετσι? Απο την αλλη αν επιμενεις σαν τρελλος ΜΟΝΟ για wm 10 τοτε Ή χτυπας το 640 xl που στο 100 ρικο ειναι η καλυτερη Lumia συσκευη και εχει καμεραρα, ομως κανεις συμβιβασμους διοτι λογω του 1gb ram και του αδυναμου πλεον cpu το facebook και το messenger απαιτουν πλεον πανω απο 2gb ram για να τρεξουν αξιοπρεπως και σερνονται σε αυτες τις συσκευες..βεβαια αν και εχουν βελτιωθει καποια πραγματα οι καθυστερησεις και κατα την απλη χρηση ειναι εμφανεις δυστυχως διοτι τα 10 ρια εκατσαν βαρια... Ή τελος μαζεψε λεφτα για το 950 οπου αν και η συσκευη τα σπαει και φυσικα στην τιμη αυτη ειναι ευκαιρια, δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοφη επιλογη πλεον λογω του ασαφους σκηνικου που επικρατει στο mobile εδω και μηνες... Αλλα κοιτα μην παρεις καμια συσκευη κατω απο 640 θα βλαστημησεις την ωρα που το πηρες.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! ίσως πάω προς το 640xl. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Από τι διάβασα, το RS3 θα βγει με τον 835, γιατί θα χρειάζεται την υπολογιστική δύναμη και την μνήμη του για το emulation... θεωρητικά πάντα όλα αυτά... Και; τι να λεει; αμα δεν φτιαξουν το facebook και δεν βγουν εφαρμογες ως τοτε, παλι γι' αυτα θα λεμε Ωραιο ακουγεται, παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Θεωρητικά ένα pc δεν γίνεται εργονομικο μέσα στην οθόνη του κινητού η είδηση δεν λέει τίποτα και αν ισχύουν αυτά που λέει ο ρετρο έτσι όπως τα έχει κάνει η Microsoft απο ποιον θα ζητήσει να αγοράσουν το κινητό τους 600-700 ευρω ,ποιος θα την ξανά εμπιστευτεί ρε παιδια έτσι όπως λειτουργεί Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! ίσως πάω προς το 640xl.φιλε μου εγώ είμαι κατοχος του 650 το οποιο έχει ελάχιστα ποιο γρήγορο επεξεργαστή απο το 640 και σίγουρα καλυτερη οθόνη άμα δεν θέλεις την κάμερα και την οθόνη του 640xl εγώ θα σου έλεγα να έρθεις προς τα εδώ ,ωστόσο δεν θα σου πρότεινα κανένα απο τα τρία γιατί οι επεξεργαστές τους ειναι αρκετά αδύναμοι για την εποχή αυτό που θα σου έλεγα ειναι να κοιτάξεις ebay amazon για HTC m8 με windows θα κερδίσεις σε κάμερα ηχεία που ειναι αλλου πολύ ποιο δυνατό επεξεργαστή κάμερα σίγουρα θα το χαιρεσε για ποιο πολλά Χρονια ,και εγώ βιαστικά να πάρω συσκευή αν αγοραζα τώρα εκεί θα πυγαινα τα πουλανε στα 100€ κοντά καινούργια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ένα τέτοιο κινητό δεν θα το έχεις για να τρέξεις την exe εφαρμογή στην οθόνη του κινητού. Απλά θα είναι όλα τα αρχεία σου στην συγκεκριμένη συσκευή και όπου και να βρίσκεσαι θα μπορείς να ανοίξεις παράθυρο την πλήρη έκδοση του excel σε continnum mode σε μια οθόνη και εκεί θα ενεργοποιείται μόνο το x86 emulation. Πλήρη έκδοση excel σημαίνει VBA παραδείγματος χάρη και όχι η πετσοκομμένη μπούρδα που έχουν βάλει στα κινητά (αμήν και πότε). Κάτι σαν το hp workspace του elite x3 δηλαδή με πολλές από τις εφαρμογές να είναι αρκετά ελαφριές για να τρέξουν τοπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Το λέει και στο άρθρο. Το emulation θα ενεργοποιείται μόνο με σύνδεση σε οθόνη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 λοιπόν,τα μηνύματα προφανώς αρνούνται να ξε-bug-άρουν και αλλη επαναφορά τηλεφώνου δεν κάνω. επίσης,εδώ και λίγο καιρό σε κάθε soft reset μου ζητάει να κάνει έλεγχο της κάρτας μνήμης και επιδιόρθωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 λοιπόν,τα μηνύματα προφανώς αρνούνται να ξε-bug-άρουν και αλλη επαναφορά τηλεφώνου δεν κάνω. επίσης,εδώ και λίγο καιρό σε κάθε soft reset μου ζητάει να κάνει έλεγχο της κάρτας μνήμης και επιδιόρθωση. για πιο από δέκα δε θυμάμαι αλλά μετά την έλευση τους το soft reset ζητά έλεγχο sd .δεν είναι κατ' εμένα πρόβλημα.αφήνει λίγη ώρα τα αποθηκευμένα σε κάρτα εκτός λειτουργίας μέχρι να τρέξει έλεγχο Τώρα για μόνιμο προβληματισμό κ θέμα sms ,ο παροχος είναι σίγουρο ( πχ άλλη sim - νούμερο κλπ)εκτός συναγωνισμού ; Φαντάζομαι από θέμα ρυθμίσεων έχεις τρέξει όλους πιθανούς κ απίθανους συνδυασμόυς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 για πιο από δέκα δε θυμάμαι αλλά μετά την έλευση τους το soft reset ζητά έλεγχο sd .δεν είναι κατ' εμένα πρόβλημα.αφήνει λίγη ώρα τα αποθηκευμένα σε κάρτα εκτός λειτουργίας μέχρι να τρέξει έλεγχο Τώρα για μόνιμο προβληματισμό κ θέμα sms ,ο παροχος είναι σίγουρο ( πχ άλλη sim - νούμερο κλπ)εκτός συναγωνισμού ; Φαντάζομαι από θέμα ρυθμίσεων έχεις τρέξει όλους πιθανούς κ απίθανους συνδυασμόυς. Θέμα παρόχου δεν είναι μιας και μόνο οταν απαντώ απο τη μπάρα ειδοποιήσεων(χωρίς να μπω στην εφαρμογή δλδ)το μήνυμα στέλνεται 2 φορές(το βλέπω μετά απο την εφαρμογή οτι είναι 2 φορές στη συνομιλία) Αν απαντήσω κανονικά,πάει 1 φορά το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά απο hard reset της συσκευής οταν ειχα .321 stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Θέμα παρόχου δεν είναι μιας και μόνο οταν απαντώ απο τη μπάρα ειδοποιήσεων(χωρίς να μπω στην εφαρμογή δλδ)το μήνυμα στέλνεται 2 φορές(το βλέπω μετά απο την εφαρμογή οτι είναι 2 φορές στη συνομιλία) Αν απαντήσω κανονικά,πάει 1 φορά το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά απο hard reset της συσκευής οταν ειχα .321 stable Πολλά έρχονται κ φεύγουν από το πουθενά.Μακάρι να ξεκολλήσει κ αυτό. Υγ το μόνο πού δε ρώτησα πριν είναι το εξής.το βλέπουν διπλό κ οι λήπτες (που θα είναι κ το πιο ενοχλητικό δύο Ντιν κλπ ,πέρα της απώλειας των sms)ή μόνο σε σένα ; αν κ πιστεύω το ά για να σε χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πολλά έρχονται κ φεύγουν από το πουθενά. Μακάρι να ξεκολλήσει κ αυτό. Υγ το μόνο πού δε ρώτησα πριν είναι το εξής.το βλέπουν διπλό κ οι λήπτες (που θα είναι κ το πιο ενοχλητικό δύο Ντιν κλπ ,πέρα της απώλειας των sms)ή μόνο σε σένα ; αν κ πιστεύω το ά για να σε χαλάει. ναι τους πάει 2 φορές το μήνυμα,το είχα δει και γω άλλωστε γιατί μου τα χρεώνει διπλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 ναι τους πάει 2 φορές το μήνυμα,το είχα δει και γω άλλωστε γιατί μου τα χρεώνει διπλάΟκ .ευχαριστώ για λύση απορίας μου κ ξανά εύχομαι να λυθεί δια παντός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οκ .ευχαριστώ για λύση απορίας μου κ ξανά εύχομαι να λυθεί δια παντός! παλαιότερα στις αρχές των 10 το μήνυμα απο μπάρα ειδοποιήσεων δεν πήγαινε,πέρασε καιρός έστρωσε μόνο του τώρα πόσους μήνες μετά με βγήκε άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Χρήστο έχεις και skype στο κινητό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα