Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω δεν πάνε κάρτα οι Facebook messenger.Δεν είναι θέμα σε εμάς (εμένα μέσο όρο κάνει 10")αλλά γενικότερα σε windows. Τώρα προσφάτως είδα κ review του Alcatel νομίζω κ ήταν σε φάση jack Daniels παιχνίδι με τάπες για να κάνει έναρξη. Και εγω εχω εγκατεστημενα περιπου 80 apps στο 535 που εχει ιδιο επεξεργαστη με το 532. Δεν εχω θεματα με το κινητο αλλα ειναι πολυ μικρη η διαφορα τιμης με το 650 σε σχεση με αυτα που δινει παραπανω σαν χαρακτηριστικα το 650. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι απο το 630 που έχει τα 8.1 να πάω σε κάποιο με windows 10. Ποιο πιστεύετε προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία των 10 σε κόστος κατω απο 100 ευρώ; το 532; Καλησπερα φιλε, θες να με ακουσεις για να μην μετανιωσεις τα χρηματα σου? Κατα την γνωμη μου Μην παρεις κανενα wp αυτη την στιγμη..χτυπα κατι σαν αυτο https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=most-popular&keyphrase=meizu να βρεις την ησυχια σου το οποιο ειναι μιλια καλυτερο απο οποιοδηποτε Lumia σε αυτα τα λεφτα..εχω το 640 1,5 χρονο και στο λεω με το χερι στην καρδια ετσι? Απο την αλλη αν επιμενεις σαν τρελλος ΜΟΝΟ για wm 10 τοτε Ή χτυπας το 640 xl που στο 100 ρικο ειναι η καλυτερη Lumia συσκευη και εχει καμεραρα, ομως κανεις συμβιβασμους διοτι λογω του 1gb ram και του αδυναμου πλεον cpu το facebook και το messenger απαιτουν πλεον πανω απο 2gb ram για να τρεξουν αξιοπρεπως και σερνονται σε αυτες τις συσκευες..βεβαια αν και εχουν βελτιωθει καποια πραγματα οι καθυστερησεις και κατα την απλη χρηση ειναι εμφανεις δυστυχως διοτι τα 10 ρια εκατσαν βαρια... Ή τελος μαζεψε λεφτα για το 950 οπου αν και η συσκευη τα σπαει και φυσικα στην τιμη αυτη ειναι ευκαιρια, δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοφη επιλογη πλεον λογω του ασαφους σκηνικου που επικρατει στο mobile εδω και μηνες... Αλλα κοιτα μην παρεις καμια συσκευη κατω απο 640 θα βλαστημησεις την ωρα που το πηρες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ευχήσου μου καλή τύχη!!! Αν τα παίξει,θα του κάνω έναν ωραιότατο επικήδειο ! Δεν μου περισσεύουν χρήματα ,αλλά ήδη έχει κάνει απόσβεση.ίσως είναι τότε κ ώρα αλλαγής- αναβάθμισης . Την αναφέρω σε...ρέτρο !!! Άντε κ σε English! Phone pins!!! Χαχαχαχα είμαι απαράδεκτος!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Χαχαχαχα είμαι απαράδεκτος!!! Βρε συ την εφαρμογαρα του Retro την εχουν ολοι εδω μεσα...θα πεσει να μας πλακωσει να πουμε..χαχαχα Κανα αλλο Update περιμενουμε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι ρε γαμωτο, έχω αλλάξει τόσα πράγματα για να την κάνω να αντικαταστήσει το phone, που δεν τελειώνει το μάζεμα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/nokia-wireless-charging-stand-dt-910-white-p-TEL.013288 οποιος ενδιαφερεται... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ωραίος ο θρύλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα guys, δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει και εσείς, αλλά τον τελευταίο καιρό, τα updates των εφαρμογών όντως γίνονται στο background. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και ας έχεις απενεργοποιήσει απτό background το store?? Επίσης είμαι official .448 Να μπω σε release ή slow ή να μείνω όπως είμαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και ας έχεις απενεργοποιήσει απτό background το store?? Επίσης είμαι official .448 Να μπω σε release ή slow ή να μείνω όπως είμαι; Όπως λέει κ ο Πανταζής,μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις!Για να έχουμε κ χιούμορ! Όσο για από πάνω από εσένα απορία φίλου,εγώ έχω σε off αυτόματη ενημέρωση κ κάνω εγώ έλεγχο χειροκίνητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σ'εμένα για αρκετό καιρό ότι και να έκανα ήταν κολλημένο στο αυτόματο. Μετά απο 1-2 μήνες, κατάφερα και το άλλαξα σε manual χωρίς να κάνω κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και ας έχεις απενεργοποιήσει απτό background το store?? Επίσης είμαι official .448 Να μπω σε release ή slow ή να μείνω όπως είμαι; Βρε κάτσε στα αυγά σου x86 emulation με RS3! http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-get-x86-emulation 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 x86 emulation με RS3! http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-get-x86-emulation Βρε λές...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Βρε λές...;δεν νομίζω πως υπάρχει επιστροφή παιδια ακόμα και να ισχύουν αργισαν πάρα πολύ , τώρα και ποιος δεν θέλει να έχει αντροιντ που ειναι πανεύκολο ακόμα και για γερόντια ,με τις συσκευές που έβγαλαν τους απογοήτευσαν όλους , υγ. Η τελευταία 448 παρα είναι καλή σε εμενα αλλα συνεχίζω να έχω τα θέματα με το πληκτρολόγιο και τα τραγούδια ,στο outlook τα ίδια κολλάνε τα tiles σε εσάς παιδια φυγανε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ποια επιστροφή; Αν γίνει αυτό που θέλουν να κάνουν (αν λέω και το τονίζω) τότε κανένας δεν θα θέλει επιστροφή. Πλέον το κινητό σου θα είναι pc μέσα του για να καταλάβεις. Άλλη νοοτροπία, άλλες εφαρμογές, άλλη λειτουργικότητα. Ποια Στικούδη.....!!!!!???? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα