Xristaras12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δεν έβαλες την τελευταία επίσημη .448 ; φυσικά και την έχω βάλει αλλα δεν έχει αλλάξει κάτι. soft reset εχω κάνει πολλαπλά πριν λίγο έβγαλα και την μπαταρία για 20" να δω μπας και. είχα συνηθίσει να απαντώ απο τη μπαρα ειδοποιήσεων χωρίς να ξεκλειδώνω τη συσκευή και πλέον πρέπει να πατάω να μου ανοίγει και να περιμένω και να φορτώσει το αντίστοιχο app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pntzamilis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι απο το 630 που έχει τα 8.1 να πάω σε κάποιο με windows 10. Ποιο πιστεύετε προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία των 10 σε κόστος κατω απο 100 ευρώ; το 532; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι απο το 630 που έχει τα 8.1 να πάω σε κάποιο με windows 10. Ποιο πιστεύετε προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία των 10 σε κόστος κατω απο 100 ευρώ; το 532; Από τι έχω καταλάβει από τα παιδιά, κανένα. Πήγαινε από 640 και πάνω. Θα σου έλεγα 650 για να έχεις και τα 16 gb. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Από τι έχω καταλάβει από τα παιδιά, κανένα. Πήγαινε από 640 και πάνω. Θα σου έλεγα 650 για να έχεις και τα 16 gb. Για να έχει 16gb, 5αρα μπροστινή και oled οθόνη 5" αξίζει το 650 αλλά το snapdragon 212 soc και η 2000 mah μπαταρία το πάνε πίσω σαν συσκευή από άποψης ισχύος και αυτονομίας. Από την άλλη με ένα 640 θα είναι καλύτερα σε μπαταρία λόγω 2500 mah και ισχύ λόγω snapdragon 400, αλλά θα υστερεί σε εσωτερική μνήμη λόγω 8gb, οθόνη λόγω clearblack αλλά και σε μπροστινή κάμερα που του 640 είναι 0.9 mp μόνο. Τα ζυγίζει και βλέπει . Από την άλλη υπάρχει και το 640xl στα ίδια λεφτά που έχει καλύτερη πίσω κάμερα από του 640 και του 650 με zeiss optics, μπροστινή 5αρα όπως και το 650 αλλά έχει 3000 mah μπαταρία και είναι παντόφλα αφού φορά 5.7 οθόνη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι απο το 630 που έχει τα 8.1 να πάω σε κάποιο με windows 10. Ποιο πιστεύετε προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία των 10 σε κόστος κατω απο 100 ευρώ; το 532; όπως γράφτηκε και πριν,640 και ανω. με τα 532/435 θα κάνεις υποβάθμιση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Στα 100 ευρώ που βάζει όριο θα έπαιρνα το 650 απο σκρουτζομάγαζο. Δεν αξίζει για να γλυτώσεις 30 ευρώ να πάρεις κάποιο φθηνότερο. Άλλη επιλογή το 640xl λόγω κάμερας και sensorcore σε παρόμοια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι απο το 630 που έχει τα 8.1 να πάω σε κάποιο με windows 10. Ποιο πιστεύετε προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία των 10 σε κόστος κατω απο 100 ευρώ; το 532; Σαν κάτοχος 532 από έτους έχω την εξής γνώμη. Η αναβάθμιση σε δέκα δεν μου έκοψε,αντιθέτως έκανε το κινητό πάρα πολύ καλό σε χρήση.Αν εξαιρέσεις πχ σποραδικά φαινόμενα μικρής κλίμακας (παράδειγμα έκδοση 448 που του έκανε μετά από μήνες μικρά νερά,τα οποία αυτολύθηκαν μετά από ένα restart που έκανε μόνο του)όλα είναι καλά. Η μικρή του οθόνη -μέγεθος με εξυπηρετεί,όπως κ διπλή υποστήριξη sim . Αρνητικά μεγάλα κατ' εμένα 2: Στον ήλιο -φως μεγάλο μείον θέμα κ β χαμηλότατη ανάλυση οθόνης. Α...! Κ ένα ακόμη κουσούρι του που νομίζω αφορά αποκλειστικά το 532 .Βγάζει μια κάθετη μπάρα στο κέντρο κάθε φορα που κάνει update ή το κλείνω κ θέλει ένα,δυο ακόμα restart για να έρθει στα ίσια του. Η χρήση 10 πάντως ως λειτουργικό είναι κατά 90 % σωστή. Αυτά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 άρα τελικά διάλεξα την χειρότερη συσκευή απ όλες δυστυχώς το 435 μόνο στις εργοστασιακές εφαρμογές τα πάει καλά,οι υπόλοιπες του πέφτουν βαριές. btw μου έκανε ενημέρωση το FB UWP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σαν κάτοχος 532 από έτους έχω την εξής γνώμη. Η αναβάθμιση σε δέκα δεν μου έκοψε,αντιθέτως έκανε το κινητό πάρα πολύ καλό σε χρήση.Αν εξαιρέσεις πχ σποραδικά φαινόμενα μικρής κλίμακας (παράδειγμα έκδοση 448 που του έκανε μετά από μήνες μικρά νερά,τα οποία αυτολύθηκαν μετά από ένα restart που έκανε μόνο του)όλα είναι καλά. Η μικρή του οθόνη -μέγεθος με εξυπηρετεί,όπως κ διπλή υποστήριξη sim . Αρνητικά μεγάλα κατ' εμένα 2: Στον ήλιο -φως μεγάλο μείον θέμα κ β χαμηλότατη ανάλυση οθόνης. Α...! Κ ένα ακόμη κουσούρι του που νομίζω αφορά αποκλειστικά το 532 .Βγάζει μια κάθετη μπάρα στο κέντρο κάθε φορα που κάνει update ή το κλείνω κ θέλει ένα,δυο ακόμα restart για να έρθει στα ίσια του. Η χρήση 10 πάντως ως λειτουργικό είναι κατά 90 % σωστή. Αυτά. Η μαύρη κάθετη γραμμή είναι πρόβλημα της οθόνης. Το είχα στείλει σέρβις το 532 και την αλλάξανε. Να το στείλεις πριν λήξη η εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 άρα τελικά διάλεξα την χειρότερη συσκευή απ όλες δυστυχώς το 435 μόνο στις εργοστασιακές εφαρμογές τα πάει καλά,οι υπόλοιπες του πέφτουν βαριές. btw μου έκανε ενημέρωση το FB UWP Εγώ του έχω 4-5 απλά παιχνίδια,οασα WhatsApp,moovit opera uc browser skroutz ,euronews ,Eurovision (!) ,level bubble,2 radio's,την εφαρμογή του ρέτρο ,hardware tests Facebook,messenger,speedtest net, εορτολόγιο,wind f2go ,κ τέλος weather.Αυτά ! Η μαύρη κάθετη γραμμή είναι πρόβλημα της οθόνης. Το είχα στείλει σέρβις το 532 και την αλλάξανε. Να το στείλεις πριν λήξη η εγγύηση.Αν δεν τα παίξει γενικά δεν.. .ευχαριστώ πάντως,είχα δει κ σε παλιότερη φάση άλλου φίλου που το ελυσε με service. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγώ του έχω 4-5 απλά παιχνίδια,οασα WhatsApp,moovit opera uc browser skroutz ,euronews ,Eurovision (!) ,level bubble,2 radio's,την εφαρμογή του ρέτρο ,hardware tests Facebook,messenger,speedtest net, εορτολόγιο,wind f2go ,κ τέλος weather. Αυτά ! Αν δεν τα παίξει γενικά δεν.. .ευχαριστώ πάντως,είχα δει κ σε παλιότερη φάση άλλου φίλου που το ελυσε με service. facebook,messenger παίζει να περιμένω και 20" για να παίξουν σωστά και μιλάμε οτι τις έχω στη μνήμη συσκευής. Οι υπόλοιπες πάνε κ έρχονται. το whatsapp είναι γρήγορο,το viber ειναι οκ αλλα αν εχει να κάνει συγχρονισμό(το χρησιμοποιώ και στο pc)τον ηπιαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Άρη αν θες με ακούς. Αν περιμένεις να χαλάσει εντελώς για να το στείλεις σέρβις, τότε μπορεί να σου πουν ότι είναι υγρασία στην πλακέτα, και να μην το φτιάξουν. Την πάτησα με ένα 435 έτσι. Όσο είναι στην εγγύηση ακόμα να το στείλεις. Εμένα Κλάιν μάιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 facebook,messenger παίζει να περιμένω και 20" για να παίξουν σωστά και μιλάμε οτι τις έχω στη μνήμη συσκευής. Οι υπόλοιπες πάνε κ έρχονται. το whatsapp είναι γρήγορο,το viber ειναι οκ αλλα αν εχει να κάνει συγχρονισμό(το χρησιμοποιώ και στο pc)τον ηπιαμε. Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω δεν πάνε κάρτα οι Facebook messenger.Δεν είναι θέμα σε εμάς (εμένα μέσο όρο κάνει 10")αλλά γενικότερα σε windows.Τώρα προσφάτως είδα κ review του Alcatel νομίζω κ ήταν σε φάση jack Daniels παιχνίδι με τάπες για να κάνει έναρξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγώ του έχω 4-5 απλά παιχνίδια,οασα WhatsApp,moovit opera uc browser skroutz ,euronews ,Eurovision (!) ,level bubble,2 radio's,την εφαρμογή του ρέτρο ,hardware tests Facebook,messenger,speedtest net, εορτολόγιο,wind f2go ,κ τέλος weather. Αυτά ! Καλα δεν έχεις Phone pins; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Άρη αν θες με ακούς. Αν περιμένεις να χαλάσει εντελώς για να το στείλεις σέρβις, τότε μπορεί να σου πουν ότι είναι υγρασία στην πλακέτα, και να μην το φτιάξουν. Την πάτησα με ένα 435 έτσι. Όσο είναι στην εγγύηση ακόμα να το στείλεις. Εμένα Κλάιν μάιν. ευχήσου μου καλή τύχη!!!Αν τα παίξει,θα του κάνω έναν ωραιότατο επικήδειο ! Δεν μου περισσεύουν χρήματα ,αλλά ήδη έχει κάνει απόσβεση.ίσως είναι τότε κ ώρα αλλαγής- αναβάθμισης . Καλα δεν έχεις Phone pins; Την αναφέρω σε...ρέτρο !!!Άντε κ σε English! Phone pins!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα