Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από αρκετό ψάξιμο στον γούγλη και δίχως να βγάλω άκρη θα ρωτήσω εδώ τελικά. Χθες έβαλα να κατεβαίνει το gt racing, κατέβηκε κανονικά αλλά στην εγκατάσταση μου τερμάτισε το χώρο στη μνήμη και έβγαλε καρτέλα ότι η εγκατάσταση δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί χρειάζονται επιπλέον 39mb, μου έβγαλε επιλογή να το εγκαταστήσω στην sd αφού τελείωσα τη μνήμη του κινητού, επέλεξα sd αλλά για να εγκατασταθεί στην sd με πήγαινε στο store για redownload. Τελικά έμεινα με 7.24gb γεμάτα από τα 7.28 στην μνήμη του κινητού και όταν μπαίνω στον χώρο αποθήκευσης βλέπω 1.88gb προσωρινά αρχεία τα οποία δεν μπορώ να σβήσω, δεν με αφήνει. Πριν το παιχνίδι είχα 5.36 ελεύθερα, τώρα μου έχει πιάσει το χώρο η ημιτελής εγκατάστασή του και δεν υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω, στα εγκατεστημένα παιχνίδια δεν το βγάζει καν. Καμιά γνώμη παίδες επί του θέματος, σας έχει ξανατύχει κάτι αντίστοιχο ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωχ,παρόμοιο πρόβλημα είχε συμβεί σε μια φίλη με Windows 8.1 με τα minion!! Είχε 'κατεβει' αλλα δεν φαινόταν πουθενά και μόνη λύση ήταν reset!

Μετά από αρκετό ψάξιμο στον γούγλη και δίχως να βγάλω άκρη θα ρωτήσω εδώ τελικά. Χθες έβαλα να κατεβαίνει το gt racing, κατέβηκε κανονικά αλλά στην εγκατάσταση μου τερμάτισε το χώρο στη μνήμη και έβγαλε καρτέλα ότι η εγκατάσταση δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί χρειάζονται επιπλέον 39mb, μου έβγαλε επιλογή να το εγκαταστήσω στην sd αφού τελείωσα τη μνήμη του κινητού, επέλεξα sd αλλά για να εγκατασταθεί στην sd με πήγαινε στο store για redownload. Τελικά έμεινα με 7.24gb γεμάτα από τα 7.28 στην μνήμη του κινητού και όταν μπαίνω στον χώρο αποθήκευσης βλέπω 1.88gb προσωρινά αρχεία τα οποία δεν μπορώ να σβήσω, δεν με αφήνει. Πριν το παιχνίδι είχα 5.36 ελεύθερα, τώρα μου έχει πιάσει το χώρο η ημιτελής εγκατάστασή του και δεν υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω, στα εγκατεστημένα παιχνίδια δεν το βγάζει καν. Καμιά γνώμη παίδες επί του θέματος, σας έχει ξανατύχει κάτι αντίστοιχο ;

από το store φαίνεται ότι το έχεις κατεβάσει μήπως γίνετε να το διαγράψεις απο εκεί αλλιώς λογικά άμα το συνδέσεις σε υπολογιστή θα γίνετε χειροκίνητα

βάλε εμφάνιση κρυφών αρχείων στο πισι και με προσοχή ψάξε τους κρυφους φακέλους(λεω προσοχη γιατι θα δεις και τις εγκατεστημενες εφαρμογες κάπου)ΑΠΛΑ θυμάμαι οτι δεν ειναι με ονομασια αλλα με ακολουθιες αριθμων/γραμμάτων.

• Like 1

από το store φαίνεται ότι το έχεις κατεβάσει μήπως γίνετε να το διαγράψεις απο εκεί αλλιώς λογικά άμα το συνδέσεις σε υπολογιστή θα γίνετε χειροκίνητα

Δεν με αφήνει να το διαγράψω από το store, στον υπολογιστή δεν μου δείχνει φακέλους με παιχνίδια όταν συνδέω τον κινητό στον υπολογιστή παρά μόνο φακέλους για μουσική, βίντεο και φωτογραφίες. Ορίστε και μερικές φώτο που ίσως βοηθήσουν :

Χρήστο το έκανα αυτό που λες, μου βγάζει ένα φάκελο recent αλλά τον δείχνει κάτι mb, επίσης έχει write protection και δεν μπορώ να σβήσω κάτι.

post-297338-0-44922600-1479635334_thumb.png

post-297338-0-17897800-1479635338_thumb.png

post-297338-0-99265800-1479635340_thumb.png

post-297338-0-72581400-1479635345_thumb.png

Αν πάς στο settings ... Storage, στα Apps & games της εσωτερικής μνήμης, έχει φτιάξει φάκελο για την συγκεκριμένη εφαρμογή?

Σε μία από τις φώτο που πόσταρα θα δεις 1.88gb προσωρινά αρχεία, εκεί είναι το ρημάδι και δεν υπάρχει επιλογή να τα σβήσω τα αρχεία αυτά. Δεν το γλυτώνω το hard reset...

Σε μία από τις φώτο που πόσταρα θα δεις 1.88gb προσωρινά αρχεία, εκεί είναι το ρημάδι και δεν υπάρχει επιλογή να τα σβήσω τα αρχεία αυτά. Δεν το γλυτώνω το hard reset...

βάλτο στο pc λέμε :-D

ακυρο τώρα είδα οτι δεν στο βγάζει.Θυμάμαι κάπου το ειχα βρει πάντως και εβλεπα τα αρχεία των εφαρμογών σιγουρα πάντως όχι μέσα απ το τηλέφωνο

Προσπάθησε να βρεις χώρο ώστε να δοκιμασεις να το κάνεις install στο τηλ. Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το ίδιο temp file και όταν τελειώσει ή εγκατάσταση επιτυχώς θα στο σβήσει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή ιδέα αλλά δεν γίνεται, 1gb πήρε για το κατέβασμα το παιχνίδι, μου ζητάει άλλο τόσο για εγκατάσταση, κοινώς έφυγα για reset, είχα κάνει πριν 2 εβδομάδες αλλά τσουπ να που πρέπει να ξανακάνω. Ευτυχώς που είναι εφικτό το backup σε cloud αλλιώς θα έβριζα τώρα :D.

Edit, τελικά έβγαλα άκρη και το έσβησα το ρημάδι, δεν ξέρω πως έγινε αλλά ως δια μαγείας άλλαξα destination από το χώρο αποθήκευσης να αποθηκεύονται οι νέες εφαρμογές στην sd από το κινητό, πάτησα λήψη του παιχνιδιού από το store και από ότι φαίνεται το 1.8gb του παιχνιδιού πήγε στην sd :wacko: και ένας φάκελος WUDownloadcache εμφανίστηκε στην sd, σύνδεσα κινητό στο pc και έσβησα το φάκελο. Boom, 5.06 ελεύθερα στη μνήμη του κινητού και καθάρισα και το σάπιο αρχείο από την sd ;).

Ένας Θεός ξέρει πως το ημιτελώς εγκατεστημένο παιχνίδι μετακινήθηκε στην sd από τη μνήμη το κινητού απλώς αλλάζοντας το destination των λήψεων εφαρμογών στην sd, bug καραμπινάτο δεν εξηγείται αλλιώς. Επίσης Χρήστο αυτούς τους αριθμούς  στους φακέλους μου τους έβγαζε στην εξερεύνηση αρχείων του κινητού και μέσα σε έναν από αυτούς τους φακέλους ήταν η σαπίλα 1.8gb, είχες δίκιο man ! 

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 2

Edit, τελικά έβγαλα άκρη και το έσβησα το ρημάδι, δεν ξέρω πως έγινε αλλά ως δια μαγείας άλλαξα destination από το χώρο αποθήκευσης να αποθηκεύονται οι νέες εφαρμογές στην sd από το κινητό, πάτησα λήψη του παιχνιδιού από το store και από ότι φαίνεται το 1.8gb του παιχνιδιού πήγε στην sd :wacko: και ένας φάκελος WUDownloadcache εμφανίστηκε στην sd, σύνδεσα κινητό στο pc και έσβησα το φάκελο. Boom, 5.06 ελεύθερα στη μνήμη του κινητού και καθάρισα και το σάπιο αρχείο από την sd ;).

Ένας Θεός ξέρει πως το ημιτελώς εγκατεστημένο παιχνίδι μετακινήθηκε στην sd από τη μνήμη το κινητού απλώς αλλάζοντας το destination των λήψεων εφαρμογών στην sd, bug καραμπινάτο δεν εξηγείται αλλιώς.

Καθόλου Bug. Μας βρήκες και μία καλή λύση. Με το που είπες ότι θες την SD από εδώ και πέρα, ότι είχε για το Install των εφαρμογών το μετακίνησε, και καλά έκανε στην sd. Να ένας ωραίος τρόπος να έχουμε υπόψιν!

• Like 3

Untitled_2.jpg

:-D βραδινοί πειραματισμοί στην uwp πλατφόρμα. Είδα σε άλλο νήμα που ένα παιδί κατέβαζε τα bing wallpapers στο πισι με πρόγραμμα και μου μπήκε η ιδέα να ψάξω να δω πως γίνεται.

Μ' αρέσεις! Άντε και με μία καλή εφαρμογή!!

Μ' αρέσεις! Άντε και με μία καλή εφαρμογή!!

Μπά πιο πολύ το κάνω για να μάθω να φτιάχνω πράγματα για προσωπική χρήση. Εξάλλου έχει μια καταπληκτική στο store για wallpapers την DailyPic. Ευτυχώς έχει ωραία επεξηγηματικά βιντεάκια στο channel 9 και βγαίνει άκρη. Σήμερα προσπαθούσα να φτιάξω ένα χοντροκομένο uwp project να διαβάζει - γράφει σε SQLite που όλο και κάπου θα μου χρησιμεύσει στο μέλλον.

ρε παιδιά το θέμα με τα μηνύματα δεν έχει διορθωθεί.

ακόμα αν απαντήσω απο τη μπάρα ειδοποιήσεων το στέλνει 2 φορές.

η συσκευή είναι μετά απο επαναφορά εργοστασιακών(στην .321) και τότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...