flogerakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά εχω θεμα μεγάλο... Γύρισα της γυναικάς μου το 820 σε 8.1 γτ ειχε θέματα με την κάμερα γενικότερα. Ολα μια χαρά, αλλα ανοίγουν τα δεδομένα στο ξεκάρφωτο μονά τους και με εχει γαει ως τωρα πάνω απο 5 ευρω η cosmote!!! Πειτε τι να κάνω γιατί οσο μιλάμε με χρεώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για αρχή βάλε GPRS, ώστε να κατεβάζει πολύ αργά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για αρχή βάλε GPRS, ώστε να κατεβάζει πολύ αργά. μα δεν ειναι εκει το θεμα χρεώνει το στάνταρ 1 ευρό την ημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 μα δεν ειναι εκει το θεμα χρεώνει το στάνταρ 1 ευρό την ημέρα! Σκέπασε το με 3 κουβέρτες και βάλτο στη μπανιέρα. (Πλάκα κάνω, χωρίς παρεξήγηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Απενεργοποίησε τη περιαγωγή δεδομένων! Επίσης βλέπεις το Η+ ανοιχτό; και βλέπεις και τα βελακια να μεταφέρουν δεδομένα;; αν όχι, δεν χρεώνεσαι από κάπου αλλα αντιθέτως κάνει(μαλακιες η cosmote, κοινώς κλέβει λέγοντας ότι σου φαγε 1 ευρώ!!) Παιδιά έχει κανεις πρόβλημα όταν φοράει τα ακουστικά να μην του παίζουν τα τραγούδια στο groove αλλα και στο YouTube ,στο groove πάει να τα παίξει και δεν μπορεί και πάει στο άλλο και συνεχίζει μέχρι να τελειώσει η λίστα ,για να επανέρθει χρειάζεται soft reset αλλα αυτό δεν ειναι λύση να γίνεται συνέχεια τα τραγούδια είμαι κατεβασμένα από YouTunes Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα!Αν τα τραγούδια είναι περασμένα στην sd, θες να δοκιμάσεις να τα βάλεις στον εσωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μήπως ανοίγει τα δεδομένα κάποιο App? Στα 10αρια ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά στα 8αρια δεν είμαι σίγουρος. Στα σέτινγκς είναι σίγουρα κλειστό? Αν δεν πιάνει wifi και είναι ανοικτό στα settings το γυρίζει σε mobile δεδομένα. Επίσης νομίζω κάπου έχει να ρυθμίσεις και όριο κατανάλωσης. Αν το μηδενίσεις αυτό μέχρι να βρεις τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα! Αν τα τραγούδια είναι περασμένα στην sd, θες να δοκιμάσεις να τα βάλεις στον εσωτερικό;σε κανέναν άλλον παιδια δεν συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ούτε σε εμένα με 640xl και την .448 περασμένη συμβαίνει κάτι τέτοιο κουξκουκ. Κάνε ότι σου είπε ο retromaniac στην προηγούμενη σελίδα και σίγουρα θα βγάλεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ούτε σε εμένα με 640xl και την .448 περασμένη συμβαίνει κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής όλα καλά με το groove music είτε έχω τραγούδια στην sd είτε στην μνήμη του κινητού.και εγώ στην μνήμη του κινητού τα έχω γενικά δεν χρησιμοποιώ sd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το τροποποίησα πάλι το προηγούμενο μήνυμά μου, όλα τελευταία στιγμή τα θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το τροποποίησα πάλι το προηγούμενο μήνυμά μου, όλα τελευταία στιγμή τα θυμάμαι.δεν απάντησε σε εμενα ο ρετρο ,δεν πειράζει όταν το ξανά κάνει θα σας βγάλω print screen να το δείτε και εσείς,τα ακουστικά δεν Είναι του κινητού αλλα δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα με αυτό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αν κατάλαβα καλά ως μη ειδικός από αυτά που είπε η Microsoft στην εκδήλωση connect, όλα τα καινούργια api και εφαρμογές που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα θα είναι μόνο για uwp, και θα μεταφέρουν και τα υπόλοιπα controls πχ datagrid κτλ στο uwp. Προς το παρόν όσες παλιές εφαρμογές έχουν φτιαχτεί για desktop μπορούν να μπαίνουν εύκολα στο store και να δέχονται μεικτό κώδικα (ένα μέρος τους μόνο να είναι uwp) χωρίς πρόβλημα, αλλά σταδιακά έχουν την δυνατότητα να αντικαθιστούν τα κομμάτια που είναι μόνο για desktop με κώδικα uwp με τον ρυθμό που ο developer θέλει. Με αυτό τον τρόπο θα καλύπτονται και οι συσκευές νέου τύπου που έχουν τώρα στα σκαριά (πιθανόν εννοούν γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας και συσκευές τύπου alexa της amazon). Με λίγα λόγια τα πάντα στο μέλλον θα είναι uwp μέσω store. Παιδιά έχει κανεις πρόβλημα όταν φοράει τα ακουστικά να μην του παίζουν τα τραγούδια στο groove αλλα και στο YouTube ,στο groove πάει να τα παίξει και δεν μπορεί και πάει στο άλλο και συνεχίζει μέχρι να τελειώσει η λίστα ,για να επανέρθει χρειάζεται soft reset αλλα αυτό δεν ειναι λύση να γίνεται συνέχεια τα τραγούδια είμαι κατεβασμένα από YouTunes Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο τα ακουστικά. Αυτή η συμπεριφορά γίνεται όταν δεν μπορεί να διαβάσει το αποθηκευμένο mp3 για κάποιο λόγο. Φυσιολογικά έπρεπε να στο κάνει μόνο αν πχ το τραγούδι ήταν στο onedrive και δεν είχες σύνδεση στο internet. Στην περίπτωση αυτή πάει στο επόμενο τραγούδι της λίστας. Σε αυτά που είναι κατεβασμένα δεν έπρεπε να σου το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Συμπληρωματικά σε αυτά που λέει ο Tui, η Microsoft αποφάσισε σε συνεργασία με την unity, να σπρώξει το uwp, με ένα μεγάλο διαγωνισμό για αυτούς που θα τα φέρουν στην πλατφόρμα της χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της. https://unity3d.com/partners/microsoft/challenge 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν...το τηλέφωνο μου (532) μετά το διάλειμμα που έκανε προ δύο ημερών ( έχοντας την 448) σε μικρό θέματα ξαναγύρισε σε νορμάλ λειτουργία όπως το ήξερα.Το κλείσιμο που έκανε από μόνο του το ωφέλησε.Συμπέρασμα δικό μου,forced closed αν το κάνει είναι για καλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 βραδινοί πειραματισμοί στην uwp πλατφόρμα. Είδα σε άλλο νήμα που ένα παιδί κατέβαζε τα bing wallpapers στο πισι με πρόγραμμα και μου μπήκε η ιδέα να ψάξω να δω πως γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα