Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι. Έχω περίπου 6 gb υπόλοιπο.

Αυτό που σου λεει ο φιλος ποιο πανω κοιταξε.

Αν εχεις ορισει χωρο αποθηκευσης εφαρμογών την καρτα sd και η εφαρμογή απαιτει τον εσωτερικο χωρο βγαζει λαθος

Αυτό που σου λεει ο φιλος ποιο πανω κοιταξε.

Αν εχεις ορισει χωρο αποθηκευσης εφαρμογών την καρτα sd και η εφαρμογή απαιτει τον εσωτερικο χωρο βγαζει λαθος

Λαθος απ ότι ειδα το εχεις κανει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ...Τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ( τι το ήθελα κ μίλαγα...!)μετά το τελευταίο update να δω κ εγώ θέμα στο κινητό μου (532). Λοιπόν ... Έχει κάνει restart by its shelf που λένε κ οι Άγγλοι δύο φορές όταν ήμουν στον edge,όπως επίσης κ αργούν τα tiles ειδήσεων κ αθλητικών μερικές φορές να ..."φέρουν τούμπα" κ ως εκ τούτου να ενημερωθούν.Η μπαταρία ούτε κλαίει ούτε γελάει.

Θα ψάξω από αύριο νέα θήκη αφήνοντας την διάφανη κ θα βρω νέα με ματάκι σχέδιο επάνω !!!

Χμ...Τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ( τι το ήθελα κ μίλαγα...!)μετά το τελευταίο update να δω κ εγώ θέμα στο κινητό μου (532). Λοιπόν ... Έχει κάνει restart by its shelf που λένε κ οι Άγγλοι δύο φορές όταν ήμουν στον edge,όπως επίσης κ αργούν τα tiles ειδήσεων κ αθλητικών μερικές φορές να ..."φέρουν τούμπα" κ ως εκ τούτου να ενημερωθούν.Η μπαταρία ούτε κλαίει ούτε γελάει.

Θα ψάξω από αύριο νέα θήκη αφήνοντας την διάφανη κ θα βρω νέα με ματάκι σχέδιο επάνω !!!

Βρε δε φταιει το πληρωμα του χρονου..ουτε το κινητακι σου, ουτε εσυ φυσικα...χαχαχαχα

Αλλος φταιει αλλα αν πω ποιος μπορει και να με μαλωσετε μετα..και δεν το θελω..

• Like 1

Βρε δε φταιει το πληρωμα του χρονου..ουτε το κινητακι σου, ουτε εσυ φυσικα...χαχαχαχα

Αλλος φταιει αλλα αν πω ποιος μπορει και να με μαλωσετε μετα..και δεν το θελω..

Εννοείται η...Microsoft ; Εδώ αν υπάρχει θεός - δημιουργός δεν τα έκανε όλα εν σοφία θα έχω απαιτήσεις όπου εμπλεκόμενοι είναι άνθρωποι!????

• Like 2

Εννοείται η...Microsoft ; Εδώ αν υπάρχει θεός - δημιουργός δεν τα έκανε όλα εν σοφία θα έχω απαιτήσεις όπου εμπλεκόμενοι είναι άνθρωποι!????

Μου το γυρνας στο θεολογικο τωρα και ειμαι και ψαλτης ανθρωπος..

Το ποιος φταιει ομως ολοι το ξερουν, κανε μια βολτα και σε ξενα Fora να παρεις μια ιδεα..η ουσια ομως ειναι να ευχαριστηθεις το κινητακι σου με τα οποια θεματα του..

• Like 2

Μου το γυρνας στο θεολογικο τωρα και ειμαι και ψαλτης ανθρωπος..

Το ποιος φταιει ομως ολοι το ξερουν, κανε μια βολτα και σε ξενα Fora να παρεις μια ιδεα..η ουσια ομως ειναι να ευχαριστηθεις το κινητακι σου με τα οποια θεματα του..

Εδώ κ ένα χρόνο που το έχω στη κατοχή μου αυτό γίνεται (ευχαρίστηση) Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που μπήκα σε τρυπάκι δοκιμης άλλου λειτουργικού.Το αντίθετο μάλιστα μου κάνει! Εδώ να πω πως εννοείται ότι η αναφορά σε θεούς κλπ δεν έγινε για προσβολή.

Τώρα αν η εταιρεία που έφτιαξε το όλο θέμα (Microsoft) κάνει εσφαλμένες κινήσεις 5/10 φορές,κ το αντίπαλο δέος (android)4/10 πχ δεν με απασχόλει τόσο. Εδώ πράγματα κ αποφάσεις ζωτικής σημασίας για ανθρώπους περνάν στα ψιλά,στα πισωγυρίσματα σε κινητά θα "σκάσω";

Κουβέντα κ ανταλλαγή σε εμπειρίες να υπάρχει!

Παιδιά έχει κανεις πρόβλημα όταν φοράει τα ακουστικά να μην του παίζουν τα τραγούδια στο groove αλλα και στο YouTube ,στο groove πάει να τα παίξει και δεν μπορεί και πάει στο άλλο και συνεχίζει μέχρι να τελειώσει η λίστα ,για να επανέρθει χρειάζεται soft reset αλλα αυτό δεν ειναι λύση να γίνεται συνέχεια τα τραγούδια είμαι κατεβασμένα από YouTunes

• Like 1

Σε επίσημα 532 και 640 δεν κάνει κάποιο restart!

Αν θες ανέφερε κιόλας σε build,ring είσαι!

Αν ρωτάς εμένα σε επίσημες πάντα κ τώρα στην 448.

Υγ επ ευκαιρία.Μετά το δεύτερο από μόνο του,restart τα tiles γυρνάν ξανά κανονικά με άνοιγμα οθόνης κ όχι με μίνι καθυστέρηση.

Επίσης κάνα δυο φορές όταν συνδέθηκε φορτιστής τον έβγαλε αργό.θα περιμένω,καλά να είμαστε άλλο μήνα το νέο update.

• Like 1

Κάνε hard reset (όχι καλώδιο), στο update που είσαι. Αν δεν βαριέσαι...

Αλλιώς μπες σε preview να πάρεις την επίσημη καμιά εβδομάδα πιο γρήγορα...

Δοκίμασε να το κλείσεις και να βγάλεις την μπαταρία. Αν δεν διορθωθεί, κάτι εγκαταστάθηκε στραβά οπότε πας για ρεσετ.

Κάνε hard reset (όχι καλώδιο), στο update που είσαι. Αν δεν βαριέσαι...

Αλλιώς μπες σε preview να πάρεις την επίσημη καμιά εβδομάδα πιο γρήγορα...

Αν είναι κ πάθει εμπλοκή πέρα του λογικου πχ δεν κάνει πολλά βασικά σωστά τότε ναι παίζει hard reset.Αν δεν τότε δε χάνω παιχνίδια κ άλλα χρονοβόρα σε διαδικασία.

Αλλα εχετε υποψιν σας κατι..το εχει αναφερει ο Retro βεβαια καμια 523 φορες περιπου..και εχει μαλλιασει η γλωσσα του..

Καντε καθαρο hard reset ήδη στην εκδοση των 10 που εχετε και μην κανετε πλεον ολη την διαδικασια σε 8.1 κλπ.

Οτι μπορει να διορθωθει ετσι θα φτιαξει, το να μην εχουν κατσει εξαρχης τα 10 ρια σωστα ωστε να πατε στα 8,1 παλι ειναι για εμενα σχεδον απιθανο..

• Like 1

Αλλα εχετε υποψιν σας κατι..το εχει αναφερει ο Retro βεβαια καμια 523 φορες περιπου..και εχει μαλλιασει η γλωσσα του..

Καντε καθαρο hard reset ήδη στην εκδοση των 10 που εχετε και μην κανετε πλεον ολη την διαδικασια σε 8.1 κλπ.

Οτι μπορει να διορθωθει ετσι θα φτιαξει, το να μην εχουν κατσει εξαρχης τα 10 ρια σωστα ωστε να πατε στα 8,1 παλι ειναι για εμενα σχεδον απιθανο..

Εγώ ως μη γνώστης όταν ήρθαν τα δέκα κ μου έκανε νερα έκανα μέσα στη βδομάδα την ολική επαναφορά κ όλα κυλούσαν ομαλά κατά 90% κ βάλε. Τώρα ήρθε το πλήρωμα χρόνου.Αλλά κ πάλι τι άλλες απαιτήσεις να έχω από τόσο οικονομική συσκευή.Όλα καλά!
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...