κουξκουκ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αρχίζω να πιστεύω ότι το soft reset δεν κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά όπως όταν βγάζεις την μπαταρία. Το 735 της γυναίκας μου, έγινε όλη η οθόνη πολύχρωμα pixel. Κάνω soft reset, δείχνει το logo και την σημαία οκ. Με το που τελειώνει πάλι, τα ίδια. Άλλα 2 soft reset και τίποτα. Τα ίδια. Βγάζω μπαταρία και ξαναβάζω και όλα οκ. Δηλαδή αν δεν μπορούσα να βγάλω μπαταρία, θα πήγαινα για hard reset... κοίτα η λογική λέει ότι η συσκευή δεν κλείνει εντελώς άμα δεν βγάλεις την πηγή (μπαταρία) άπλα αυτό που πιστεύω εγώ ότι έγινε ειναι ότι η με το που έβγαλες την μπαταρία γειωθεικε όλη η συσκευή ενώ πριν κρατούσε λίγη ενέργεια ,και την μπαταρία να βγάλεις πάλι υπάρχει μια υπομπαταρια κάπου μέσα στην συσκευή λογικά που κρατάει για δυο μέρες τα βασικά του κινητού ώρα-ημερομηνία απλα δεν "κρατάει" εντελώς ζωντανή την συσκευή,άποψη μου μη τεκμηριωμένη 2
Yellowter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κανέναν ο κωδ. σφάλματος 0x80073CF9 ? Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το whatsapp εδώ και 2 μέρες. Όλές οι άλλες εφαρμογές εγκαθίστανται κανονικά από το store είτε αναβαθμίζονται.
Retromaniac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ένα από αυτά που βρήκα https://appuals.com/best-fix-error-0x80073cf9-in-windows-store-on-windows-10-mobile/ Once error code 0x80073CF9 has been displayed, navigate to the Windows Store app page for the specific app that has failed to update, and update it from its page. For some reason, updating apps from the Windows Store using this workaround actually results in success and does not lead to the user being faced with error code 0x80073CF9.
tasos-e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Βάλε στις ρυθμίσεις να κατεβαίνουν στην μνήμη του τηλεφώνου και όχι της sd,θέλει στην μνήμη του τηλεφώνου το WhatsApp.
Yellowter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν... Το whatsapp το είχα ώσπου πριν 2 μέρες έβγαλε update, στην προσπάθεια για αναβάθμιση μου έβγαλε το error. Σκέφτηκα μήπως με unistall εξαφανιστεί το error αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω τώρα... Δεν έχω sd.
Retromaniac Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν... Το whatsapp το είχα ώσπου πριν 2 μέρες έβγαλε update, στην προσπάθεια για αναβάθμιση μου έβγαλε το error. Σκέφτηκα μήπως με unistall εξαφανιστεί το error αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω τώρα... Δεν έχω sd. Αυτό που έβαλα το δοκίμασες;
Yellowter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι . Έχω ψάξει στο web για λύσεις αλλά καμμία δεν βοήθησε. Άλλοι προτείνουν hard reset αλλά το βρίσκω ακραία λύση.
Yellowter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι έκανα. Άλλαξα και region, sign in-out του λογαριασμού μου στο store αλλά τίποτα. Το μέγεθος του whatsapp είναι 30mb, εμένα κατεβάζει μόλις 10kb και βγάζει σφάλμα. Πατώ ανανέωση μετά το σφάλμα αλλά δεν.. Μόνο μια φορά χθες κατέβασε όλο το αρχείο όμως εκει που έκανε την εγκατάσταση έβγαλε πάλι σφάλμα. Κάπου έχει σκαλώσει...
tasos-e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις το WhatsApp beta μήπως το πάρει,αυτό έχω βάλει και είναι το ίδιο και έχει βίντεο κλήση.
tasos-e Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Για να μην τα μπέρδεψα,δεν μιλάς για cosmote; Αλλιώς WhatsApp beta υπάρχει.
Yellowter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όχι της cosmote. Αναφέρομαι στο whatsapp messenger. Πολλή γνωστή εφαρμογή.
aris 4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Όχι της cosmote. Αναφέρομαι στο whatsapp messenger. Πολλή γνωστή εφαρμογή. Μήπως" βλέπει" λίγο αποθηκευτικό χώρο η εφαρμογή κ δεν γίνεται ολοκλήρωση; Σε εμένα έγινε αυτό μόνο σε εφαρμογές,όπως ανέφερε κ φίλος πιο πάνω που θέλουν αποκλειστικά σε τηλέφωνο κ εγώ έχω μόνιμα να κατεβαίνουν σε sd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα