Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να διατηρήσω στο outlook όλα τα γενέθλια των φίλων ακόμη και μετά την διαγραφή του facebook;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολυμπιακέ όντως για 8αρα η κάμερα του 640 είναι πάρα πολύ καλή, επίσης όλα τα λεφτά ο σκύλος σου :D. Ένα μειονέκτημα γενικά του 640 και του xl είναι το flash (το ίδιο flash έχει και το 730 που έχω δει από κοντά, για τα υπόλοιπα lumia δεν ξέρω τι παίζει), είναι κάπως αδύναμο αν και βέβαια ο φωτισμός του διαχέεται ομαλά και πιάνει καλά το χώρο που θες να φωτίσεις, αλλά όπως και να έχει φέγγει σαν κερί το άτιμο. Είδα το flash του cubot note s της κινεζιάς και ήταν δυνατότερο από του xl μου συγκρίνοντάς τα δίπλα δίπλα, αλλά εντάξει το cubot overall δεν το ακουμπά το xl ούτε στο μικρό του δακτυλάκι :D

• Like 1

Είδα το flash του cubot note s της κινεζιάς και ήταν δυνατότερο από του xl μου συγκρίνοντάς τα δίπλα δίπλα, αλλά εντάξει το cubot overall δεν το ακουμπά το xl ούτε στο μικρό του δακτυλάκι :D

Επειδή το είχα το cubot note s... ούτε καν ολα αυτά που λες (έκανα και ρήμα ο φούστης) :D

Τετραπύρηνο με 2gb ραμ και 16άρη αποθηκευτικό , 5.5 γ@μ@τη οθόνη , android 6 με τιμή 100 ευρώ στην Ελλάδα ούτε να το σκέφτεσαι να το συγκρίνεις με ίδιας τιμής Windows...

Kαι πίστεψέ με αν δεν είχα βρει το "ζώο" της υπογραφής δεν θα το έδινα με τίποτα... ;)

• Like 3

Το έχω δει πως πάει για τα λεφτά του όντως σκοτώνει το cubot ;). Εμένα μου έκανε εντύπωση πως με το τετραπύρηνο το mediatek soc είχε τόσο καλή απόδοση σε games :o. Το xl δεν το ακουμπάει για τα δικά μου γούστα πάντα, κακώς δεν το ανέφερα και πέταξα έτσι ξερά τη φράση και δημιουργήθηκαν ασάφειες, σε αποκρισιμότητα, σε ομορφιά (καθαρά υποκειμενικό ξέρω), σε κάμερα και σε ποιότητα προτιμώ το xl, πολύ ανώτερο από το cubot, αλλά σε μπαταρία, αποθηκευτικό χώρο, flash και λειτουργικό το cubot είναι κ ι ν η τ ά ρ α απλά !

Εγώ το έχω ξαναπεί αν δεν τσιγκουνευόμουν τη διαφορά θα πήγαινα στο moto 3rd gen 8gb χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά ήθελα αυτή την διαφορά στην τσέπη και για αυτό πήγα σε συσκευή "μικρομαλακήν" και πορεύομαι με το λειτουργικό "των δεκάτων θυρίδων"  :P.

• Like 2

anamenos δεν νομιζω να γινεται αυτο που λες!!

Αλλος τροπος ειναι να το δοκιμασεις εσυ ο ιδιος και να δεις..

Αλλιως περιμενεις να απαντησει καποιος αλλος που να ξερει....

• Like 1

Έχουμε καινουριο update 10586.682 για οσους εμειναν στο Threshold branch.

Source.png Πηγή: http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-10586682-rolling-out-devices-not-anniversary-update

Το update περιεχει τις ιδιες διορθωσεις με το 10586.679 build, που βγηκε για τους υπολογιστες πριν μια εβδομαδα.

• Like 2

14393.448

Πολλά 0x8018830f βλέπω.... προσπαθεί να κάνει install αλλά τίποτα...

Έχω δώσει παραπάνω λύση για αυτό.... Πρέπει να αποχωρίσεις εντελώς από το developer preview, να το γυρίσεις στο stable, να κάνεις restart και θα το πάρεις κανονικά!

• Like 2

Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μου ανοίγουν κάποια διαφημιστικά φυλλάδια που μου έρχονται με mail; Πχ του Κωτσόβολου πάει να φορτώσει και πάντα κολλάει, το ίδιο έκανε και στο 930 μου. Κάτι περι Html5 μου πετάει σαν σφάλμα μονίμως ενώ αρκετά παλιότερα θυμάμαι ότι ανοίγαν κανονικά.

• Like 2

Για να μην μπεις σε πειρασμό να ψωνήσεις!

Εκλαψα ρε λεβεντια..!!Χαχαχαχα...

Έχουμε καινουριο update 10586.682 για οσους εμειναν στο Threshold branch.

Source.png Πηγή: http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-10586682-rolling-out-devices-not-anniversary-update

Το update περιεχει τις ιδιες διορθωσεις με το 10586.679 build, που βγηκε για τους υπολογιστες πριν μια εβδομαδα.

Την περασα στο 820 ...χμ δεν εχω δει κατι διαφορετικο ακομα..αν δω κατι ενημερωνω αν ενδιαφερει κανενα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...