Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξαναλέω.

ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ hard reset (επαναφορά συσκευής) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Νομίζω ότι μιλάω ελληνικά :D

...

Γ10 για δοκίμασε να κατεβάσεις τον update advisor και πες μου. Μάλλον κάποιο bug στο store πρέπει να είναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά από χθες του έχω γυρίσει σε αγγλικά Αμερικής (λόγω Cortana) και ο edge μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορος, παρατήρησε κανείς άλλος τίποτα τέτοιο περίεργο;

Ήρθε σήμερα στη Release η αναβάθμιση στους "Χάρτες" για οργάνωση τοων "Αγαπημένων" σε φακέλους και για "ελεύθερη" εισαγωγή αγαπημένων από οπουδήποτε.

Ήταν στη Fast πριν 15 μέρες, νομίζω.

Θετικό, θετικότατο (πού φτάσαμε, γμτ).

Άντε, έγινε leak και το Surface, όλα καλά.

@Retromaniac...σε έφαγε βρε το ανδροειδές σου?

Πού είναι το Τ9 στα Pins?

Εεεεεεεεεε????

:P

Ήρθε σήμερα στη Release η αναβάθμιση στους "Χάρτες" για οργάνωση τοων "Αγαπημένων" σε φακέλους και για "ελεύθερη" εισαγωγή αγαπημένων από οπουδήποτε.

Εεεεεεεεεε????

Ποιο surface εγινε leak μωρε παιδια..

Εδω και μέρες έχει ειπωθεί πως ειναι ένα ακυρωμένο project της Dell. Τι σχέση έχει με το υποτιθεμενο Surface;https://mspoweruser.com/intel-windows-phone-identified-dell-laptop-phone-form-factor/

Εδω το λειτουργικό(σε L640 θελουν αρκετη βελτίωση ακομα)και το store θέλει συμμάζεμα ο πεινασμένος ακομα surface ονειρεύεται..

• Like 1

Εεεεεεεεεε????

Το t9 είναι έτοιμο τα το. Απλά κανω ένα συμμαζεμα και βάζω και history για να το βγάλω μαζί, ολοκληρωμενο, πριν πάω για pc

• Like 2

Ποιο surface εγινε leak μωρε παιδια..

Εδω και μέρες έχει ειπωθεί πως ειναι ένα ακυρωμένο project της Dell. Τι σχέση έχει με το υποτιθεμενο Surface;https://mspoweruser.com/intel-windows-phone-identified-dell-laptop-phone-form-factor/

Εδω το λειτουργικό(σε L640 θελουν αρκετη βελτίωση ακομα)και το store θέλει συμμάζεμα ο πεινασμένος ακομα surface ονειρεύεται..

Καλά ντε, μη βαράς.

• Like 2

Λίγο, μονο όσο πατάει ο ελέφαντας :D :P .

Ε τι να κάνουμε, αλλα εσείς μην μασάτε ας τα λεω λιγο εκρηκτικα την ουσία να κρατατε..αν δεν ειμαι σίγουρος για κατι δεν πετάω αερολογίες..απλα λιγο η Ms που τρολλαρει λιγο η συσκευή μου που κάνει νούμερα εξαιτίας του πρώτου, και λιγο που κάποιοι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ξεφεύγω και εγω..
  • Like 1

Ε τι να κάνουμε, αλλα εσείς μην μασάτε ας τα λεω λιγο εκρηκτικα την ουσία να κρατατε..αν δεν ειμαι σίγουρος για κατι δεν πετάω αερολογίες..απλα λιγο η Ms που τρολλαρει λιγο η συσκευή μου που κάνει νούμερα εξαιτίας του πρώτου, και λιγο που κάποιοι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ξεφεύγω και εγω..

Ειρήνη ☮ Πάνο.

• Like 1

Εντυπωσεις απτο 640:

Κινηταρα παδια μονο αυτο εχω να πω!!

Καταρχας ξεστραβωθηκα σε σχεση με το 532!!

Η καμερα την ημερα ολα τα λεφτα, + το HDR!!

Επισης η Lumia Camera σε ταχυτητα και επεξεργασια εικονας ειναι γρηγοροτερη σε σχεση με την ψιλοαθλια Windows Camera, (και εννοω οτι αργει λιγο μεχρι να μπει στην φωτογραφια που εβγαλες κεινη τη στιγμη, αργει να επεξεργαστει τη φωτο(οταν ειναι HDR ή απλη σε σχεση με τη Lumia Camera, και βρηκα ενα bug, το οτι οταν διαγραφεις φωτογραφια μεσω Windows Camera μετα μενει το thumbnail στην εφαρμογη Φωτογραφιες και πρεπει να το διαγραψω και απο κει που ειναι σπαστικο/ενοχλητικο)...

Επισης η μπαταρια στα 8 ειναι καλυτερη σε σχεση με τα 10(ετσι πιστευω δλδ, αλλα τωρα δεν εχει και τοσο νοημα μιας και εχουν βελτιωθει σε αρκετο βαθμο τα 10)

Μπαταρια αψογη!!

Τωρα απο κολληματα, μονο τα animations και τετοια(λογω επεξεργαστη ή και αναλυση της οθονης)

Αυτα προς το παρον...

Και 2 φωτο που εβγαλα..

WP_20161110_14_31_28_Pro.jpg

Απλη

WP_20161111_14_57_17_Rich.jpg

HDR

Ολα αυτοματο!

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θρύλε και που να δοκιμάσεις και το 640χλ...
Ακόμα καλύτερα και σε φωτογραφίες και σε μπαταρία.
Το 640 επειδή τα έχω από πέρσι με τα 8 και μετά με τα 10, μπορώ να σου πω ότι η μπαταρία τώρα κρατάει λίγο καλύτερα. Με τις επίσημες εκδόσεις πάντα. Οι φαστ είναι χάλια και σε μπαταρία.
Δες φωτογραφία από πατάγια
http://ibb.co/iJDCov

WP_20160510_18_09_22_Pro.jpg

Επεξ/σία από cameranek
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...