Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν είναι έτσι. Ο άλλος θα καταλάβει καλυτερα και θα επιλέξει ποιο σωστα αν του εξηγήσεις το γιατί. Ισχύει για τα πάντα. Ακόμη και το μικρό παιδί θα σε ακούσει αν του εξηγησεις, ενώ άμα του πεις απλά ετσι, έτσι όπως μπηκε από το ένα αυτί θα βγει από το άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Αφού συμφωνείς γιατί διαφωνείς; Κανένα τρόπο να κάνω κλόνο ξέρεις; Να βγάλω τις άχρηστες γλώσσες από μέσα ξέρεις; Πλάκα έχουμε πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μα δεν συμφωνώ. Εσύ λες ότι πάμε 8 και μετά 10 χωρίς reset. Και ότι το hard reset δεν είναι clean install. Εγώ σου λέω ότι δεν χρειάζεται να πάμε σε 8, ότι το hard reset είναι clean install, και ότι και στην σπάνια περίπτωση που θα χρειαστούμε να πάμε σε 8 λόγω corruption, μόλις ξαναβάλουνε τα 10 πρέπει να κάνουμε πάλι reset. Εν ολιγης δεν βλέπω που συμφωνούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μα δεν συμφωνώ. Εσύ λες ότι πάμε 8 και μετά 10 χωρίς reset. Και ότι το hard reset δεν είναι clean install. Εγώ σου λέω ότι δεν χρειάζεται να πάμε σε 8, ότι το hard reset είναι clean install, και ότι και στην σπάνια περίπτωση που θα χρειαστούμε να πάμε σε 8 λόγω corruption, μόλις ξαναβάλουνε τα 10 πρέπει να κάνουμε πάλι reset. Εν ολιγης δεν βλέπω που συμφωνούμε. Θα στο γράψω αγγλικά. If problem is not fixed with hard reset, then we go back to 8. Same same but different. Τα ίδια λέμε Απλά εσύ τα λες ιγκλις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Φανταστείτε να γράψω κάτι άλλο,μια βδομάδα θα γράφεται διαφωνίες. Πάντως στην πράξη αυτό που έγινε είναι ότι όσα χαρντ ρισετ είχαμε κάνει δεν έστρωσε το τηλέφωνο,αλλά όταν το γυρίσαμε σε 8.1 και μετά σε 10 έγινε άλλο τηλέφωνο. Το δικό μου 640 από την αρχή δεν είχε πρόβλημα χωρίς χαρντ ρισετ,ένα του έχω κάνει προαιρετικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όχι τασο μη, λυπησου μας! Μην πεις τίποτε άλλο έχω και οικογένεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Φανταστείτε να γράψω κάτι άλλο,μια βδομάδα θα γράφεται διαφωνίες. Πάντως στην πράξη αυτό που έγινε είναι ότι όσα χαρντ ρισετ είχαμε κάνει δεν έστρωσε το τηλέφωνο,αλλά όταν το γυρίσαμε σε 8.1 και μετά σε 10 έγινε άλλο τηλέφωνο. Το δικό μου 640 από την αρχή δεν είχε πρόβλημα χωρίς χαρντ ρισετ,ένα του έχω κάνει προαιρετικά. Έτσι είναι πες τα να ακούνε μερικοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μην το πετάξεις, στείλτο εμένα Πάρε ένα μεταχειρισμένο 640 να κάνεις την δουλειά σου. Αν θες βοήθεια στείλε μου μήνυμα αν είναι να πάρω κινητό μάλλον θα πάω σε android πλέον,κουράστηκα να με ταλαιπωρεί το λογισμικό Σχετικά με τα 8.1 και τα 10 κλπ κλπ για επαναφορά που γράφετε, όποιος δεν βαριέται ας γράψει το εννοεί ως πρόβλημα στα 10αρια και δεν διορθώνει με hard reset,γιατί εμένα το hard reset μου έφερε το πρόβλημα με τα sms και την απάντηση απο τη μπάρα ειδοποιήσεων. Βέβαια για να περάσω 8.1 και 10αρια και να στήσω το τηλ πάλι θέλω 1 μέρα χοντρικά με την απίστευτη ταχύτητα του 435. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν σε απλά ελληνικά Αν έχουμε πρόβλημα. Πρώτα κάνουμε επαναφορά από την συσκευή, και αν έχουμε ακόμα πρόβλημα, τότε κάνουμε επαναφορά από υπολογιστή. Και μετά από την "καθαρή" εγκατάσταση, σβήνουμε ότι σαβούρα μπορούμε (εκτός από τις φωνητικές γλώσσες που δεν βγαίνουν). Οκ τώρα; Απλά ελληνικά. Αφού έκανες επαναφορά hard reset και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, τότε θα κάνεις επαναφορά από υπολογιστή για να γίνει σωστή εγκατάσταση "καθαρή" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μήπως όταν έκανε hard reset, έκανε και restore από back up; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγώ κάνω συνέχεια restore from backup και σε διαφορετικές συσκευές και δεν έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παίδες δυστυχώς για να κάνω επαναφορά σε 8.1 και μετά 10αρια και να το στήσω,θα χάσω μισή μέρα και βάλε και δεν έχω τόσο χρόνο για χάσιμο. Επαναφορά απο backup όχι δεν έχω κάνει,το είχα αναφέρει και παλαιότερα. hard reset έκανα λόγω του πλακιδίου του outlook το οποίο συνεχίζει να μην αλλάζει όταν έρχεται email.Η προηγούμενη επαναφορά (hard reset) που είχα κάνει ήταν με την μετάβαση απο 10586 σε 14393 και εκεί ΟΝΤΩΣ εκανα επαναφορά απο backup για να μου φτιάξει τα πάντα όπως τα είχα γιατί χρειαζόμουν το τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παρατηρησε κανεις οτι και χωρις να βαλεις λογαριασμο ms κατεβαζει εφαρμογες;πως γινεται αυτο;παλια απαιτουσε το hotmail που ειχα ,τωρα μετα απο επαναφοα δεν ζηταει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 παρατηρησε κανεις οτι και χωρις να βαλεις λογαριασμο ms κατεβαζει εφαρμογες;πως γινεται αυτο;παλια απαιτουσε το hotmail που ειχα ,τωρα μετα απο επαναφοα δεν ζηταειΚατεβάζει τις εφαρμογές που είχε μέσα το τηλέφωνο , ακόμα και χωρίς ίντερνετ.Εγκατάσταση και αναβάθμιση τους κάνει μόλις βάλεις ίντερνετ. Απλά χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να κατεβάσεις νέες ... Χρήστο σου είχα πει νομίζω να μην κάνεις επαναφορά μόνο για τα πλακάκια. Τώρα πια είναι αργά... Αν θες να στρώσει, θα κάνεις επαναφορά από υπολογιστή και θα κάνεις restore το backup που έχεις. Αν θες με ακούς, αν δεν θες Κλάιν μάιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Κατεβάζει τις εφαρμογές που είχε μέσα το τηλέφωνο , ακόμα και χωρίς ίντερνετ. Εγκατάσταση και αναβάθμιση τους κάνει μόλις βάλεις ίντερνετ. Απλά χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να κατεβάσεις νέες ... Χρήστο σου είχα πει νομίζω να μην κάνεις επαναφορά μόνο για τα πλακάκια. Τώρα πια είναι αργά... Αν θες να στρώσει, θα κάνεις επαναφορά από υπολογιστή και θα κάνεις restore το backup που έχεις. Αν θες με ακούς, αν δεν θες Κλάιν μάιν. οχι οχιιιιιι κατεβασα το perfect tube κανονικοτατα!το perfect tube δεν ειναι προεγκατεστημενο κατεβασα και το tube cast επισης χωρις να ζητηθει λογαριασμος απλα συμπαθω το pt γιατι σε fscreen γεμιζει η οθονη .επισης απο την ms hellas μου ειπαν οτι ειπε και ο ρετρο,δεν πρεπει να γινεται επαναφορα με καλωδιο σε 8.1.με το hard reset γινεται οτι και σε εναν υπολογιστη το καθαρο φορματ,ευτυχως διορθωθηκε το θεμα με τους κωδικους.στην ερωτηση γιατι κατεβαζει εφαρμογες τριτων χωρις λογαριασμο δεν ειχαν απαντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα