cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ρετρό η επαναφορά του κινητού στον υπολογιστή, με πάει στην εργοστασιακή έκδοση, που είναι τα 8. Μόνο στο L550 με πήγε στα 10. Αν κάνεις επαναφορά από την συσκευή, σου ξαναβάζει την ίδια έκδοση που είχες. Αν είχε πρόβλημα μπορεί να μην φύγει. Δοκιμασμένο από μένα σε καμιά δεκαριά συσκευές. Το ίδιο προτείνει και η μικρομαλακή. Το ίδιο κάνει το σέρβις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ποιο πρόβλημα δεν φεύγει με clean install (hard reset) και φεύγει με όλο αυτό το loop που στην ουσία είναι upgrade από τα 8; Δηλαδή για να στο πω καλύτερα και στις 2 περιπτώσεις βάζεις την 14393.448. Στο hard reset την βάζεις καθαρή. Στο restore από 8 κάνεις upgrade. Δηλαδή και στις 2 περιπτώσεις βάζεις την ίδια ακριβώς έκδοση στο τέλος. Μόνο που αν πας μέσω 8 θα σου έχουν μείνει μέσα πράγματα από την 8. Για αυτό ακριβώς τον λόγο πάντα λέγαμε όταν πας σε 10 από 8 να γίνεται hard reset, γιατί αλλιώς θα έχεις προβλήματα. Το να πας στην 8 πάλι έχει νόημα μόνο αν θες να μείνεις στην 8 γιατί έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τα 10. Edit: hard reset εννοώ το reset phone από το settings/system/about Το service σε γυρνάει στα 8 για διαγνωστικούς λόγους. Για να δουν αν το πρόβλημα είναι τα 10 ή το hardware. Άσε που τα service γενικότερα με τι που παίρνουν τηλ, κατευθείαν καλώδιο και reset. Επίσης το να το καλωδιώσεις και να γυρίσεις στα 8 είναι μόνη λύση όταν το τηλ. έχει μπει σε boot loop και δεν ανοίγει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ρετρό δεν είναι καθαρή όπως στους υπολογιστές. Από πάνω περνάει την έκδοση. Σε γερμανικό τηλέφωνο, με 2 επαναφορές συσκευής, χωρίς ίντερνετ, μου περνάει συνέχεια εφαρμογές γερμανικές και γλώσσα. Έχω αγγλικό τηλέφωνο και θέλω να κάνω κλόνο και να το περάσω στο γερμανικό. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Ας πούμε ότι θέλω να περάσω την 448 σε κινητό που τώρα έχει φαστ. Πως θα κάνω καθαρή εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Όταν θες να γυρίσεις σε παλιότερη έκδοση γιατί είσαι insider, θα πας αναγκαστικά 8. Αλλά όταν φτάσεις στην 14393.448 μετά τα updates, θα κάνεις αναγκαστικά hard reset αν θες clean install. Το hard reset είναι το ένα και μοναδικό clean install για την έκδοση που βρίσκεσαι. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος δεν είναι. Θα πρέπει ΠΑΝΤΑ στο τελος να γίνεται hard reset. Αυτό που μου είχες με το γερμανικό δεν το κατάλαβα. Εξήγησε το μου λίγο πιο αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δεν είμαστε σε υπολογιστή που βάζουμε όποια έκδοση θέλουμε. Αλλά και αυτό που λες clean , σου λέω περνάει σαβούρα. Πρέπει μετά να βγάζεις εφαρμογές άσχετες. Κάθε κινητό έχει μια έκδοση περασμένη ανάλογα την χώρα που πηγαίνει. Στην Γερμανία έχει γερμανικά κλπ. Εδώ έχω εγώ δυο 640 το ένα αγγλικά, και το άλλο γερμανικά. Του πέρασα την αγγλική έκδοση στο γερμανικό τηλέφωνο, και γλύτωσα τις σαβουρες. Αυτό το τηλέφωνο είναι γερμανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Πού είπα ότι βάζουμε οποία έκδοση θέλουμε; Είπα για να πας από φαστ σε stable βάζεις 8 αναγκαστικά αλλά μόλις ξαναφτασεις με τα updates στην stable, κάνεις hard reset. Και είναι clean. Αυτά είναι τα προεγκατεστημένα προγραμματα. Τα κάνεις uninstall. Αλλά η registry θα είναι καθαρή. Δεν θα έχει πράγματα από την 8. Όταν έρχεται από την 8 κάνεις upgrade. Αναγκαστικά θα μείνουν πράγματα μέσα από την 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ναι οκ δεν διαφωνώ, απλά λέω ότι καθαρή εγκατάσταση όπως στον υπολογιστή δεν έχει. Κανένα τρόπο να κάνουμε κλόνο, ξέρεις; Στο ταμπλετ έχει, στο κινητό; Θέλω δηλαδή να αντιγράψω το ένα κινητό στο άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Επιμενω. Είναι καθαρή εγκατάσταση. Καθαρή εγκατάσταση, δεν σημαίνει οτι δεν θα σου βάλει προεγκατεστημένα προγραμματα. Και πέρα από αυτό, επιμενω στο ότι ο πιο σωστός τρόπος για καλυτερα αποτελεσμετα, είναι hard reset και ΟΧΙ windows 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τέλος πάντων... Πρώτα κάνουμε επαναφορά από την συσκευή, και αν έχουμε ακόμα πρόβλημα, τότε κάνουμε επαναφορά από υπολογιστή. Και μετά από την "καθαρή" εγκατάσταση, σβήνουμε ότι σαβούρα μπορούμε (εκτός από τις φωνητικές γλώσσες που δεν βγαίνουν). Οκ τώρα; Εδιτ. Εσύ τι γλώσσα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτησω κατι: στην περιπτωση που λογω ελλειψης χωρου ας πουμε, η νεα εκδοση δεν εχει πατησει καλα στο τηλεφωνο, εκει με hard reset διορθωνεται η κατασταση ή οχι; εμενα στο τελευταιο update της 10586 μου εβγαλε μηνυμα οτι ο χωρος δεν επαρκει κι οτι πρεπει να ελευθερωσω χωρο, ελευθερωσα λιγο, αλλα μετα που εγκατασταθηκε ειχα ολο προβληματα, κολληματα διαφορα, η μπαταρια αδειαζε σε μιση μερα, χωρις να το πειραζω…κι ολα αυτα, σε μια εκδοση που ολοι λεγανε ποσο καλη και σταθερη ειναι και ποσο καλη ειναι η μπαταρια…στο παρα πεντε ημουν για hard reset, αλλα δεν το δοκιμασα...σ' αυτη την περιπτωση πιστευω αναφερεται ο cameranek, να μην εχει κατσει καλα το update, οποτε να μην διορθωνεται (πιθανως) ουτε με hard reset.. το δικο μου προβλημα παντως λυθηκε με την επομενη εκδοση που περασα, που φροντισα να αφησω αρκετο αδειο χωρο απο πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ το εξής στο 435 μου, όταν πατάω απάντηση σε μια κλήση και μιλάω κατευθείαν δεν παίρνω απάντηση από τον συνομιλητή μου που σημαίνει ότι δεν με άκουσε. Αφού φωνάζω 2-3 φορές τότε μου απαντά. (όχι δεν είναι εισπρακτική ο συνομιλητής για να προλάβω μερικούς). Τώρα μόλις πατήσω απάντηση περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα και μετά απαντώ στο μικρόφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Ο Retro είναι πολύ αναλυτικός και ξεκάθαρος παραπάνω. 1) Hard reset είναι σαν να κάνεις format στο pc και επανεγκατάσταση καθαρού λογισμικού. 2) Μετάβαση σε 8 και εν συνεχεία αναβάθμιση σε 10 είναι σαν την αναβάθμιση στο pc. Στη συσκευή μένουν αρχεία από το παλιό λειτουργικό (όπως πχ ο φάκελος Windows.old που μένει στο pc μετά από αναβάθμιση) με όσα προβλήματα μπορεί ένα λειτουργικό από αναβάθμιση να προκαλέσει και δεν είναι λίγα αυτά. Ακόμη κι αν η συσκευή αγοράστηκε με Win 8, ακόμη κι αν δεν "πάτησαν" καλά τα 10 ή οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος να μεταβεί κάποιος σε 8 εκτός κι αν έχει σκοπό να μείνει στα 8. Ούτως η άλλως από τα 8 σε 10, μετά απαιτείται σχεδόν ένα hard reset που σβήνει Ο,ΤΙ προκάλεσε αυτό το πήγαινε-έλα από 8 σε 10. Δώρο άδωρο λοιπόν η επιστροφή σε 8 αν είναι να ξαναπεραστούν 10άρια. Hard reset λοιπόν σκέτο για να μην ταλαιπωρήστε άδικα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ το εξής στο 435 μου, όταν πατάω απάντηση σε μια κλήση και μιλάω κατευθείαν δεν παίρνω απάντηση από τον συνομιλητή μου που σημαίνει ότι δεν με άκουσε. Αφού φωνάζω 2-3 φορές τότε μου απαντά. (όχι δεν είναι εισπρακτική ο συνομιλητής για να προλάβω μερικούς). Τώρα μόλις πατήσω απάντηση περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα και μετά απαντώ στο μικρόφωνο. Αυτό να ξέρεις ότι παίζει να είναι θέμα δικτύου. Το παρατηρώ κι εγώ μερικές φορές αλλά όχι μόνο στο 950 μου αλλα και σε 640 και σε Iphone 4 και σε Iphone 6. Όλα είναι σε Cosmote ενώ το Iphone 6 σε Wind. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δοκιμασμένα πάντως,ότι και να λέτε,θέλει κατέβασμα σε 8.1,hard reset και μετά τα 10. Το δοκίμασα σε φίλου που είχε πολλά θέματα,όσα χαρντ είχε κάνει δεν γινόταν τίποτα και με κατέβασμα τώρα είναι άλλο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 http://m.windowscentral.com/do-master-reset-windows-10-mobile-insider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά θεωρητικά το hard reset κάνει επαναφορά των πάντων. Στην πράξη όμως για λόγο που τεχνικά δεν μπορώ να εξηγήσω, όταν μου είχε κολήσει το tile της ημερομηνίας σε μια από τις preview redstones δεν διορθονόταν όσα hard reset και να έκανα και διορθώθηκε μόνο όταν φλάσαρα πρώτα τα 8αρια. Στην θεωρία αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο παρέμενε η "μολυσμένη cache" στο τηλέφωνο μετά το hard reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα