Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ποια έκδοση είσαι ; Εμένα γιατί δεν μου έχει κάνει ποτέ τίποτα από όσα αναφέρεις ; 

δεν ειμαι insider δεν εχω το τηλεφωνο μαζι μου ειμαι στη δουλεια,πριν λιγες μερες ζητηθηκε να κανει επανεκκινηση αλλα δεν θυμαμαι την εκδοση,μετα αυτη την εκδοση δεν αποθηκευει κωδικους στα sites,εκανα επαναφορα αλλα τιποτα,ειναι εντελως κουραστικο μια αηδια ολο αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά ενοχλητικό κάτι τέτοιο, σε ποια συσκευή συγκεκριμένα στο κάνει ; 

640xl 3g ds,γενικα απο τη στιγμη που μπηκαν τα 10 ρια ειναι ολο τετοια τρελα θεματα και εχει χασει αποδοση σε 50 % τουλαχιστον.ως βασικη συσκευη εχω την s7 edge αλλα για να μη παει χαμενο το τηλεφωνο μιας και το πηρα 239 αν θυμαμαι καλα πριν μηνες να το πουλησω δεν λεει ποσο να το δωσω δλδ, το χρησιμοποιω για να μπαινω σε σαιτς .ως ταμπλετ δλδ δεν εχω καρτες sim μεσα.στο θεμα που δεν αποθηκευει κωδικους δεν μπορεσε να με βοθησει κανεις ποσταρα και εδω εστειλα και πμ στον ρετρο ο ανθρωπος δεν γνωριζε το θεμα,οποτε συνεχιζει ετσι η κατασταση και βλεπουμε

σαν συσκευη μου αρεσε οταν την πηρα μεγαλη οθονη που γουσταρα πολυ λεμε,περιμενα μηπως και ερθουν εφαρμογες ειδικα ο messenger με κλησεις,τελικα ειπα να μεινεω και να συμβιβαστω με το viber ελα που και αυτο δεν ειχε σωστα ειδοποιησεις,τελικα πηρα αργοτερα το s7 edge και εμεινα εκει ,απο δευτερα που αλλαζω βαρδια θα κανω αλλη μια επαναφορα και μακαρι να παει καλα.

επισης δεν εχει γρηγορη φορτιση οκ το γνωριζα αλλα δεν περιμενα 3 ωρες να φορτισει οποτε δεν βολευει σε συνθηκες που βιαζεσαι λογω δουλειας

---edit  να πω οτι με κρεμασε σε εγγραφες βιντεο και εκλεινε η εφαρμογη της καμερας οποτε εχασα σημαντικα αρχεια που καμια ms δεν θα με αποζημιωσει,αυτο δεν το ξανα ειδα σε android τηλεφωνα,αλλα μιας και αγορασα πολλα ms τηλεφωνα εχω δικαιωμα να πω τα παραπονα μου

σαν συσκευη μου αρεσε οταν την πηρα μεγαλη οθονη που γουσταρα πολυ λεμε,περιμενα μηπως και ερθουν εφαρμογες ειδικα ο messenger με κλησεις,τελικα ειπα να μεινεω και να συμβιβαστω με το viber ελα που και αυτο δεν ειχε σωστα ειδοποιησεις,τελικα πηρα αργοτερα το s7 edge και εμεινα εκει ,απο δευτερα που αλλαζω βαρδια θα κανω αλλη μια επαναφορα και μακαρι να παει καλα.

επισης δεν εχει γρηγορη φορτιση οκ το γνωριζα αλλα δεν περιμενα 3 ωρες να φορτισει οποτε δεν βολευει σε συνθηκες που βιαζεσαι λογω δουλειας

---edit να πω οτι με κρεμασε σε εγγραφες βιντεο και εκλεινε η εφαρμογη της καμερας οποτε εχασα σημαντικα αρχεια που καμια ms δεν θα με αποζημιωσει,αυτο δεν το ξανα ειδα σε android τηλεφωνα,αλλα μιας και αγορασα πολλα ms τηλεφωνα εχω δικαιωμα να πω τα παραπονα μου

Πολλά τα προβλήματα που λες και δεν τα έχω ούτε εγώ.

Η καλύτερη λύση που πιστεύω είναι (αρκετά χρονοβόρα)να γυρίσεις σε 8.1 και να βάλεις τα 10 μετά ξανά,ίσως δεν είχε μπει απο την αρχή κάτι καλά.

Αφού δεν το έχεις σαν πρώτο τηλέφωνο άστο να κάνει καλά τις ενημερώσεις .

• Like 1

ωραια μετα τι γινεται;περναω 5-7 ενημερωσεις με τη σειρα;η θα μπει η τελευταια και τελος;αν ειναι να κανω ολο αυτο κια να περιμενω 30 ωρες ειναι χαλια κατασταση.δλδ παω καθε νεα εκδοση και ξανα και ξανα μεχρι να φτασει στην τελικη;

Όπως πριν λίγες μέρες μου είπε και ο Retro, αν είναι να μείνεις σε 10 απλά κάνεις hard reset. Η επαναφορά σε 8 και μετά πέρασμα σε 10άρια δεν έχει νόημα. Πράγμα που διαπίστωσα και μόνος μου.

Το hard reset κάνει το ίδιο πράγμα, δεν χρειάζεται να μπείς σε διαδικασία να ξαναπεράσεις τα 8.

• Like 3

Έτσι. Σκέτο hard reset. Είναι καλύτερο από το νας πας στα 8 και μετά στα 10. Αυτό δεν είναι clean install. Clean install είναι να είσαι στα 10 και να κάνεις hard reset.

• Like 1

Φαίνεται σαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ραμ σε χαρντγουερ επίπεδο.

Αν δεν βαριέσαι να κάνεις επαναφορά από 8, τότε πήγαινε το στο σέρβις να το φτιάξεις. Για πρόβλημα του κινητού πιστεύω και εγώ.

Όχι κατά 98% (δεν είμαι σίγουρος) περνάει πρώτα η 107 και μετά η τελευταία που είναι τώρα η 448.

Έτσι είναι το έκανα προχθές σε 640χλ.

Δηλαδή 8 από τον υπολογιστή,

μετά advisor για την 107 και μετά 448.

Παιδιά το να περνάτε την 8 και μετά την 10 είναι χειρότερα από το να είστε ήδη στην 10 και να κάνετε hard reset. Αφήνετε μέσα κατάλοιπα. Δεν είναι clean install.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...