cameranek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τον edge και την .448 σε 640xl, ίδιο γρήγορος με πρώτα είναι. Teo20net μήπως τελικά πρέπει να κυνηγήσεις rma ;Συμφωνώ και εγώ Παιδιά κακά τα ψέματα, μεταξύ μας τωρα, τα 10 ειναι σούπερ, τα 10 πανε σφαίρα, τα 10 έχουν το ενα, έχουν το αλλο, αλλα.... Σαν τα 8.1 δεν ειναι με τίποτα μην κοροϊδευόμαστε! Πέρασα τα 8.1 Update 2 στο 820 της γυναίκας μου απο τα 10 που ειχα γιατί με το τελευταιο update της κάμερας ειχε θέματα.... Μπορει σε εμενα προσωπικά τα 10 στο 930 λογο δυνατού hardware να τρεχουν κατα μεγαλο ποσοστό οπως τα 8.1 και στο 640xl του κολλητού μου τα 10 πάνε σφαίρα, stuttering κακα τα ψέματα υπάρχει και lag γενικότερα σε ολα σχεδον τα σημεία του λειτουργικού, αλλα ειναι και θεμα αντίληψης και ποσο ψείρας ειναι ο καθένας.. Πως τα ζήλεψα τα 8.1 στο 820... Σφαίρα παει το κινητακι, το GPS στο here drive σε βρίσκει και σε κλειδώνει σχεδον αμέσως... Απλα να μην κοροϊδευόμαστε.. Προσωπική μου αποψη τα 10 εχουν φτάσει το 95% της απόδοσης των 8.1... Οσο για το update επειδή καθε φορα που βγαίνει κάποιο update ακούγονται εδω περα οι φράσεις τύπου "Δοκιμάζω τώρα την .448", "updates η ms χωρις καμια διαφορα στο λειτουργικο mobile" "Κατεβάζω κι εγώ τώρα το update. Γενικά για όσους το δοκιμάσατε, τι λέει; "Προβαίνω και εγώ σε εγκατάσταση της .448, όταν ολοκληρωθεί θα αναφέρω εντυπώσεις ". Ρε παιδιά αυτά ειναι cumulative updates, δεν αλλάζει το branch, αυτες οι ενημερώσεις απλα εχουν bug fixes και βελτιώσεις σταθερότητας γενικότερα και μην περιμένετε κάτι να εχει αλλάξει τραγικά.. Αλλαγές και προσθήκες γίνονται μονο στην fast ring.. Τωρα το συγκεκριμένο update δεν περνάει σε release preview πετάει σφάλμα 0x8018830f, θα πρέπει να βγείτε εντελώς απο το developer preview και να το γυρίσετε σε stable για να το πάρετε... Συμφωνώ και εγώ 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά κακά τα ψέματα, μεταξύ μας τωρα, τα 10 ειναι σούπερ, τα 10 πανε σφαίρα, τα 10 έχουν το ενα, έχουν το αλλο, αλλα.... Σαν τα 8.1 δεν ειναι με τίποτα μην κοροϊδευόμαστε! Πέρασα τα 8.1 Update 2 στο 820 της γυναίκας μου απο τα 10 που ειχα γιατί με το τελευταιο update της κάμερας ειχε θέματα.... Μπορει σε εμενα προσωπικά τα 10 στο 930 λογο δυνατού hardware να τρεχουν κατα μεγαλο ποσοστό οπως τα 8.1 και στο 640xl του κολλητού μου τα 10 πάνε σφαίρα, stuttering κακα τα ψέματα υπάρχει και lag γενικότερα σε ολα σχεδον τα σημεία του λειτουργικού, αλλα ειναι και θεμα αντίληψης και ποσο ψείρας ειναι ο καθένας.. Πως τα ζήλεψα τα 8.1 στο 820... Σφαίρα παει το κινητακι, το GPS στο here drive σε βρίσκει και σε κλειδώνει σχεδον αμέσως... Απλα να μην κοροϊδευόμαστε.. Προσωπική μου αποψη τα 10 εχουν φτάσει το 95% της απόδοσης των 8.1... Μα έτσι είναι όπως τα λες. Και είναι και λογικό. Δεν θα περίμενες κανείς να τρέχει το ίδιο. Απλά από αυτό που περιγράφεις εσύ μέχρι το πάει χώμα και είναι 50% πιο αργά είναι μεγάλη η απόσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα έτσι είναι όπως τα λες. Και είναι και λογικό. Δεν θα περίμενες κανείς να τρέχει το ίδιο. Απλά από αυτό που περιγράφεις εσύ μέχρι το πάει χώμα και είναι 50% πιο αργά είναι μεγάλη η απόσταση! ουτε καν τουλάχιστον σε εμενα στο 930 θα ελεγα πλεων η απόδοση κατα 99% ειναι ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ούτε με την .448 η διπλή αποστολή sms απο τη μπάρα ειδοποιήσεων διορθώθηκε. να το πετάξω; έχω βαρεθεί να κάνω ολόκληρη διαδικασία για την απάντηση sms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ούτε με την .448 η διπλή αποστολή sms απο τη μπάρα ειδοποιήσεων διορθώθηκε. να το πετάξω; έχω βαρεθεί να κάνω ολόκληρη διαδικασία για την απάντηση sms Μην το πετάξεις, στείλτο εμένα Πάρε ένα μεταχειρισμένο 640 να κάνεις την δουλειά σου. Αν θες βοήθεια στείλε μου μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Πάνο ότι παθαίνεις εσύ και βλέπεις το lag στο κινητό το έχω εγώ με τα fps στα παιχνίδια στο pc, βλέπω και το παραμικρό lag που προκαλείται λόγω υψηλού frametime και με ενοχλεί και το παραμικρό fps drop και πολλοί γνωστοί μου μου λένε ότι είναι smooth . Ειδικα στα games στο pc μου γυρνανε τα μυαλα..οταν τα frametimes ειναι υψηλα με ενοχλει πολυ..τεσπα.. Η ουσια ειναι παιδες οτι...τα 10 ρια οντως κοιτανε στα ματια τον ανταγωνισμο πλεον σε σχεση με το παρελθον αν και ακομα ειναι πισω ομως κυριως λογω store (αναλογα τα γουστα παντως). Απο την αλλη τα 8 και τα 8,1 ηταν μιλια πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο γενικοτερα..αλλα απο smoothness δεν υπαρχει συγκριση. Με τα 10 εχω ωραιες εφαρμογες για streaming, βλεπω οτι θελω mkv σειρες ταινιες με subs, το synergy με laptop πολυ καλο κλπ..νεες λειτουργιες γενικοτερα. Αλλα τα κινητα της κατηγοριας 640 δεν τραβανε παιδια για αυτο και δεν προτεινονται πουθενα και για αυτο τα ποσοστα φτασανε εκει που εφτασαν, δεν φταιει μονο το κουτσο store, φταιει και η σταθεροτητα και ο αερας που χαθηκαν με τον ερχομο των 10 ριων..δεν νομιζω να διαφωνει καποιος ετσι? Απλα οταν βλεπω σχολια πετανε τα 640 και τετοια.. ε δεν μπορω να μην μιλησω γιατι ματια εχω και βλεπω..πως να το κανουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα τα Tempered glass της Nilkin που μου είχε προτείνει κάποιο παιδί πριν λίγες μέρες για το 950. Θα κάνω δοκιμές αργότερα να δω τι γίνεται με το θέμα που είχα και δεν αποκρινόταν η οθόνη όταν το κινητό ήταν οριζόντια πάνω σε υφασμάτινη επιφάνεια (καναπέ, κρεβάτι κλπ). Με μια πρώτη ματιά, μου φαίνεται πιο λεπτό, μάλλον ιδέα μου. Στο πάνω μέρος πάντως όλοι οι αισθητήρες είναι ανοιχτοί ενώ σε όλα τα προηγούμενα που δοκίμασα ως τώρα εγκοπή είχε μόνο το ακουστικό και η front κάμερα. ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ προτεινει , περιμενω εντυπωσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conjure Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σε 448 όλα καλά σε 950χλ, όπως επίσης και ο edge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σε 448 όλα καλά σε 950χλ, όπως επίσης και ο edge.Και σε 640χλ όλα οκΗ μπαταρία περίπου στα ίδια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τον edge και την .448 σε 640xl, ίδιο γρήγορος με πρώτα είναι. Teo20net μήπως τελικά πρέπει να κυνηγήσεις rma ; Κοίτα το πρωί μέχρι το μεσημέρι είχα θέματα. Τώρα που το δοκιμάζω γιατί δεν πρόλαβα κατα τη διάρκεια της ημέρας να ασχοληθώ, φαίνεται οκ. Ίσως ήταν θέμα δικτύου, ταυτόχρονα κακό HSPA και Wi-fi. ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ προτεινει , περιμενω εντυπωσεις Νομίζω ότι είναι το καλύτερο απο όσα έχω δοκιμάσει. Εφαρμόζει τέλεια, αφήνει ανοιχτούς όλους τους αισθητήρες και τα προβλήματα που είχα ώς τώρα με το touch, χρησιμοποιώντας όλα τα άλλα glass, απο χθές έχουν εξαφανιστεί τελείως. Ακόμη και η απόκριση της οθόνης μου φαίνεται βελτιωμένη αλλα αυτό ίσως είναι και ιδέα μου. Έχω επίσης την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο λεπτό απο τα άλλα που έχω δοκιμάσει. Το σίγουρο είναι ότι λερώνει (δαχτυλιές) αρκετά πιο δύσκολα. Ευχαριστώ για την πρόταση με την ευκαιρία, απο ότι φαίνεται μου έκανε τη δουλειά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα το πρωί μέχρι το μεσημέρι είχα θέματα. Τώρα που το δοκιμάζω γιατί δεν πρόλαβα κατα τη διάρκεια της ημέρας να ασχοληθώ, φαίνεται οκ. Ίσως ήταν θέμα δικτύου, ταυτόχρονα κακό HSPA και Wi-fi. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο απο όσα έχω δοκιμάσει. Εφαρμόζει τέλεια, αφήνει ανοιχτούς όλους τους αισθητήρες και τα προβλήματα που είχα ώς τώρα με το touch, χρησιμοποιώντας όλα τα άλλα glass, απο χθές έχουν εξαφανιστεί τελείως. Ακόμη και η απόκριση της οθόνης μου φαίνεται βελτιωμένη αλλα αυτό ίσως είναι και ιδέα μου. Έχω επίσης την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο λεπτό απο τα άλλα που έχω δοκιμάσει. Το σίγουρο είναι ότι λερώνει (δαχτυλιές) αρκετά πιο δύσκολα. Ευχαριστώ για την πρόταση με την ευκαιρία, απο ότι φαίνεται μου έκανε τη δουλειά. 100e παρακαλω!!! χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 100e παρακαλω!!! χαχαχαχα Πολύ ακριβός μας βγήκες φιλαράκι. Αλλα επειδή είμαι καλός άνθρωπος, αν επιμένεις....θα πάρεις τα ........!! Χαχαχαχα. Πέρα απο την πλάκα ευχαριστώ και πάλι, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που προσπάθησαν να με βοηθήσουν ασχέτως αν λύθηκε ή όχι το θέμα που είχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G1O Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 παιδια ο edge κολλαει κλεινει αποτομα ,αλλαζεις μεγεθος κειμενου κανει επανεκκινηση και ξανα ζηταει 20 ενημερωσεις,αλλαζεις μεγεθος επανεκκινηση παλι το ιδιο.τι κανουν εκει στην ms ο θεος και η ψυχη τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Πολύ ακριβός μας βγήκες φιλαράκι. Αλλα επειδή είμαι καλός άνθρωπος, αν επιμένεις....θα πάρεις τα ........!! Χαχαχαχα. Πέρα απο την πλάκα ευχαριστώ και πάλι, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που προσπάθησαν να με βοηθήσουν ασχέτως αν λύθηκε ή όχι το θέμα που είχα. τιποτα σιγα...εγω σε ολα τα κινητα μου βαζω nilkin ...σε κανενα δεν εχω θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 παιδια ο edge κολλαει κλεινει αποτομα ,αλλαζεις μεγεθος κειμενου κανει επανεκκινηση και ξανα ζηταει 20 ενημερωσεις,αλλαζεις μεγεθος επανεκκινηση παλι το ιδιο. Σε ποια έκδοση είσαι ; Εμένα γιατί δεν μου έχει κάνει τίποτα από όσα αναφέρεις στην .448 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα