panos9553 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλά εσύ αν δεν πεταχτείς δεν γίνεται Έχω δυο 640 και δεν έχω πρόβλημα με τις σταθερές εκδόσεις. Σφαίρα πάνε. Οι δοκιμαστικές έχουν πρόβλημα. Ε οχι και σφαιρα, ειπαμε. Οντως τα 10 ρια εχουν καποιες βελτιωσεις αλλα με το lag και το stuttering που εχουν τα 640 κλπ δεν τα προτεινω με τιποτα. Τελειωσε το οτι τα wp ειναι ελαφρια σε σχεση με τα android ιδιας κατηγοριας και για αυτο σταματησαν ολοι να τα προτεινουν αν δεις στο θεμα το smarphones. Αν τα 950 κλπ πανε μια χαρα ε χαιρω πολυ ρε παιδια..αυτο μας ελειπε κιολας. Αν θελουμε 3g ram και snap 808 για να ευχαριστηθουμε το λειτουργικο αστο καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ε οχι και σφαιρα, ειπαμε. Οντως τα 10 ρια εχουν καποιες βελτιωσεις αλλα με το lag και το stuttering που εχουν τα 640 κλπ δεν τα προτεινω με τιποτα. Τελειωσε το οτι τα wp ειναι ελαφρια σε σχεση με τα android ιδιας κατηγοριας και για αυτο σταματησαν ολοι να τα προτεινουν αν δεις στο θεμα το smarphones. Αν τα 950 κλπ πανε μια χαρα ε χαιρω πολυ ρε παιδια..αυτο μας ελειπε κιολας. Αν θελουμε 3g ram και snap 808 για να ευχαριστηθουμε το λειτουργικο αστο καλυτερα. Προσωπικά stuttering με τα 10αρια δεν είχα ποτέ με το 640xl μου και ούτε μπουκώνει όσο και να το φορτώσω, σε καμία περίπτωση σε σχέση με android στα ίδια λεφτά δεν είναι αργό ακόμη και τώρα, αντιθέτως έχοντας δοκιμάσει κάποια αρκετά ακριβότερα android σε ταχύτητα γενικά το xl πετάει και ας έχει το καρα-low chipset snapdragon 400 και μόνο 1gb ram. Έχω δοκιμάσει s5 mini, s6 ακόμη και z5 με παρόμοια χρήση, δηλαδή browsing, μουσική background, κάνα asphalt να τρέχει, viber, skype, γενικά το xl ήταν εξίσου γρήγορο σε απόκριση. Εδώ το lumia 520 με 512mb και διπύρηνο σε αποκρισιμότητα είναι άψογο και ας είναι πολύ πιο αδύναμο. Γενικά το windows mobile κάνει παπάδες και με αρχαίο hardware και λίγη ram, κάτι που δεν ισχύει για αντίστοιχα android που θέλουν σαφώς ισχυρότερα chipset και περισσότερη ram για να αποδίδουν όπως πρέπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά stuttering με τα 10αρια δεν είχα ποτέ με το 640xl μου και ούτε μπουκώνει όσο και να το φορτώσω, σε καμία περίπτωση σε σχέση με android στα ίδια λεφτά δεν είναι αργό ακόμη και τώρα, αντιθέτως έχοντας δοκιμάσει κάποια αρκετά ακριβότερα android σε ταχύτητα γενικά το xl πετάει και ας έχει το καρα-low chipset snapdragon 400 και μόνο 1gb ram. Έχω δοκιμάσει s5 mini, s6 ακόμη και z5 με παρόμοια χρήση, δηλαδή browsing, μουσική background, κάνα asphalt να τρέχει, viber, skype, γενικά το xl ήταν εξίσου γρήγορο σε απόκριση. Εδώ το lumia 520 με 512mb και διπύρηνο σε αποκρισιμότητα είναι άψογο και ας είναι πολύ πιο αδύναμο. Γενικά το windows mobile κάνει παπάδες και με αρχαίο hardware και λίγη ram, κάτι που δεν ισχύει για αντίστοιχα android που θέλουν σαφώς ισχυρότερα chipset και περισσότερη ram για να αποδίδουν όπως πρέπει. Οταν μου λες οτι στο 640 δεν ειχες stuttering ποτε ε πως να μην διαφωνουμε βρε παιδα..σχεδον παντου παει το lag συννεφο, αλλες συσκευες λειτουργουμε? Εκτος και αν stuttering καi lag για εσενα ειναι να κολλαει το κινητο και να μην κινειται τιποτα. Τα 10ρια ειναι πλεον ασηκωτα για τα 640. Μπορω να σας πω πολλα θετικα των 10 ριων γενικοτερα . Αλλα σε αυτο τα ματια μου δεν κανουν λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλα το xiaomi με 3 gb μου αφήνει 1.5 ελεύθερο χωρίς να έχω φορτώσει απολύτως τίποτα. Ενώ το nexus 5x του κουμπάρου μου, με 2gb του αφήνει 0.6-0.7 ελεύθερα. Που να βάλεις ένα 1 gb όπως στα windows. Πάντως στο 735 της γυναίκας μου, ενώ πάει καλά, η lista των apps έχει λίγο stuttering, το οποίο σε άλλο update εμφανίζεται, σε άλλο εξαφανίζεται, χωρίς να ξέρω γιατί.. Αλλά οι εφαρμογές γενικά πάνε καλά, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Οταν μου λες οτι στο 640 δεν ειχες stuttering ποτε ε πως να μην διαφωνουμε βρε παιδα..σχεδον παντου παει το lag συννεφο, αλλες συσκευες λειτουργουμε? Εκτος και αν stuttering καi lag για εσενα ειναι να κολλαει το κινητο και να μην κινειται τιποτα. Τα 10ρια ειναι πλεον ασηκωτα για τα 640. Μπορω να σας πω πολλα θετικα των 10 ριων γενικοτερα . Αλλα σε αυτο τα ματια μου δεν κανουν λαθος. Μα Πάνο ίσα ίσα δεν πάω να υποστηρίξω τα 10αρια, αν το κινητό μου απέδιδε χάλια με 10αρια εννοείται πως θα το έλεγα, άλλωστε θεωρώ πως αν δεν πάρω κάτι που να αξίζει στα λεφτά που δίνω δεν διαφέρει από το να πετάω τα λεφτά μου στα σκουπίδια, κάτι που εννοείται πως δεν θα έκανα και συνειδητά πήγα στο xl. Σε όσες εφαρμογές χρησιμοποιώ δεν έχω δει συμπτώματα σαν αυτά που λες, έχοντας δουλέψει και lumia 730 με 10αρια που έχει ακριβώς το ίδιο hardware με το 640xl όλα κυλούν ομαλά. Εγώ το πιέζω το κινητό, κάνω ταχεία switches μεταξύ εφαρμογών και γενικά σε αυτά που κάνω δεν έχω δει ούτε μπούκωμα, ούτε stuttering αλλά ούτε γενικότερα περίεργη συμπεριφορά, μακάρι και άλλα κινητά android κοντά στο 100αρικο να είχαν την ίδια απόκριση με το xl και γενικά με όσα wp φοράνε snapdragon 400 και 1gb ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλα το xiaomi με 3 gb μου αφήνει 1.5 ελεύθερο χωρίς να έχω φορτώσει απολύτως τίποτα. Ενώ το nexus 5x του κουμπάρου μου, με 2gb του αφήνει 0.6-0.7 ελεύθερα. Που να βάλεις ένα 1 gb όπως στα windows. Και 4gb ραμ να ειχες 1,5 ελευεθερο θα αφηνε, τι σχεση εχει αυτο?. Εισαι προγραμματιστης και ξερεις καλυτερα οτι το android λειτιουργει πολυ διαφορετικα. Οσο περισσοτερη εχεις τοσο λιγοτερη μνημη αφηνει ελευθερη συγκριτικα. Μην ξεχνατε ομως οτι το android ειναι ανοιχτο λειτουργικο και εχει και πραγματικο Multitasking ενω τα wm τιποτα απο τα 2. Απλα τα 10 ρια βαρυναν αποτομα και θελουν δουλεια για να γινουν ακομα ακαλυτερα. Εχω συγκρινει το 640 μου με moto 3g με 1gb ραμ..σε ολα μα ΟΛΑ πολυ ποιο γρηγορο και αμεσο. Αν καποιος διαφωνει με αυτο να μας το πει. Η ουσια για να μην ξεφευγουμε παλι ομως ειναι οτι καλα χρυσα τα 10 ρια,βελτιωνονται αλλα εχουν γινει πολυ βαρια, το βλεπω καθημερινα σε ολα τα μηκη και πλατη του κινητου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κακά τα ψέμματα έτσι και έκαναν τα 640 / 640xl όσο όταν πρωτοβγήκαν δεν θα είχαν λόγο στο να τα αγοράσει κανείς μιας και υπάρχουν μακράν καλύτερες επιλογές στα λεφτά αυτά. Το moto 3rd gen είναι σταθερή αξία, ήταν μία από τις ενδεχόμενες επιλογές μου πριν δω το xl αλλά όταν είδα την διαφορά 30 ευρώ μεταξύ xl και 3rd gen προτίμησα να πάρω το xl και την διαφορά στην τσέπη, αν έδινα περισσότερα εννοείται πως η επιλογή μου η νούμερο ένα θα ήταν το redmi note 3 pro με την 800αρα μπάντα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μα Πάνο ίσα ίσα δεν πάω να υποστηρίξω τα 10αρια, αν το κινητό μου απέδιδε χάλια με 10αρια εννοείται πως θα το έλεγα, άλλωστε θεωρώ πως αν δεν πάρω κάτι που να αξίζει στα λεφτά που δίνω δεν διαφέρει από το να πετάω τα λεφτά μου στα σκουπίδια, κάτι που εννοείται πως δεν θα έκανα και συνειδητά πήγα στο xl. Σε όσες εφαρμογές χρησιμοποιώ δεν έχω δει συμπτώματα σαν αυτά που λες, έχοντας δουλέψει και lumia 730 με 10αρια που έχει ακριβώς το ίδιο hardware με το 640xl όλα κυλούν ομαλά. Εγώ το πιέζω το κινητό, κάνω ταχεία switches μεταξύ εφαρμογών και γενικά σε αυτά που κάνω δεν έχω δει ούτε μπούκωμα, ούτε stuttering αλλά ούτε γενικότερα περίεργη συμπεριφορά, μακάρι και άλλα κινητά android κοντά στο 100αρικο να είχαν την ίδια απόκριση με το xl και γενικά με όσα wp φοράνε snapdragon 400 και 1gb ram. Οχι φιλε μου μια χαρα τα λες εσυ και σεβομαι απολυτα την αποψη σου και την γνωμη σου. Απλα στα δικα μου ματια ειναι ξεκαθαρο καθε ιχνος stuttering και οτιδηποτε σχετικου. Τα 8,1 ηταν βουτυρο τα 10 ειναι συνεχεια κρακ κρακ κρακ...σε 3 διαφορετικα 640 το βλεπω και το εχω παρει αποφαση..φωτο μπαινω να δω και το Pinch to zoom ακομα και τωρα ειναι για τα πανηγυρια, την μια δεν πιανει την αλλη δεν σε αφηνει να αλλαξεις εικονες, αργουν να φορτωσουν εικονες εικονιδια, σε πολλα σημεια που παταω να γραψω κατι ( viber,messenger,forums) κολλαει και δεν γραφεο οτι παταω για καποια δευτερα και ξεκολαει μετα απο καποια δευτερα, μην τα ξαναλεω ομως. Αυτος ειναι και ο λογο ςπου δεν προτεινονται Καθολου wm σε κανενα forum, ακομα και με τετοιες εξευτελιστικες τιμες ετσι? Ειναι ξεκαθαρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Και 4gb ραμ να ειχες 1,5 ελευεθερο θα αφηνε, τι σχεση εχει αυτο?. Εισαι προγραμματιστης και ξερεις καλυτερα οτι το android λειτιουργει πολυ διαφορετικα. Οσο περισσοτερη εχεις τοσο λιγοτερη μνημη αφηνει ελευθερη συγκριτικα. Μην ξεχνατε ομως οτι το android ειναι ανοιχτο λειτουργικο και εχει και πραγματικο Multitasking ενω τα wm τιποτα απο τα 2. Απλα τα 10 ρια βαρυναν αποτομα και θελουν δουλεια για να γινουν ακομα ακαλυτερα. Εχω συγκρινει το 640 μου με moto 3g με 1gb ραμ..σε ολα μα ΟΛΑ πολυ ποιο γρηγορο και αμεσο. Αν καποιος διαφωνει με αυτο να μας το πει. Η ουσια για να μην ξεφευγουμε παλι ομως ειναι οτι καλα χρυσα τα 10 ρια,βελτιωνονται αλλα εχουν γινει πολυ βαρια, το βλεπω καθημερινα σε ολα τα μηκη και πλατη του κινητου μου. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε και στο xiaοmi να έχω 0.5 gb ελεύθερα. Αλλά και στα δύο, με διαφορετική μνήμη τραβάει 1.5 gb. Αλλά ναι τα android κάνουν caching, και αν χρειαστούν την μνήμη, βγάζουν κάποια από την cache. Αλλά εγώ σου μιλάω για το λειτουργικό την ώρα που έχει φορτώσει, χωρίς να έχει κασάρει καμία εφαρμογή, με την cache να καθαρίζεται και μέσω utility (χωρίς να αλλάζει κάτι βέβαια αφού είναι αδεια). Οπότε με άδεια cache είναι τα νούμερα που σου λέω. Επίσης τα windows 10, έχουν και αυτά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ multitasking. Για αυτό και μπορούν οι εφαρμογές πχ να κάνουν download στο background. Για αυτό και δεν κάνουν resume εκτός και αν έχει τελειώσει η μνήμη. Και το έχουν γίνει πολύ βαριά σε σχέση με τα 8 είναι υπερβολικό. Πόσο πιο βαρύ θα έπρεπε να είναι ένα λειτουργικό με πολύ περισσότερο functionality και πραγματικό multitasking, από ένα λειτουργικό που έτρεχε μία εφαρμογή κάθε φορά και καμία στο background; Δηλαδή σε ποσοστά πόσο % θα ανεχόσουν και πόσο βλέπεις τώρα. Για να δούμε για τι διαφορά μιλάμε! Το 735 είναι λειτουργικότατο και το βλέπω με τα μάτια μου. Δεν έχει τα προβλήματα με τα κολλήματα που λες. Αν έχεις ανοικτό το Onedrive και ανεβάζει, να ξέρεις ότι κάνει το κινητό να σέρνεται... Το xiaomi που πήρα πάει σφαίρα. Super smooth. Αλλά είναι με 650 (αντίστοιχο με τον 810 σχεδόν) και 3 gb. Και επειδή είχα συζήτηση με ένα φίλο από εδώ μέσα που με ρωτούσε τι θα του πρότεινα, να σας πω ότι του είπα android. Γιατί σε όλα εκτός από notifications functionality και tiles, είναι καλύτερο το android σε κινητά επιπέδου 650. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλά τώρα αρχίσατε να συγκρίνετε το android με τα windows? Για ποιό λόγο? Επείδή είναι φορήτες συσκευές που παίρνουν τηλέφωνο? Μόνο αυτή είναι σύγκρισή τους , σε όλα τ' άλλα δεν έχουν καμμία σχέση. Να βάλουμε και το ios μέσα? Έχω ένα 3gs μονtέλο 2009 με μονοπύρηνο 600mhz και 256 ram και παίζω Real Racing 3 χωρίς lag. Είπατε κάτι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Πάνο ότι παθαίνεις εσύ και βλέπεις το lag στο κινητό το έχω εγώ με τα fps στα παιχνίδια στο pc, βλέπω και το παραμικρό lag που προκαλείται λόγω υψηλού frametime και με ενοχλεί και το παραμικρό fps drop και πολλοί γνωστοί μου μου λένε ότι είναι smooth . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Και το windows mobile έχει background tasks για κάθε app αλλά κρατάει κάποια κριτήρια (και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνει) για να μην γίνεται κατάχρηση και να μην βλέπει ο κινέζος του amazing flashlight app τι πληκτρολογώ στην άλλη εφαρμογή. https://msdn.microsoft.com/en-us/windows/uwp/launch-resume/support-your-app-with-background-tasks Άλλωστε η όλη φιλοσοφία του continuum είναι ότι τρέχει ένα δεύτερο λειτουργικό σε ξεχωριστή οθόνη μαζί με το λειτουργικό του τηλεφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Και το windows mobile έχει background tasks για κάθε app αλλά κρατάει κάποια κριτήρια (και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνει) για να μην γίνεται κατάχρηση και να μην βλέπει ο κινέζος του amazing flashlight app τι πληκτρολογώ στην άλλη εφαρμογή. https://msdn.microsoft.com/en-us/windows/uwp/launch-resume/support-your-app-with-background-tasks Άλλωστε η όλη φιλοσοφία του continuum είναι ότι τρέχει ένα δεύτερο λειτουργικό σε ξεχωριστή οθόνη μαζί με το λειτουργικό του τηλεφώνου. Αν και αυτό είναι βολικό και από το android 6 και μετά, που σε ρωτάει την ώρα που τρέχει η εφαρμογή με ποια critical δικαιώματα συμφωνείς, αρκετά ασφαλές. Πχ. οι password managers μπορούν και σου κάνουν fill τα password μέσα στα apps, ενώ στο windows 10 δεν μπορεί να γίνει... Θέλω να το κάνω και εγώ για ένα δικό μου password manager που έχω φτιάξει για προσωπική χρήση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά κακά τα ψέματα, μεταξύ μας τωρα, τα 10 ειναι σούπερ, τα 10 πανε σφαίρα, τα 10 έχουν το ενα, έχουν το αλλο, αλλα.... Σαν τα 8.1 δεν ειναι με τίποτα μην κοροϊδευόμαστε! Πέρασα τα 8.1 Update 2 στο 820 της γυναίκας μου απο τα 10 που ειχα γιατί με το τελευταιο update της κάμερας ειχε θέματα.... Μπορει σε εμενα προσωπικά τα 10 στο 930 λογο δυνατού hardware να τρεχουν κατα μεγαλο ποσοστό οπως τα 8.1 και στο 640xl του κολλητού μου τα 10 πάνε σφαίρα, stuttering κακα τα ψέματα υπάρχει και lag γενικότερα σε ολα σχεδον τα σημεία του λειτουργικού, αλλα ειναι και θεμα αντίληψης και ποσο ψείρας ειναι ο καθένας.. Πως τα ζήλεψα τα 8.1 στο 820... Σφαίρα παει το κινητακι, το GPS στο here drive σε βρίσκει και σε κλειδώνει σχεδον αμέσως... Απλα να μην κοροϊδευόμαστε.. Προσωπική μου αποψη τα 10 εχουν φτάσει το 95% της απόδοσης των 8.1... Οσο για το update επειδή καθε φορα που βγαίνει κάποιο update ακούγονται εδω περα οι φράσεις τύπου "Δοκιμάζω τώρα την .448", "updates η ms χωρις καμια διαφορα στο λειτουργικο mobile" "Κατεβάζω κι εγώ τώρα το update. Γενικά για όσους το δοκιμάσατε, τι λέει; "Προβαίνω και εγώ σε εγκατάσταση της .448, όταν ολοκληρωθεί θα αναφέρω εντυπώσεις ". Ρε παιδιά αυτά ειναι cumulative updates, δεν αλλάζει το branch, αυτες οι ενημερώσεις απλα εχουν bug fixes και βελτιώσεις σταθερότητας γενικότερα και μην περιμένετε κάτι να εχει αλλάξει τραγικά.. Αλλαγές και προσθήκες γίνονται μονο στην fast ring.. Τωρα το συγκεκριμένο update δεν περνάει σε release preview πετάει σφάλμα 0x8018830f, θα πρέπει να βγείτε εντελώς απο το developer preview και να το γυρίσετε σε stable για να το πάρετε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με τον edge και την .448 σε 640xl, ίδιο γρήγορος με πρώτα είναι. Teo20net μήπως τελικά πρέπει να κυνηγήσεις rma ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα