cameranek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγώ είμαι πάντα κ μόνο σε επίσημη.Και πολύ καλά κάνεις.Εγώ είμαι σε όλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κι εγώ σε επίσημη. Παλιότερα δοκίμασα την Insider φάση αλλα για λίγο στο 930 μου, τότε. Δεν βρίσκω το λόγο ακόμη και 3-4 συσκευές να είχα. Συμπαθάτε με αλλα αδιαφορώ να δώσω feedback στην MS με στόχο να κάνουμε την γη ένα όμορφο πλανήτη. Προτιμώ την συσκευή να δουλεύει σε normal συνθήκες, όσο αυτό γίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ίσως είναι ενδιαφέρον και γιαυτο το ποσταρω εδώ! http://www.e-shop.gr/nokia-dt601-wireless-charger-viima-cyan-bulk-p-TEL.031578 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Κάτσε στα 8 εσύ. Εμείς πάμε μόνοι μας στα 10. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια Οκ ρε cameranek δεν σου θηγουν κατι προσωπικο, την αληθεια λενε τα παιδια. Με τα 10 ρια μεχρι στιγμης στην κατηγορια των 640 εχει χαθει ταχυτητα ,smoothness και σταθεροτητα, μεταξυ μας μιλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα. Τα 8αρια είναι ένα κλικ γρηγορότερα αλλά παραμένουν ένα λειτουργικό σύστημα που είχε φτιαχτεί μόνο για μια συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών και ήταν πολύ πιο δύσκολο γι αυτούς να αναβαθμίζονται και να προστίθενται δυνατότητες. Συν ότι αν δοκιμάσω να φτιάξω κάτι στο desktop ως uwp απλά το πετάω και στο τηλέφωνο και τρέχει και εκεί. Οπότε το κάθε λειτουργικό έχει τα συν και τα πλην του. Πχ στον πατέρα μου που τον ενδιαφέρουν 5 βασικές λειτουργίες του άφησα το 640xl στα 8αρια που κρατάει και περισσότερο η μπαταρία. Στο δικό μου τηλέφωνο προτιμάω μακράν τα δεκάρια. Η διαφορά θα είναι πολύ πιο μεγάλη στην επόμενη γενιά hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 .448 ημέρα πρώτη. Ο Edge έγινε ο παλιός γνωστός τραγικός αργός δυσκίνητος που όλοι αγαπήσαμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Οκ ρε cameranek δεν σου θηγουν κατι προσωπικο, την αληθεια λενε τα παιδια. Με τα 10 ρια μεχρι στιγμης στην κατηγορια των 640 εχει χαθει ταχυτητα ,smoothness και σταθεροτητα, μεταξυ μας μιλαμε. Εντάξει, δεν έχει μειωθεί και 50% όμως. Σε ένα φυσιολογικό βαθμό θα έλεγα για ένα πιο πλούσιο και βαρύ λειτουργικό.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Οκ ρε cameranek δεν σου θηγουν κατι προσωπικο, την αληθεια λενε τα παιδια. Με τα 10 ρια μεχρι στιγμης στην κατηγορια των 640 εχει χαθει ταχυτητα ,smoothness και σταθεροτητα, μεταξυ μας μιλαμε.Καλά εσύ αν δεν πεταχτείς δεν γίνεται Έχω δυο 640 και δεν έχω πρόβλημα με τις σταθερές εκδόσεις. Σφαίρα πάνε. Οι δοκιμαστικές έχουν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 .448 ημέρα πρώτη. Ο Edge έγινε ο παλιός γνωστός τραγικός αργός δυσκίνητος που όλοι αγαπήσαμε... Έχεις σε κινητή η pc έκδοση; Εγώ απ' αρχής την κινητή έκδοση. Κ πάει ομαλά.είχα στο παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις σε sites προβλήματα αλλά πέρασαν. Χωρίς να έχω πείρα προγραμματιστή πιστεύω ότι αρκετά κ δει ελληνικά έχουν πρόβλημα,όχι βαριά,πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα ο Edge είναι αργός. Όλες οι σελίδες φορτώνουν πολύ αργά και σε Wifi αλλα και σε 3g (αναφέρομαι στο κινητό, σε desktop έχω να χρησιμοποιώ browser της Ms ως main, από το Pentium 3 που είχα το 1997-98). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris 4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Σήμερα ο Edge είναι αργός. Όλες οι σελίδες φορτώνουν πολύ αργά και σε Wifi αλλα και σε 3g (αναφέρομαι στο κινητό, σε desktop έχω να χρησιμοποιώ browser της Ms ως main, από το Pentium 3 που είχα το 1997-98). Ίσως δεν έδωσα σωστά τι ήθελα να πω.πάντα σε κινητό αναφέρομαι. Απλα αν μέσα από ρυθμίσεις είσαι σε mobile ή desktop version... Ίδια σε μένα απόδοση,ή σε WiFi ή H plus. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Την mobile χρησιμοποιώ κυρίως όπως και πριν το χθεσινό update, πάλι mobile χρησιμοποιούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εμένα καλα μου πάει teo. Μήπως είναι κανένα πρόβλημα με το ιντερνετ. Έχεις ίδιο πάροχο σταθερή και κινητή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Ούτε εγώ παρατήρησα κάτι περίεργο. Για την ταχύτητα του ιντερνετ μπορείς να την τσεκάρεις και με αυτό https://www.microsoft.com/en-us/store/p/speedtestnet/9wzdncrfj1wg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Προβαίνω και εγώ σε εγκατάσταση της .448, όταν ολοκληρωθεί θα αναφέρω εντυπώσεις από το πως πάει στο 640xl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα