Retromaniac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Επισης ενα γεογονος που ελαβε μερος...Βρηκα το θειο μου, μου λεει καινουριο το κντ; ναι του λεω σημερα το πηρα 125 ευρω! Και τι μου πεταει; Με τοσα επερνες samsung ( j1 νμζ)... καλα android μακρια του λεω...εμενα μαρεσουν τα Windows..ειναι πιο απλα..εχω ολα τα εικονιδια μπροστα μου και με βολευει...και μου λεει και στο android μπροστα τα χεις,,,, αντε κατσε εξηγα γιατι σου αρεσουν τα Windows!!!! Χαχαχα άσε το θειο και πιάσε τα Windows! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Επισης ενα γεογονος που ελαβε μερος...Βρηκα το θειο μου, μου λεει καινουριο το κντ; ναι του λεω σημερα το πηρα 125 ευρω! Και τι μου πεταει; Με τοσα επερνες samsung ( j1 νμζ)... καλα android μακρια του λεω...εμενα μαρεσουν τα Windows..ειναι πιο απλα..εχω ολα τα εικονιδια μπροστα μου και με βολευει...και μου λεει και στο android μπροστα τα χεις,,,, αντε κατσε εξηγα γιατι σου αρεσουν τα Windows!!!! Εγώ έχω πιο αρχαίο θείο. Περιεργαζόταν το κινητό του πατέρα μου και πάταγε το κάτω μέρος της οθόνης προσπαθώντας να την ανοίξει λόγω έλλειψη γυαλιών πρεσβυωπίας και της συνήθειας του home button του Samsung. Τον άφησα να δω πότε θα καταλάβει ότι δεν έχει home button και όταν τελικά του άνοιξα την οθόνη, κλασικά είδε το πλακάκι με τα αθλητικά και άρχισε να διαβάζει χαχαχα. Γενικά του άρεσε το κινητό και πίστευε ότι θα ήταν ακριβότερο από την τιμή που του είπα ότι κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μιας και το ανέφερες,μπορείς να μου πείς αν αυτό http://www.e-shop.gr/microsoft-faceplate-cc-3096-for-lumia-435-532-bright-orange-p-TEL.019962 ειναι το αυθεντικό καπάκι για το 435; (και γενικότερα αν μπορούμε απο κάπου να βρούμε το glossy orange ΑΝ υπάρχει) εχω παραγγειλει και περιμενω να ερθει, οταν ερθει θα σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχως το πηρα! Τι προταση ειχες να μου κανεις;(να παρω ενα android?) Το σκεφτομουνα να πω την αληθεια, κατι doogee, κινεζικα αλλα ειπα οχι..θα παρω 640.. Το πηρα σε ασπρο χρωμα και ειναι κα*λααα!!!! <3 <3 Θα βαλω εικονα σε λιγο! Τρομερό δώρο φίλε. Όλοι θέλουμε να κάνουμε στον εαυτό μας δώρο ένα wp και δη το 640. Καλορίζικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 πωωπωω με μπριζωνεις να παρω οπωσδηποτε!! και ειναι ωραιο χρωμα το ατιμο!! Ευχαριστω για τις φωτο που εβγαλες! τωρα θα σε φτιαξω... διαλεξε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ωραιο ειναι και το πορτοκαλι!! Το ασπρο το κανει λιγο πιο 'σοβαρο'(business) κινητο! Οπου και ειναι ωραιο χρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 το πορτοκαλι ειναι πιο γαμάτο, πηρα και την θηκη, αλλα επηδη δεν ηθελα να τα χαλάσω, πηρα το ασπρο το ασπρο δουλευω και το πορτοκαλι το εχω σπιτι την θηκη αν θες στην στελνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλα οχι νταξει κρατα τη θηκη ευχαριστω οπως και να χει... Αν το παρω αποφαση θα παω να την αγορασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλα οχι νταξει κρατα τη θηκη ευχαριστω οπως και να χει... Αν το παρω αποφαση θα παω να την αγορασω! αν δεν την βρεις, εδω ειμαι την εβγαλα μονο απο την συσκευασια για τις φωτο περιμένω για την γιορτη μου σημερα ενα 640χλ ασπρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 τωρα θα σε φτιαξω... διαλεξε... Γράψε αν θες με ποιο app βάζεις τα στοιχεία της μπαταρίας μπροστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μόλις παρέλαβα τα Tempered glass της Nilkin που μου είχε προτείνει κάποιο παιδί πριν λίγες μέρες για το 950. Θα κάνω δοκιμές αργότερα να δω τι γίνεται με το θέμα που είχα και δεν αποκρινόταν η οθόνη όταν το κινητό ήταν οριζόντια πάνω σε υφασμάτινη επιφάνεια (καναπέ, κρεβάτι κλπ). Με μια πρώτη ματιά, μου φαίνεται πιο λεπτό, μάλλον ιδέα μου. Στο πάνω μέρος πάντως όλοι οι αισθητήρες είναι ανοιχτοί ενώ σε όλα τα προηγούμενα που δοκίμασα ως τώρα εγκοπή είχε μόνο το ακουστικό και η front κάμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Γράψε αν θες με ποιο app βάζεις τα στοιχεία της μπαταρίας μπροστά.Battery xΤο επιλέγεις μέσα από το πρόγραμμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evdometap Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Να δηλώσω προς επιβεβαίωση του ρέτρο που είχε προτείνει να μείνουμε σε stable για σταθερότητα/χρηστικότητα, πως με την τελευταία αναβάθμιση, το ταπεινό 535ds μου, πετάει (για τα δεδομένα του). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Να δηλώσω προς επιβεβαίωση του ρέτρο που είχε προτείνει να μείνουμε σε stable για σταθερότητα/χρηστικότητα, πως με την τελευταία αναβάθμιση, το ταπεινό 535ds μου, πετάει (για τα δεδομένα του).Τα ελεγα και εγω μονο η σταθερη και η πριβου ειναι οκ. Οι φαστ ειναι προβληματικες. Εχω εγκατεστιμενες ολες τις εκδοσεις και τα βλεπω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Παιδες πως μπορώ να βγάλω απτό να μην εκτελείται η μουσική όταν βάζω ακουστικά; Έκανα τη βλακεια και επέλεξα όταν βάζω ακουστικά να ανοίγει η μουσική!! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα