Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το έκανα ήδη, αυτό λέω. Δεν το χτύπησα δυνατά, 2-3 μικρά χτυπηματάκια έκανα στο πλάι και ξεκόλλησε. Τώρα είναι Οκ.

η καμερα εχει συστημα που για να εστιασει μετακινειται συνεχως,αν ειναι σαν το σ7,οποτε ειναι και το πιο ευαισθητο εξαρτημα σε κραδασμους να χαλασει,αφου διορθωθηκε με χτυπημα θα ξανα κανει το ιδιο γιατι εχει προβλημα το γυροσκοπιο 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε.

Ελα ρε? ήταν Link.png Site: κλασσικήπερίπτωση βλάβης τελικά ...

• Like 3

Δυστυχως το πηρα!

Τι προταση ειχες να μου κανεις;(να παρω ενα android?)

Το σκεφτομουνα να πω την αληθεια, κατι doogee, κινεζικα αλλα ειπα οχι..θα παρω 640..

Το πηρα σε ασπρο χρωμα και ειναι κα*λααα!!!!

<3 <3 

Θα βαλω εικονα σε λιγο!

Καλορίζικο. Πολύ καλές συσκευές τα 640. Πήρα και εγώ στον πατέρα μου το 640xl να τα βλέπει και πιο μεγάλα τα γράμματα γιατί του χάλασε ένα σόνυ που είχε και είναι εντυπωσιακό κινητό. Με βλέπω να το αγοράζω και για εμένα χαχαχα.

Εμένα μου έκανε εντύπωση που το κινητό είχε oleophobic επίστρωση στο τζάμι και το πόσο καλά έδειχνε η οθόνη σε εξωτερικό χώρο. Καμιά σχέση με τα 535 κτλ που κάνουν λίγο φθηνότερα. Και όχι τεράστια διαφορά από το 930 που έχω (αν εξαιρέσεις την μεγαλύτερη ανάλυση).

Δυστυχως το πηρα!

Τι προταση ειχες να μου κανεις;(να παρω ενα android?)

Το σκεφτομουνα να πω την αληθεια, κατι doogee, κινεζικα αλλα ειπα οχι..θα παρω 640..

Το πηρα σε ασπρο χρωμα και ειναι κα*λααα!!!!

<3 <3

Θα βαλω εικονα σε λιγο!

όχι ρε θρυλε δεν θα σου προτεινα αντροιντ θα σου έλεγα να πάρεις το m8 σε windows με snap dragon 801 2g ram θα σκοτώνει μάλλον και το βρίσκεις στην ίδια τιμή περίπου με 100€ βρίσκεις unlocked από αμαζον και eBay επανακυκλοφορίας,εγώ πείρα πριν δυο μήνες περίπου το 650 και για να πω την αλήθεια μάλλον βιάστηκα τότε δεν το γνώριζα αυτό άσε που τσιμπάς μαζί και τα ηχεία του htc που ειναι φωτιά

Μάλλον καμμιά τράμπα θα ήθελε ο Κουξ γιατί νομίζω σκέφτεται να πάει σε μεγαλύτερο μοντέλο.

Με γειά το 640.

όχι βρε τσακάλι την είχα την επιλογή 640 και πήγα για την amoled :)
  • Like 2

Πόσο σου ήρθε το 640 ds το απλό ολυμπιακέ ; Και έτσι από περιέργεια πως και δεν πήρες το xl ; Το λέω μιας και η διαφορά απλού και xl είναι αστεία στα χρήματα για αυτά τα ελάχιστα extra που προσφέρει το xl, όπως και να έχει καλορίζικο το εργαλείο  :devil:.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...