Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάτι τέτοια aris 4 μετανιώνω που δεν πήρα android :D.

Μόνο σε κακοτυχιά αν μου σπάσει το ,Ms !!! ☺

Ας ελπίσουμε ότι για όσους αγαπάμε την πλατφόρμα κ μας βολεύει να έχει καλή συνέχεια.

Για κάτι τέτοια aris 4 μετανιώνω που δεν πήρα android :D. Επειδή το oasa telematics μου την δίνει σαν εφαρμογή χρησιμοποιώ το athens transit, μπορεί να μην έχει realtime αλλά τουλάχιστον είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή :

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/athens-transit/9wzdncrdp90q

Δημοσ.

Και που την αγαπάμε εμείς την πλατφόρμα μιας και γουστάρουμε windows phone πίστεψέ με δεν αρκεί, με το ποσοστό αγορών windows phones να έχει πιάσει πάτο πλέον δυστυχώς δεν θα βρεθούν developers να βγάλουν κάτι καλό. Εξαίρεση αποτελεί ο retromaniac εδώ με την φοβερή εφαρμογή που έφτιαξε, ένα λιλιπούτειο βήμα αλλά από το τίποτα κάτι είναι :D.

Δημοσ.

Α....την είχα κ αυτη την εφαρμογή,έξυπνη,απλή κ κατανοητή,άλλα μετά από οταν εμφανίστηκε η ,telematics είχαν πρόβλημα.δεν τους χορηγούσε ο οασα χειμωνιάτικο πρόγραμμα κ έγραφε λάθη. Ίσως να ξανά μπήκε σε παιχνίδι σωστά .

Πάντα υπάρχει κ το απρόβλεπτο - απρόσμενο.Το ότι βγάζουν στη μετα Nokia εποχή τα Lumia κ στο κύκνειο άσμα τους έχουν άφθονα ,updates κάθε μήνα κ επίσης 2-3 άλλες εταιρίες δειλά στο εξωτερικό δίνουν επιλογές (Alcatel, Hp ,

Asus ) να είναι η αρχή για πιο μεγάλα ποσοστά στη πίτα.

• Like 2
Δημοσ.

Well χρονια πολλα στον 'δευτερο' αρχηγο της ομαδας εδω μεσα,  :P  :D  :D  οπου ειμαι εγω!

Καθιστε καλα σημερα μη νευριασω ετσι;!! :-D :-D :-D :-D

Αντε να με χαιρομαι, να με χαιρεστε και να πανε καλα τα Windows!!

:-) :-) 

• Like 8
Δημοσ.

Well χρονια πολλα στον 'δευτερο' αρχηγο της ομαδας εδω μεσα,  :P  :D  :D  οπου ειμαι εγω!

Καθιστε καλα σημερα μη νευριασω ετσι;!! :-D :-D :-D :-D

:-) :-)

Χρονια πολλα μα πανω απο ολα ευτυχισμενα!!

Πηρες και το δωρακι σου εχθες με την 3αρα..τι αλλο θες?...χαχαχα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Well χρονια πολλα στον 'δευτερο' αρχηγο της ομαδας εδω μεσα,   :P   :D   :D  οπου ειμαι εγω!

Καθιστε καλα σημερα μη νευριασω ετσι;!!  :-D  :-D  :-D  :-D

:-)  

Πολύχρονος τρελέ και αν κάποιος android-ας γνωστός σου θυμηθεί την εορτή και σου πει χρόνια πολλά και έπειτα σου ξεφουρνίσει σου δίνω για δώρο το βραβείο της ανοιχτής παλάμης (θα εκφράσει τη ζήλεια του επειδή δεν έχει windows phone :devil:) μην διστάσεις να ανταποδώσεις εις διπλούν μάλιστα :D.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση: Έπιασα το 950 μου μετά από 1-2 ώρες που απλά καθόταν. Δεν ξέρω γιατί αλλα μου έχει κολλήσει σε portrait. Ότι κ να ανοίξω εκτός της Έναρξης, ανοίγουν σε portrait. Καμιά ιδέα;

Edit: Σε landscape θέλω να πω.

Δημοσ.

Αν δεν στρώνει με τίποτα κοίτα να κυνηγήσεις rma teo, μην το αφήσεις. Μία το θέμα με την οθόνη και το tempered, μία αυτό, σίγουρα έχεις πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή δεν στρώνει ούτε με soft reset;

EDIT: Αν δεν στρώσει με τίποτα, έχει χαλάσει ο αισθητήρας...

Αν δεν στρώνει με τίποτα κοίτα να κυνηγήσεις rma teo, μην το αφήσεις. Μία το θέμα με την οθόνη και το tempered, μία αυτό, σίγουρα έχεις πέσει σε ελαττωματικό μοντέλο.

Απο το ψάξιμο που έκανα, είναι ένα πρόβλημα απο τα πολλά που δεν είμαι ο μόνος που το έχει. Ειδικά με το 950XL έχει πάρα πολλούς.

Δοκίμασα διάφορα απο όσα διάβασα και τίποτα δεν το έφτιαξε. Κάπου διάβασα ότι με χτύπημα της συσκευής, πολλοί το διόρθωσαν.

Έτσι το πήρα απόφαση και ώς σύγχρονος "Τσάκωνας" ...

tsakonas.jpg

.... αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι να πώ. Ή μάλλον ξέρω αλλα θα κρατηθώ.

• Like 3
Δημοσ.

Απο το ψάξιμο που έκανα, είναι ένα πρόβλημα απο τα πολλά που δεν είμαι ο μόνος που το έχει. Ειδικά με το 950XL έχει πάρα πολλούς.

Δοκίμασα διάφορα απο όσα διάβασα και τίποτα δεν το έφτιαξε. Κάπου διάβασα ότι με χτύπημα της συσκευής, πολλοί το διόρθωσαν.

Έτσι το πήρα απόφαση και ώς σύγχρονος "Τσάκωνας" ...

tsakonas.jpg

.... αποφάσισα να το κοπανίσω. Το χτύπησα 2-3 φορές πάνω σε ένα βιβλίο και έφτιαξε. Δεν ξέρω τι να πώ. Ή μάλλον ξέρω αλλα θα κρατηθώ.

χτυπα το μια δυο τρεις κατι θα χαλασει εσωτερικα το μονο σιγουρο ,οποτε σερβις και αντικατασταση στην χειροτερη περιπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...