Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου περασω τα 10 με το advisor, μετα οι ενημερωσεις θα ερχονται μονα τους;(εννοω αν βγει αλλη build θα πρεπει να κανω κατι ή μονο ενημερωση (ρυθμισεις) και τελος;

Τέλος

εμένα πάντως απο τότε που έχουν μπει τα 10άρια δεν με ενημερώνει ποτέ για νέες εκδόσεις παρά το ότι του έχω βάλει να ενημερώνει.

Κάθε φορά το βλέπω απο εδω μέσα που το γράφει κάποιος.

Και με ανοιχτό ίντερνετ να το αφήσω ενώ το έχω διαβάσει,πάλι δεν βγάζει ενημέρωση,πρέπει να το επιλέξω χειροκίνητα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις βάλει να κατεβαίνουν αυτόματα;

η αλήθεια είναι πριν που το έψαξα δεν μπορούσα να βρώ την αντίστοιχη επιλογή απ τις ρυθμίσεις,αλλα θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν πηρα την συσκευή μόνο στα 8.1 μου χτυπησε για αναβάθμιση λογισμικου 2 φορες.

απο τα 10αρια και μετά πρέπει να κάνω χειροκίνητη ενημέρωση.

Σήμερα πάντως είδα οτι έχει κάνει έλεγχο για ενημερώσεις χτες το μεσημέρι που του άνοιξα ίντερνετ.

Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι δεν το έχουν παρατήσει ακόμα και βγάζουν νέα πραματάκια,το αρνητικό είναι οτι φτίαχνουν 1 χαλάνε 5 :-(

• Like 1

Θα ήθελα να δω πότε επιτέλους στο windows phone θα λειτουργεί η εφαρμογή oasa telematics όπως στο android, αλλά κάτι μου λέει πως ούτε του χρόνου δεν θα τη φτιάξουν. Ούτε real time ενημέρωση έχει στο wp και σαν εφαρμογή γενικά είναι ημιτελής, κάποιες φορές κρασάρει και σε κάποιες γραμμές δεν δείχνει τα δρομολόγια. Και τι δεν θα έδινα να ήμουν σε android μόνο και μόνο για το ότι έχει ολοκληρωμένες εφαρμογές, αλλά από την άλλη στα 100 ευρώ που έδινα θα έπαιρνα σκατένια συσκευή αν πήγαινα σε android. Έχω μείνει με το smoothness του windows phone και μπουκώματα που βλέπεις σε φθηνά android απλά δεν υπάρχουν, όλα κυλούν ομαλά, όμως αν και καλή η εμπειρία πληρώνω το τίμημα των σχεδόν ανύπαρκτων ή υπαρκτών αλλά χάλια εφαρμογών.

Θα ήθελα να δω πότε επιτέλους στο windows phone θα λειτουργεί η εφαρμογή oasa telematics όπως στο android, αλλά κάτι μου λέει πως ούτε του χρόνου δεν θα τη φτιάξουν. Ούτε real time ενημέρωση έχει στο wp και σαν εφαρμογή γενικά είναι ημιτελής, κάποιες φορές κρασάρει και σε κάποιες γραμμές δεν δείχνει τα δρομολόγια. Και τι δεν θα έδινα να ήμουν σε android μόνο και μόνο για το ότι έχει ολοκληρωμένες εφαρμογές, αλλά από την άλλη στα 100 ευρώ που έδινα θα έπαιρνα σκατένια συσκευή αν πήγαινα σε android. Έχω μείνει με το smoothness του windows phone και μπουκώματα που βλέπεις σε φθηνά android απλά δεν υπάρχουν, όλα κυλούν ομαλά, όμως αν και καλή η εμπειρία πληρώνω το τίμημα των σχεδόν ανύπαρκτων ή υπαρκτών αλλά χάλια εφαρμογών.

έχω κράξει ασυστόλως στα σχόλια της εφαρμογής αλλα δεν βλέπω να γίνεται αλλαγή.

όπως επίσης και δεν νομίζω οτι θα πάρει ποτέ ενημέρωση.

Προσωπικά τους έγραψα αν ειναι να την αφήσετε έτσι,καταργήστε την γιατί μόνο εκνευρισμό προκαλούν.

• Like 1

Δώσαν αγγαρεία την εφαρμογή ίσα για να πάρουν την επιδότηση από την Ε.Ε. και δεν κάναν τουλάχιστον έναν web wrapper του telematics.oasa.gr/ που θα τους έπαιρνε μια ώρα να το φτιάξουν και θα φαινόταν κανονικά και το real time.

Δώσαν αγγαρεία την εφαρμογή ίσα για να πάρουν την επιδότηση από την Ε.Ε. και δεν κάναν τουλάχιστον έναν web wrapper του telematics.oasa.gr/ που θα τους έπαιρνε μια ώρα να το φτιάξουν και θα φαινόταν κανονικά και το real time.

κλαίω όλη η Ελληνική"φάση" σε ένα μήνυμα ,ταυτίζομαι και συμπάσχω,ρετρό θα με βοηθήσεις ρε με αυτό που ρώτησα ποιο πάνω με το m8;
  • Like 2

Update: Σχετικά με την οθόνη δουλεύει μια χαρά...το άνοιξα,έβγαλα-έβαλα τα καλωδιάκια, πίεσα και λίγο την οθόνη και φαίνεται οκ τώρα!

• Like 1

κλαίω όλη η Ελληνική"φάση" σε ένα μήνυμα ,ταυτίζομαι και συμπάσχω,ρετρό θα με βοηθήσεις ρε με αυτό που ρώτησα ποιο πάνω με το m8;

Έλα, δεν σε είχα πάει χαμπάρι..

Όχι το M8 δεν παίζει continuum. Θέλει από SD808 και πάνω και όχι τον 800 που έχει το M8. Γιατί το 808 και πάνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν κάτι παραπάνω από Miracast. Μπορούνε να κάνουν render σε 2 οθόνες με διαφορετικό περιεχόμενο και διαφορετικό μέγεθος. To Μ8 δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Άσε που δεν έχει καν usb 3 αλλά usb 2 (πέρα από το usb-c δηλαδή που αφορά μόνο το σχήμα).

Αν θες continuum, η πιο φθηνή επιλογή αυτή την στιγμή είναι το 950...

• Like 2

Έλα, δεν σε είχα πάει χαμπάρι..

Όχι το M8 δεν παίζει continuum. Θέλει από SD808 και πάνω και όχι τον 800 που έχει το M8. Γιατί το 808 και πάνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν κάτι παραπάνω από Miracast. Μπορούνε να κάνουν render σε 2 οθόνες με διαφορετικό περιεχόμενο και διαφορετικό μέγεθος. To Μ8 δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Άσε που δεν έχει καν usb 3 αλλά usb 2 (πέρα από το usb-c δηλαδή που αφορά μόνο το σχήμα).

Αν θες continuum, η πιο φθηνή επιλογή αυτή την στιγμή είναι το 950...

να σε καλά ρε αρχηγέ όχι δεν καίγομαι ακόμα για cont αλλα έλεγα άμα πάω σε μια τέτοια συσκευή αποδεκτό το κάθε +,τώρα το σκέφτομαι ακόμα να δώσω λίγα λεφτά γι αυτό η να περιμένω για να πάρω κάποιο αντροιντ κάποια στιγμή μιας και που έχω το 650 δυο συσκευές δεν μου χρειάζονται προς το παρών ,το μόνο θετικό ειναι η κατασκευή για εμενα στο μ8 που ειναι μεταλλική

Update: Σχετικά με την οθόνη δουλεύει μια χαρά...το άνοιξα,έβγαλα-έβαλα τα καλωδιάκια, πίεσα και λίγο την οθόνη και φαίνεται οκ τώρα!

Τι πρόβλημα είχες;
  • Like 1

Κ κάποιες δικες μου παρατηρήσεις για εφαρμογή οασα . Σίγουρα δεν έχει κίνηση το λεωφορείο στο bus location αλλά δουλεύει αρκετά καλά κ με ακρίβεια. Έχω παρατηρήσει ότι παίζουν κ άλλα ρόλο.πχ σε κυκλική γραμμή αρχίζει να το δείχνει στην επιστροφή κ λίγο πριν είναι κενό έχει επίσης αφετηρία - τέρμα κ αν δεν βάλει ο οδηγός να ξεκινήσει δεν φαίνεται επίσης. Κ ακόμα κάποια πράγματα που δεν φαινόντουσαν με α' ματια . Το κάνω άμεση σύγκριση στο android της γυναίκας μου κ για αυτό έχω βγάλει συμπέρασμα.Σίγουρα θέλει updates κλπ ,άλλα με έχει σώσει ουκ ολίγες φορες από αρχής του . ΥΓ Έχω δει μάλιστα να γράφει κ να σβήνει οθόνη μες το όχημα κ να λέει no signal,K η φωνή να συνεχίζει αναγγελία επόμενης στασης σωστά .

• Like 1

Για κάτι τέτοια aris 4 μετανιώνω που δεν πήρα android :D. Επειδή το oasa telematics μου την δίνει σαν εφαρμογή χρησιμοποιώ το athens transit, μπορεί να μην έχει realtime αλλά τουλάχιστον είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή :

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/athens-transit/9wzdncrdp90q

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...