Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου περασω τα 10 με το advisor, μετα οι ενημερωσεις θα ερχονται μονα τους;(εννοω αν βγει αλλη build θα πρεπει να κανω κατι ή μονο ενημερωση (ρυθμισεις) και τελος;

Δημοσ.

Αφου περασω τα 10 με το advisor, μετα οι ενημερωσεις θα ερχονται μονα τους;(εννοω αν βγει αλλη build θα πρεπει να κανω κατι ή μονο ενημερωση (ρυθμισεις) και τελος;

Αυτό ισχύει μόνο για RS2;

Δημοσ.

Θα κάνει τις αναβαθμίσεις τις επίσημες μέχρι την τελευταία .321 και μετά αν βγει άλλη θα συνεχίζει μόνο του.

Αν θες τις δοκιμαστικές θα βάλεις insider preview, αν δεν θες, δεν πειράζεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η αποθηκευση κωδικων στον edge λειτουργει σε εσας;πχ μπαινω fb αλλα δεν μου ζηταει αποθηκευση κωδικου,οποτε με μια εκκαθαριση ιστορικου πρεπει παλι να συμπληρωνω στοιχεια

Δημοσ.

παιδια η αποθηκευση κωδικων στον edge λειτουργει σε εσας;πχ μπαινω fb αλλα δεν μου ζηταει αποθηκευση κωδικου,οποτε με μια εκκαθαριση ιστορικου πρεπει παλι να συμπληρωνω στοιχεια

Δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα. Μου κάνει κανονικά συγχρονισμό με τον edge στο pc.

Δημοσ.

Δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα. Μου κάνει κανονικά συγχρονισμό με τον edge στο pc.

οχι οχι δεν ειναι θεμα συγχρονισμου,απλα οταν μπαινεις σε καποιο site οπως ειπα πχ το fb κανονικα παλια μου εγραφε αποθηκευση κωδικου,τωρα οχι,απο το κινητο παντα (640xl)

Δημοσ.

οχι οχι δεν ειναι θεμα συγχρονισμου,απλα οταν μπαινεις σε καποιο site οπως ειπα πχ το fb κανονικα παλια μου εγραφε αποθηκευση κωδικου,τωρα οχι,απο το κινητο παντα (640xl)

Δοκίμασα τώρα να κάνω εγγραφή στο σάιτ του 500px που δεν είχα ξαναβάλει κωδικό από edge και μου έβγαλε επιλογή αποθήκευσης του κωδικού. Μήπως στο facebook έχεις αποθηκεύσει ήδη τον κωδικό? Στην περίπτωση αυτή τον πετάει συμπληρωμένο μόλις βάλεις το email.

Δημοσ.

εξωτερικά να είναι σαν κανονικό ρολόι, όχι σαν το ρολόι του Michael Knight για να φωνάζω τον Kit να πάει Super Market.

χαχαχαχαχαχα, πολύ ωραίος, βασικά ισχύει αυτό που λες.

και για να γελάσουμε λίγο, εδώ έχουμε τον Link.png Site: ψιτ εσύ τον κιτ ονειρεύεσαι ?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να ρωτήσω άμα πάρω ένα HTC m8 θα υποστιζει το continum άμα πάρω και το doc Microsoft έχει κανονικά δυο γκιγκα ραμ

Μπα όχι. Θέλει 6 πυρήνες το λιγότερο στον επεξεργαστή. Νομίζω πως πρέπει να έχει και USB - C αλλά δεν παίρνω όρκο. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπα όχι. Θέλει 6 πυρήνες το λιγότερο στον επεξεργαστή. Νομίζω πως πρέπει να έχει και USB - C αλλά δεν παίρνω όρκο.

t το καλώδιο δεν πιστεύω να ειναι το πρόβλημα θα βρούμε κάποιο παραπλήσιο τώρα με τους πυρήνες είσαι σίγουρος;ποιος ο λόγος δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχει δυνατός επεξεργαστής
Δημοσ.

Δοκίμασα τώρα να κάνω εγγραφή στο σάιτ του 500px που δεν είχα ξαναβάλει κωδικό από edge και μου έβγαλε επιλογή αποθήκευσης του κωδικού. Μήπως στο facebook έχεις αποθηκεύσει ήδη τον κωδικό? Στην περίπτωση αυτή τον πετάει συμπληρωμένο μόλις βάλεις το email.

δυστυχως οχι υπαρχει προβλημα θα το ξανα κανω επαναφορα μηπως και γινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...