Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε πάνο άρχισες να ψέλνεις πάλι? μηπως εισαι ψαλτης και σου εμεινε κουσουρι? :-D

Πονηρε εχω αναφερει σε διπλανο forum οτι ειμαι και ψαλτης..μην χασεις εσυ αμεσως..χαχαχα.

Περα απο την πλακα ομως δεν εχω και αδικο στο παραπανω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κριμα(οχι οτι θα πουλαγε και τρελα εδω περα, λογω ''της ιδιας τιμη παιρνω android φιλε τι μου προτεινεις windows, εχουν πεθανει''

ξερεις τωρα...

Αλλα ειναι πανεμορφο ρε συ!!!

Οσο για την ενημερωση εχω πατησει πανω απο 10 φορες update, αλλαξα ring, εκανα επανεκκινηση τιποτες....τεσπα...

fixed

Εκανα αυτο που λεει εδω και εφτιαξε!!

http://www.windowscentral.com/seeing-error-80242006-when-updating-windows-10-mobile-build-14995-heres-workaround

*Tο θεμα της οθονης παραμενει, κολλαει πολλες φορες την ημερα(θα γυρισω στα 8 και θα τα βαλω επισημα, και οχι μεσω insider τουλ να αποκλεισω το φαινομενο αυτο(εννοωντας μη φταιει τιποτα το insider ξερω γω) ) και βλεπω!

Παιδιά αν έχετε μόνο ένα τηλ, η official αυτή την στιγμή έχει πολύ functionality και είναι πολύ stable. Δεν είναι όπως παλιά που βάζαμε fast ring να δούμε τίποτε να χαρούμε... Καθίστε στην official...

Δυστυχως δεν εχει μπακατελ στα μερη μας :(

Source.png Πηγή: http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_4s_with_windows_10_will_not_be_sold_in_europe-news-21442.php

Κρίμα...

• Like 2

Official Ρετρο αν θυμαμαι καλα τα παιρνουμε μεσω upgrade advisor??(αφου παμε στα 8.1?)

ναι.

Λοιπόν σε μένα το θέμα με την διπλή αποστολή sms αν απαντήσω απ τη μπαρα ειδοποιήσεων συνεχίζεται. Κάθε φορά τώρα πρέπει να απαντάω μέσα απ την εφαρμογή :-(

• Like 2

Παιδιά αν έχετε μόνο ένα τηλ, η official αυτή την στιγμή έχει πολύ functionality και είναι πολύ stable. Δεν είναι όπως παλιά που βάζαμε fast ring να δούμε τίποτε να χαρούμε... Καθίστε στην official...

:-D βρηκα καινούργιο παιχνίδι σήμερα. Παρακολούθησα ένα δεκαπεντάλεπτο βιντεάκι στο channel 9 για οδηγίες και παίζω με την Cortana να ανοίγει με φωνητική εντολή την πρόχειρη εφαρμογή που έφτιαξα. Σκηνικά στυλ Βλαχοπούλου που φώναζε Βαγγέλη και έκλεινε η πόρτα.

wp_ss_20161104_0002.png

:-D βρηκα καινούργιο παιχνίδι σήμερα. Παρακολούθησα ένα δεκαπεντάλεπτο βιντεάκι στο channel 9 για οδηγίες και παίζω με την Cortana να ανοίγει με φωνητική εντολή την πρόχειρη εφαρμογή που έφτιαξα. Σκηνικά στυλ Βλαχοπούλου που φώναζε Βαγγέλη και έκλεινε η πόρτα.

wp_ss_20161104_0002.png

Δοκίμασε να βάλεις στους χάρτες την διέυθυνση που δουλεύεις, και την διέυθυνση του σπιτιού. Και πες "Hey Cortana, take me home/work" Πιο εντυπωσιακό..! ;)

• Like 1

Δοκίμασε να βάλεις στους χάρτες την διέυθυνση που δουλεύεις, και την διέυθυνση του σπιτιού. Και πες "Hey Cortana, take me home/work" Πιο εντυπωσιακό..! ;)

Ναι μπορεί να κάνει παπάδες. Βέβαια αυτοί είναι επαγγελματίες προγραμματιστές και τα παίζουν στα δάχτυλα αυτά. Για να βρω το τελείως βασικό πως να προγραμματίσω να αναγνωρίζει την εντολή να ανοίγει την εφαρμογή ίδρωσα γιατί μου φαίνονταν όλα κινέζικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...