teo20net Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 καλά ρε με local account ήσουν; ποιος άλλος είναι με local account να το πει τώρα Κι όμως. Μικρός έβλεπα Λιακόπουλο και όλα αυτά με τα Μαχαμπαράν και την ομάδα Ε με επηρεάσαν οπότε ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Πλέον, όλα στη φόρα. Χαχαχαχαα. Με λιγα λογια ολοι μας αυτο περιμεναμε...απολαμβάνω καποια πραγματα ηδη μεσω του κοινου λογαριασμου σε λαπτοπ και κινητο...αλλα η μη ομαλη και αξιοπιστη λειτουργια του 640 μου σε σημεια που με τα 8,1 ετρεχαν μπαλα, καθως και η κινησεις της Ms φετος με κανουν να την συχαινομαι, δεν θελω να της δωσω ουτε ευρω ρε παιδι μου... Δεν αντιλέγω σε όσα λες. Είναι κάτι σαν την Wind. Αν σου κάτσει είναι μια χαρά, αν δεν σου κάτσει...άστα βράστα. Γι'αυτό αναφέρω παραπάνω ότι τα "σκάτωσε" η Ms αλλα σε εμένα έκατσαν σχεδόν όλα μια χαρά ή τουλάχιστον χωρίς σοβαρά προβλήματα ώς τώρα. Πάντως σκέψου το 640, μια συσκευή των 100 ευρώ, τι θα μπορέσει να σου προσφέρει όταν η MS καταφέρει να υλοποιήσει σωστά αυτήν την πλατφόρμα. Ξέρεις κανέναν ανταγωνιστή που να μπορεί να σου προσφέρει κάτι κοντά σε αυτό ακόμη και με συσκευή στα διπλά λεφτά; Εμένα μου πάει κάπου το μυαλό αλλά ο πολλαπλασιαστής του ποσού φτάνει στο 4-5. Θα μου πεις τι σου λέω τώρα που σχεδόν τίποτα απο αυτά δεν σου δουλεύει. Ε γι αυτό μας βλέπεις να μιλάμε με επιφυλάξεις. Αλλιώς θα είχα πιάσει τον Retro απο το χέρι και θα χορεύαμε τη γερακίνα εδω μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Την βλεπεις την ms τι καλη που ειναι? Σε πιανει απο το χερακι να σε παει στο android λεγοντας σου εμεσα..Κοιτα τι καλες εφαρμογουλες φτιαχνω στα android τιι καθεσαι ακομα στα wm? Ετσι κανεις την μεταβαση και μετα δεν τις ριχνεις ευθυνες κιολας..τι καλη που ειναιιιιιι Παιξε με τον πονο μας..εχε χαρη που εισαι ο Retro..εχε χαρηηηηηηη Βρε είναι σαν τους πειρασμούς στην Βίβλο. Σου βάζει του πειρασμούς για να δοκιμάσει την πίστη σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Βρε είναι σαν τους πειρασμούς στην Βίβλο. Σου βάζει του πειρασμούς για να δοκιμάσει την πίστη σου Κλαιωωωω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Alcatel IDOL 4S: Το νέο Windows 10 smartphone έτοιμο για την VR εποχή http://techit.gr/2016/11/alcatel-idol-4s-to-neo-windows/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Alcatel IDOL 4S: Το νέο Windows 10 smartphone έτοιμο για την VR εποχή http://techit.gr/2016/11/alcatel-idol-4s-to-neo-windows/ Λες και κανεις διαφήμιση ένα πράγμα...και ποιες εφαρμογές υποστηρίζουν το vr μου λες;Εδω δεν πουλήσανε τα 950 αυτο τι να κάνει ο ερμο; Αν δεν αλλάξει κατι Τραγικά σε λειτουργικο και store χαιρετίσματα στην εξουσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ρε πάνο άρχισες να ψέλνεις πάλι? μηπως εισαι ψαλτης και σου εμεινε κουσουρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Όχι, εδώ έχει ένα δίκιο. Το 950 είναι καλύτερη συσκευή. Και επειδή αυτή η κουβέντα έγινε και μερικές σελίδες πιο πίσω, μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν το hardware. Αλλά δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πάντως είναι κτηνακι το μπακατελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 παντος αρχισανε να βγαζουν καπια νεα windows phone και καλα χαρακτηριστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ρε παίδες αμα δεν φτιάξουν τις εφαρμογές,τι να τις κάνουμε τις συσκευές 1 μηνα περίμενα το ρημάδι το taxibeat και μου λέγανε ολο απο μέρα σε μέρα. και το oasa telematics έχει μείνει στην αρχική έκδοση και μλκίζεται,στις άλλες πλατφόρμες μια χαρά ενημερώσεις παίρνει και είναι και ταχύτατο και κάνει ενημέρωση στο background. Στα WP το ανοιγεις,περιμένεις να κάνει/δει για ενημερώσεις κανενα 3λεπτο και μετά. Ούτε τα λεωφορεία να κινούνται στον χάρτη σου δείχνει όπως στις άλλες πλατφόρμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χρηστάρα εσύ δεν πιάνεσαι. Το κινητό σου το έχεις πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος κάτοχος ήταν η Google. Δεν εξηγείται αλλιώς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χρηστάρα εσύ δεν πιάνεσαι. Το κινητό σου το έχεις πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος κάτοχος ήταν η Google. Δεν εξηγείται αλλιώς! XAXAXAXAXAXAXAXA έκανα εξορκισμό και σταμάτησαν οι βλακείες που έκανε,κάποτε θα το ξαναπιάσουν. Δεν έχω τέτοια θέματα μην ανησυχείς,ανα καιρούς ψάχνομαι για αλλη συσκευή σε αλλη πλατφόρμα αλλα δεν θέλω να το αφήσω το συγκεκριμένο. ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ,μερικές φορές χρειάζεται κάτι και σε πουλάει το ίδιο το τηλέφωνο και η αντιμετώπιση των devs με τις εφαρμογές που φτιάχνουν. Είναι αδιανόητο να θες κάτι και να μην γουστάρει η εφαρμογή/να μην γουστάρει η συσκευή να το κάνει. Τις προάλλες έψαχνα κάτι στον πειραιά με τα πόδια και χάθηκα,έ ανοιξα χάρτη, δεδομένα και GPS και με έβγαζε μέσα στη θάλασσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εγω απ τη μερια μου, εχω να προτεινω σε ολους οσους εχουν ακομα καποιο β γενιας lumia (x20 , πχ.820,920,925,1020,620,625,520,κτλ κτλ) να περασουν ta 10αρια, με το "κολπακι" αλλαγης registry (το κανουμε ουσιαστικα να μοιαζει με νεοτερο microsoft lumia μοντελο και αρα να παιρνει αναβαθμισεις των windows mobile 10αριών). ειναι λειτουργικη πλεον και η "οθονη γρήγορης ματιας" και ολα λειτουργουν αψογα. τουλαχιστον στο 1020 μου, ως 950xl fast ring 14955 εκδοση. ρε μαν η οθονη γρήγορης ματιας λειτουργεί με πατέντα η κανονικά απο μόνη της? Γενικότερα το κινητό δουλεύει καλύτερα απο την 10586 με την rs1? η δεν την πέρασες την rs1 και πηγες αμεσως σε rs2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τις προάλλες έψαχνα κάτι στον πειραιά με τα πόδια και χάθηκα,έ ανοιξα χάρτη, δεδομένα και GPS και με έβγαζε μέσα στη θάλασσα αστα τα σαπια... σε βαρκα μεσα εισουνα, καλα εβγαζε το γπς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 αστα τα σαπια... σε βαρκα μεσα εισουνα, καλα εβγαζε το γπς φαντάσου να ήθελα ταξί και να έβγαζε οτι είμαι στη θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα