Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρις γκρινιες και μπλα μπλα...πλεον τα ποσοστα εφτασαν και σε μηδενικα ποσοστα και με την Βουλα..

http://www.gsmarena.com/androids_global_smartphone_market_share_now_stands_at_around_88-news-21424.php

0,3% το others..ε ποσο να ειναι τα wm 0,1% ή 0,15%? Αντε και στα δικα μας..

Και στα tablets όμως είναι πλέον στο 17% απο το 0% που ήταν πριν λίγα χρόνια κάτι που αποδεικνύει ότι το UWP άρχισε να αποδίδει καρπούς. Δεν λέω ότι θα αλλάξει τόσο δραστικά, αλλά τουλάχιστον η Microsoft δεν λέει να εγκαταλείψει την πλατφόρμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στα tablets η στροφή σε windows είναι επιταγχυνόμενη μετά τα δωρεάν windows 10 σε κατασκευαστές...

Ποιος θα πάρει android όταν έχει full windows... Μόνο μερικοί που ακόμη νομίζουν ότι είναι RT...

σχετικά με το πόσες συσκευές τρέχουν W10M πάντως,συνεχίζω να βρίσκω κόσμο με microsoft συσκευές που ΔΕΝ έχουν περάσει 10αρια καθώς ΔΕΝ τους έχει βγάλει την ενημέρωση(535/540/640/830)

επίσης,για όποιον χρησιμοποιεί taxibeat,επιτέλους έφτιαξαν την εφαρμογή και λειτουργεί ξανά.

Και στα tablets όμως είναι πλέον στο 17% απο το 0% που ήταν πριν λίγα χρόνια κάτι που αποδεικνύει ότι το UWP άρχισε να αποδίδει καρπούς. Δεν λέω ότι θα αλλάξει τόσο δραστικά, αλλά τουλάχιστον η Microsoft δεν λέει να εγκαταλείψει την πλατφόρμα.

Δεν μιλησα για tablets, προφανως και για μενα εδω και καμμια διετια και βαλε τα tablet με android ειναι πεθαμενα, δεν αξιζουν με τιποτα..οταν μπορεσω θα τα σκασω για ενα surface tabletaki και θα ειμαι κομπλε..και παλι καλα που το αντιλαμβανεται ο κοσμος αυτο διοτι ειναι οφθαλμοφανες..

Απο την αλλη δεν υπαρχει για εμενα <<πλατφορμα>> πλεον, που να συμπεριλαμβανει και το mobile απο την στιγμη που τα Updates Πολλων εφαρμογων δεν συμβαδιζουν με το Mobile...φαινεται ηδη πως παμε για παραγονισμο και οτι δεν επιασε το <<universal>> ωστε να σπρωξει το mobile..

σχετικά με το πόσες συσκευές τρέχουν W10M πάντως,συνεχίζω να βρίσκω κόσμο με microsoft συσκευές που ΔΕΝ έχουν περάσει 10αρια καθώς ΔΕΝ τους έχει βγάλει την ενημέρωση(535/540/640/830)

επίσης,για όποιον χρησιμοποιεί taxibeat,επιτέλους έφτιαξαν την εφαρμογή και λειτουργεί ξανά.

Και ούτε πρόκειται αν η Microsoft δεν αλλάξει το τρόπο που έρχεται το update, δηλαδή να έρχεται κατευθείαν και όχι μέσω του upgrade advisor...

Αλλο λεει παντως το διαγραμμα που ανεβασα ποιο πανω ομως..απλα το λεω..

εγω απ τη μερια μου, εχω να προτεινω σε ολους οσους εχουν ακομα καποιο β γενιας lumia (x20 , πχ.820,920,925,1020,620,625,520,κτλ κτλ) να περασουν ta 10αρια, με το "κολπακι" αλλαγης registry (το κανουμε ουσιαστικα να μοιαζει με νεοτερο microsoft lumia μοντελο και αρα να παιρνει αναβαθμισεις των windows mobile 10αριών).

ειναι λειτουργικη πλεον και η "οθονη γρήγορης ματιας" και ολα λειτουργουν αψογα. τουλαχιστον στο 1020 μου, ως 950xl fast ring 14955 εκδοση.

Εγώ τελικά δεν άντεξα. Ενώ είχα όλες τις συσκευές μου (εκτός απο το 950) με τοπικούς λογαριασμούς, τελικά μπήκα στον πειρασμό και τα σύνδεσα όλα στο ίδιο account. Εδώ και περίπου 10 μέρες, απολαμβάνω την UWP κατάσταση.

Πλέον έχω σε ένα account κινητό / laptop / Main Pc / HTpc και ομολογώ ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιώ το κινητό. Όπου και να κάθομαι, μου έρχονται τα mail μου και οι σχετικές ειδοποιήσεις παντού, μπορώ να δουλέψω ή να κάνω κάτι σε όποια συσκευή θέλω, ανοίγω σελίδες στο ένα μηχάνημα και αυτομάτως κωδικοί κλπ είναι ενημερωμένα και στο άλλο.

Γενικά μετάνιωσα που τόσο καιρό δεν το είχα κάνει. Πλέον χρησιμοποιώ uwp apps ακόμη και στα pc για καθημερινά πράγματα ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον browser μου. Μάλιστα ενεργοποίησα την επιλογή για περισσότερα εικονίδια στην έναρξη και στα pc ώστε να διαμορφώσω και εκεί αντίστοιχη διάταξη σαν αυτή που έχω στο τηλέφωνο για να μην χρειάζεται καν να πιάνω το τηλέφωνο στο χέρι όταν κάθομαι πχ στο γραφείο.

Νομίζω ότι αυτές τις 10 μέρες συνειδητοποίησα πραγματικά τι δυνατότητες έχει όλο αυτό το πράγμα, το λεγόμενο UWP και αναρωτιέμαι που θα μπορούσε να φτάσει όλο αυτό, αν η MS δεν τα είχε "σκατώσει" στο mobile κομμάτι για τον περισσότερο κόσμο (μιας και τις δικές μου ανάγκες τις καλύπτει, δεν έχω θέμα). Κακά τα ψέμματα, το mobile κομμάτι είναι αυτό που κρατάει όλο το οικοσύστημα πίσω μιας και αυτό είναι το κίνητρο για να ξεκινήσει να βγάλει κάποιος ένα app.

Αν, λέω αν, δεν ξέρω πως αλλα άν έρθει μια αναλαμπή και για κάποιο μυστήριο λόγο ξεπεραστεί το πρόβλημα των εφαρμογών στο mobile κομμάτι, νομίζω ότι το οικοσύστημα των 10 (εκτός των εκατοντάδων bugs που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο) ειλικρινά θα σαρώσει τα πάντα.

Edit: Όσο βέβαια υπάρχει ακόμη κόσμος που αγοράζει "μήλα" με 800-900 ευρώ το κομμάτι για να μην κολλάει το facebook του ή επίσης κόσμος που θεωρεί ότι το Pokemon Go είναι καταλύτης στο να βγάλεις το Android ανώτερη πλατφόρμα απο μία άλλη, θα υπάρχει αντίλογος στα παραπάνω και δεν περιμένω να καταλάβουν τι εννοώ. Για τους υπόλοιπους (4-5 είστε ούτως ή άλλως), ο νοών..."καταλαβείτω".

Δεν εννοώ ότι το WP είναι ανώτερο απο τις άλλες 2 πλατφόρμες. Γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο κάτω. Μιλάω για δυναμική σε περίπτωση που σαν οικοσύστημα "πιάσει".

Edit2: Sorry για το μακροσκελές post.

• Like 3

Που διαφωνείτε βρε :P :)

μέχρι στιγμής πάντως μετά το 930 που έχω πιάσει,το 830 ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ με τα όλα του.

και σαν κατασκευή και σαν πίασιμο,ούτε τρίζουν τα πλαστικά κ ας είναι κομμάτια απο πεσίματα.Χωρίς θήκη χωρίς τίποτα.

Πάντως ύστερα απο την ολική επαναφορά στην .321 βλέπω καλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με πριν,ακόμα και με δεδομένα ανοιχτά.

Και με τη χρήση που του κάνω άνετα βγάζει και δεύτερη μέρα,αλλα πλέον επίτηδες αφηνω ιντερνετ ανοιχτό μιας και δεν θέλω να το έχω στην πρίζα 8 ωρες για 20% χαμένη μπαταρία.

Εγώ τελικά δεν άντεξα. Ενώ είχα όλες τις συσκευές μου (εκτός απο το 950) με τοπικούς λογαριασμούς, τελικά μπήκα στον πειρασμό και τα σύνδεσα όλα στο ίδιο account. Εδώ και περίπου 10 μέρες, απολαμβάνω την UWP κατάσταση.

Πλέον έχω σε ένα account κινητό / laptop / Main Pc / HTpc και ομολογώ ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιώ το κινητό. Όπου και να κάθομαι, μου έρχονται τα mail μου και οι σχετικές ειδοποιήσεις παντού, μπορώ να δουλέψω ή να κάνω κάτι σε όποια συσκευή θέλω, ανοίγω σελίδες στο ένα μηχάνημα και αυτομάτως κωδικοί κλπ είναι ενημερωμένα και στο άλλο.

Γενικά μετάνιωσα που τόσο καιρό δεν το είχα κάνει. Πλέον χρησιμοποιώ uwp apps ακόμη και στα pc για καθημερινά πράγματα ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον browser μου. Μάλιστα ενεργοποίησα την επιλογή για περισσότερα εικονίδια στην έναρξη και στα pc ώστε να διαμορφώσω και εκεί αντίστοιχη διάταξη σαν αυτή που έχω στο τηλέφωνο για να μην χρειάζεται καν να πιάνω το τηλέφωνο στο χέρι όταν κάθομαι πχ στο γραφείο.

Νομίζω ότι αυτές τις 10 μέρες συνειδητοποίησα πραγματικά τι δυνατότητες έχει όλο αυτό το πράγμα, το λεγόμενο UWP και αναρωτιέμαι που θα μπορούσε να φτάσει όλο αυτό, αν η MS δεν τα είχε "σκατώσει" στο mobile κομμάτι για τον περισσότερο κόσμο (μιας και τις δικές μου ανάγκες τις καλύπτει, δεν έχω θέμα). Κακά τα ψέμματα, το mobile κομμάτι είναι αυτό που κρατάει όλο το οικοσύστημα πίσω μιας και αυτό είναι το κίνητρο για να ξεκινήσει να βγάλει κάποιος ένα app.

Αν, λέω αν, δεν ξέρω πως αλλα άν έρθει μια αναλαμπή και για κάποιο μυστήριο λόγο ξεπεραστεί το πρόβλημα των εφαρμογών στο mobile κομμάτι, νομίζω ότι το οικοσύστημα των 10 (εκτός των εκατοντάδων bugs που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο) ειλικρινά θα σαρώσει τα πάντα.

Με λιγα λογια ολοι μας αυτο περιμεναμε...απολαμβάνω καποια πραγματα ηδη μεσω του κοινου λογαριασμου σε λαπτοπ και κινητο...αλλα η μη ομαλη και αξιοπιστη λειτουργια του 640 μου σε σημεια που με τα 8,1 ετρεχαν μπαλα, καθως και η κινησεις της Ms φετος με κανουν να την συχαινομαι, δεν θελω να της δωσω ουτε ευρω ρε παιδι μου...

Πάντως παιδιά είναι σουρεαλιστικό...

Στο android, μόλις έβαλα τον Arrow Launcher της Microsoft καθώς και το Next Lock Screen πάλι της Microsoft και του έδωσε άλλη λειτουργικότητα και ομορφιά... Και τα 2 θεωρούνται από τα καλύτερα, όχι μόνο από μένα...

Πόσο σουρεαλιστικό είναι αυτό, πείτε μου :P :D

• Like 1

Πάντως παιδιά είναι σουρεαλιστικό...

Στο android, μόλις έβαλα τον Arrow Launcher της Microsoft καθώς και το Next Lock Screen πάλι της Microsoft και του έδωσε άλλη λειτουργικότητα και ομορφιά... Και τα 2 θεωρούνται από τα καλύτερα, όχι μόνο από μένα...

Πόσο σουρεαλιστικό είναι αυτό, πείτε μου :P :D

Την βλεπεις την ms τι καλη που ειναι? Σε πιανει απο το χερακι να σε παει στο android λεγοντας σου εμεσα..Κοιτα τι καλες εφαρμογουλες φτιαχνω στα android τιι καθεσαι ακομα στα wm? Ετσι κανεις την μεταβαση και μετα δεν τις ριχνεις ευθυνες κιολας..τι καλη που ειναιιιιιι

Παιξε με τον πονο μας..εχε χαρη που εισαι ο Retro..εχε χαρηηηηηηη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...