eliasjuve Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Προχθές το 435 μου δεν δεχόταν μηνύματα SMS. Έστρωσε με soft reset. Χτες πάλι εκεί που μιλούσα δεν άκουγα τίποτα ούτε με άκουγαν. Τερμάτισα την κλήση, με καλούσαν και έδειχνε κλειστό. Έκανα πάλι soft reset. Αν συνεχίσει πάει για hard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σε πια έκδοση είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Σε πια έκδοση είσαι; Αν λες εμένα είμαι στην .321 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Προχθές το 435 μου δεν δεχόταν μηνύματα SMS. Έστρωσε με soft reset. με καλούσαν και έδειχνε κλειστό. Έκανα πάλι soft reset. Αν συνεχίσει πάει για hard. Τα συγκεκριμένα ούτε με hard φτιάχνουν. Το παθαίνω σπανίως(1 το 2μηνο πχ) ανεξαρτήτως έκδοσης των 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ειδικά με τα sms είναι πρόβλημα γιατί δεν έχω ιδέα ότι συμβαίνει αυτό. Που και που κάνω soft reset και ας μην έχει κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ειδικά με τα sms είναι πρόβλημα γιατί δεν έχω ιδέα ότι συμβαίνει αυτό. Που και που κάνω soft reset και ας μην έχει κολλήσει. η λύση ειναι καθημερινά restarts της συσκευής. Εγω το παίρνω χαμπάρι οταν μου γράφει αδυναμια αποστολης η δεν παραδοθηκε(δεν θυμάμαι) έχει να μου συμβεί απ το καλοκαίρι νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει τρόπος να κάνω σοφτ χωρίς να πατάω μια ώρα το κουμπί ενεργοποίησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αποφάσισα να επαναφέρω το 820 της γυναίκας μου σε 8.1 γιατί με το τελευταιο update της κάμερας μια ανοίγει η κάμερα, μια δεν ανοίγει, μια πετάει σφάλμα, το φλας αναβοσβήνει κάνει διαφορα κουλά... Και ετσι εχω μερικες ερωτησουλες. Μπορώ με κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω τα 8.1 update 2?? To backup των 10 που θα πάρω πριν πάω στα 8.1 θα δουλέψει έστω μερικώς στα 8? Οι παλιές εφαρμογές που προϋπήρχαν στα 8.1 στις μορφές που υπήρχαν/υπάρχουν δουλεύουν κανονικά? (messenger, viber κτλ) Η εφαρμογές των 8.1 της microsoft δουλεύουν κανονικά? Πχ ο καιρός, οι ειδήσεις...??? Αυτα, ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά αποφάσισα να επαναφέρω το 820 της γυναίκας μου σε 8.1 γιατί με το τελευταιο update της κάμερας μια ανοίγει η κάμερα, μια δεν ανοίγει, μια πετάει σφάλμα, το φλας αναβοσβήνει κάνει διαφορα κουλά... Και ετσι εχω μερικες ερωτησουλες. Μπορώ με κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω τα 8.1 update 2?? To backup των 10 που θα πάρω πριν πάω στα 8.1 θα δουλέψει έστω μερικώς στα 8? Οι παλιές εφαρμογές που προϋπήρχαν στα 8.1 στις μορφές που υπήρχαν/υπάρχουν δουλεύουν κανονικά? (messenger, viber κτλ) Η εφαρμογές των 8.1 της microsoft δουλεύουν κανονικά? Πχ ο καιρός, οι ειδήσεις...??? Αυτα, ευχαριστω. Μολις τωρα περιεργαζομουν ενα 640xl συγγενικου μου προσωπου που τρεχει 8αρια. Καιρο, ειδησεις, μεσεντζερ, φεισμπουκ, τουιτερ , spotify και γενικα οτι τεσταρα δουλευουν κανονικα. Viber δεν ειχε εγκατεστημενο να δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Χωρις γκρινιες και μπλα μπλα...πλεον τα ποσοστα εφτασαν και σε μηδενικα ποσοστα και με την Βουλα.. http://www.gsmarena.com/androids_global_smartphone_market_share_now_stands_at_around_88-news-21424.php 0,3% το others..ε ποσο να ειναι τα wm 0,1% ή 0,15%? Αντε και στα δικα μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Περιφανος χρήστης των others ,hahahahhaha 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 To IOS έφτασε εκεί που σχεδόν ήταν τα windows πριν λίγα χρόνια... Ελπίζω να γίνει κάτι και να μην μείνει μόνο του Android. Αυτό θα είναι άσχημο για όλους... Πάντως εδώ και λίγες μέρες έχω android 6.0 (MIUI 8, clopy paste ios) τηλ. στα χέρια μου, και σε λίγες μέρες θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Σαν πρώτη εντύπωση, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα tiles. Δεν μπορώ ρε παιδιά. Κοιτάζω την οθόνη του android και είναι νεκρή. Τα widgets δύσχρηστα.. Αλλά από apps, ui animations, ταχύτητα φορτώματος μεγάλων εφαρμογών είναι αλλού... Όχι ότι βρήκα καμιά εφαρμογή που μου έλειπε. Κάτι παιχνίδια που ήθελε ο μικρός 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 To IOS έφτασε εκεί που σχεδόν ήταν τα windows πριν λίγα χρόνια... Ελπίζω να γίνει κάτι και να μην μείνει μόνο του Android. Αυτό θα είναι άσχημο για όλους... Πάντως εδώ και λίγες μέρες έχω android 6.0 (MIUI 8, clopy paste ios) τηλ. στα χέρια μου, και σε λίγες μέρες θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Σαν πρώτη εντύπωση, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα tiles. Δεν μπορώ ρε παιδιά. Κοιτάζω την οθόνη του android και είναι νεκρή. Τα widgets δύσχρηστα.. Αλλά από apps, ui animations, ταχύτητα φορτώματος μεγάλων εφαρμογών είναι αλλού... Όχι ότι βρήκα καμιά εφαρμογή που μου έλειπε. Κάτι παιχνίδια που ήθελε ο μικρός Αστο IOS, δεν εχει αναγκη αυτο, εχει ατομα και marketing απο πισω που ξερουν τι κανουν πως να το κανουν και ποτε να το κανουν. Η MS στο mobile ουτε για αστειο δεν συγκρινεται αλλα μονο με την κωλυσιεργια Ελληνικου Δημοσιου..σαν δυσκίνητοςΓιγαντας ενα πράμα.. Απο την αλλη συμφωνω σε ολα οσα γραφεις απλα να συμπληρωσω κατι...τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει τα tiles ΟΤΑΝ ομως λειτουργουν properly..για να ειμαστε καπως πιο ακριβεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δύο θέματα που μου προέκυψαν και με τσάντισαν λίγο. 1) Χάθηκαν 3-4 φωτό μετά την τελευταία ενημέρωση της αντίστοιχης εφαρμογής. Σίγουρα δεν τις έσβησα. Η μία ήταν στα "Αγαπημένα" κιόλας, τραβηγμένη πριν 15 μέρες, οι άλλες τραβηγμένες χτες-προχτές. 2) Έχω θέμα να κατεβάσω φωτό από το OneDrive στο κινητό μέσω του app, καιρό τώρα. Τελείως "ότι ναναι" συμπεριφορά. Επιλέγω 7, μου κατεβάζει τις 3. Επιλέγω 1 (αυτή που μου λείπει από τα "Αγαπημένα"), δεν την κατεβάζει καθόλου. Έχω ανοίξει και αντίστοιχο θέμα στο Hub, αλλά καμμία συμμετοχή, κανένα ενδιαφέρον. Το 1ο, να το "παλέψω", γίνεται. Το 2ο, το βρίσκω επιεικώς απράδεκτο. εδιτ: Μετά από soft reset μου βρήκε τις χαμένες εικόνες (έτσι αποφάσισε μάλλον), αλλά το θέμα με το Drive, παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αστο IOS, δεν εχει αναγκη αυτο, εχει ατομα και marketing απο πισω που ξερουν τι κανουν πως να το κανουν και ποτε να το κανουν. Η MS στο mobile ουτε για αστειο δεν συγκρινεται αλλα μονο με την κωλυσιεργια Ελληνικου Δημοσιου..σαν δυσκίνητοςΓιγαντας ενα πράμα.. Απο την αλλη συμφωνω σε ολα οσα γραφεις απλα να συμπληρωσω κατι...τιποτα δεν μπορει να αντικαταστησει τα tiles ΟΤΑΝ ομως λειτουργουν properly..για να ειμαστε καπως πιο ακριβεις.. Δεν θα συμφωνήσω ακριβώς. Καταρχήν η Apple έχει βαλτώσει από innovation σε ΟΛΑ της τα προϊόντα. Που εδώ που τα λέμε δεν είναι πολλά. Η Google και η Microsoft ασχολούνται με εκατοντάδες πράγματα. Και αν η Microsoft δεν τα πάει καλά στο mobile σε όλα τα υπόλοιπα πετάει. Δεν μπορείς να την πεις δυσκίνητο γίγαντα, γιατί σε όλα τα υπόλοιπα δείχνει τρομερή ευελιξία. Στο mobile τα σκάτωσε. Αντίθετα η Apple μόνο το marketing έχει, αλλά ακόμη και αυτό πια δεν μπορεί να υποκαταστήσει την έλλειψη innovation. Έχει βουίξει το internet για το πόσο innovating έχει γίνει η Microsoft και πόσο λίγο η Apple. H πτώση του market share της Apple συνεχίζεται και δεν έχω δει ακόμη λόγο να σταματήσει. Μην νομίζεις ότι οι γίγαντες δεν καταρρέουν. Ειδικά αυτοί που βασίζονται σε λίγα προϊόντα. Δες που ήταν πριν λίγα χρόνια η Apple και που είναι τώρα. Μην κοιτάς την χρηματιστηριακή αξία και το αποθεματικό. Το πρώτο καταρρέει πολύ γρήγορα, το άλλο εξαϋλώνεται για να σε φέρει εκεί που ήσουν. Αυτό που πρέπει να κοιτάς είναι η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Έχει προοπτική η Apple; Αυτή την στιγμή όχι! Έχει η Google και η Microsoft; Ναι (η Microsoft όχι στο mobile πάντα!). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα