Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ είχα πει ότι το 930 ήταν ναυαρχίδα αλλά ναυαρχίδα. Και επιμένω ακόμη και μετά από ένα μήνα που έχω στα χέρια μου το 950.

Το 930 ήταν ναυαρχίδα σοβαρής εταιρίας. Τέλος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά μια λύση διότι μου 'χει βγάλει το λάδι!!!

Καταρχάς όταν το ξεκλειδώνω δεν ανταποκρίνεται τίποτα παρα μόνο να κάνω restart...(θα το κάνει πολλές φορές)

Και μου χει κολλησει το touch όταν το χρησιμοποιούσα!!

Έχω κάνει reset...

Μήπως φταίει η build αυτη;;;

Να πάω σε fast??

θρύλε το δουλεύω το .351 πριβιού σε 532 χωρίς πρόβλημα.

Σε φαστ μην πας είναι χάλια .

Αν έχεις κάνει hard reset και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, μάλλον είσαι για σέρβις.

• Like 1

http://www.insomnia.gr/topic/625949-αντί-για-windows-10/#entry55230837

3. Αν αναγκαστικά μείνεις με το ανάπηρο λειτουργικό πήγαινε σε τοπικς σχετικά με τα wp να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι 3-4 φανατικοί πανελληνίως των wp μπας και μπορέσεις να τα αντέξεις.

.....μαλιστα, το ακουσαμε και αυτο! ✔

Ρε παιδιά μια λύση διότι μου 'χει βγάλει το λάδι!!!

Καταρχάς όταν το ξεκλειδώνω δεν ανταποκρίνεται τίποτα παρα μόνο να κάνω restart...(θα το κάνει πολλές φορές)

Και μου χει κολλησει το touch όταν το χρησιμοποιούσα!!

Έχω κάνει reset...

Μήπως φταίει η build αυτη;;;

Να πάω σε fast??

Παιδες δεν μπορω να κατεβασω ελληνικη γλωσσα για keyboard...τι κανω;;

Καπου διαβασα οτι στο fast ring δεν αφηνε να κατεβασεις γλωσσα και θα το διορθωναν. Δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα και με την slow. Δοκιμασε πχ να βαλεις ως ρυθμιση επισημες μηπως κατεβαζει.

Παιδια σε εμάς το Viber out δεν ειναι τζάμπα όπως στα αντροιτ έτσι,πρέπει να πάρουμε κέρματα για να καλέσουμε

η προσφορά αφορά την εφαρμογή Viber Out και αφορά κλήσεις προς το σύνολο (+30) ελληνικών σταθερών και κινητών με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις και περιορισμούς ( κλήσεις έως 10 λεπτά).

παίζει ρόλο το πού καλείς, και όχι η πλατφόρμα της εφαρμογής. προσωπικά μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το παραπάνω... ααα και το σημαντικότερο, ισχύει ακόμα, μέχρι και σήμερα τουλάχιστον

• Like 1

Να υποθέσω δεν την έχεις ανεβάσει ακόμα?

Περιμένουμε!

Αυτό που βλέπεις το ξεκίνησα χθες :)

Αλλά ήδη κοντεύω να τελειώσω. Αύριο μέσα στην μέρα θα βγάλω release!

Το T9 θα λειτουργεί με οποιαδήποτε γλώσσα. Μέσα στα settings θα φτιάχνεις γλώσσες και θα αντιστοιχείς τα γράμματα που θες στα αντίστοιχα πλήκτρα...

• Like 3

Παιδιά είδα βγήκε αναβάθμιση για το slim for social ,καλο νέο από ότι είδα πρέπει να διορθώσανε κάποια προβλήματα όπως άμα ενεργοποιήσεις να μένει η μπάρα πάνω με τις λειτουργίες τώρα μπορείς να κανεις search Ενώ πριν κολλούσε άμα το είχες ενεργοποιημένο,ακόμα δυστυχώς δεν είδα να μπορώ να βάλω σε σχόλιο κάποιον με Επισήμανση (@ονομα) μακάρι να το δούμε γρήγορα

• Like 1

Για το ονομα φταίει το facebook!!

στην εφαρμογή beta της μς γίνετε,δεν νομίζω να φταίει ο Μάρκος απλα αυτοί δεν θα το έχουν προσθέσει ,άμα έχεις πληροφορίες από μέσα δεκτό εσύ είσαι ο θρύλος
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...