Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/625949-αντί-για-windows-10/#entry55230837

3. Αν αναγκαστικά μείνεις με το ανάπηρο λειτουργικό πήγαινε σε τοπικς σχετικά με τα wp να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι 3-4 φανατικοί πανελληνίως των wp μπας και μπορέσεις να τα αντέξεις.

.....μαλιστα, το ακουσαμε και αυτο! ✔

Δημοσ.

Μακριά από φαστ είναι χάλια.

Έχω δυο κινητά και τα κρατάω σε φαστ μήπως στρώσει. Φυσικά έχω το βασικό σε στάβλο.

Δημοσ.

δεν ασχολούμαι με fast,είναι που είναι σε beta οι stable εκδόσεις :-D

Πάντως δεν με βλέπω να κάθομαι για πολύ ακόμα,το έχω δηλώσει και πιο πριν,ήδη άντεξα 1 χρόνο και κάτι να με τρολλάρει το κινητό :lol:

Ειναι δωρεαν ακομα το Viber για κλησεις απλα το κακο ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα κλεινει και πρεπει να ξαναπαρεις!!

καιρό έχω να μιλήσω πάνω απο 5-6 λεπτά στο τηλέφωνο εκτός κ αν ειναι skype :P

Δημοσ.

Έβγαλα νέα έκδοση. Μάλλον θα σας αρέσει το design.

ναι το είδαμε πρωί πρωί :-D

τα προβλήματά μου τα διάβασες μήπως και έχεις καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω, λύση έχω μόνο. Ή Xiaomi ή Nexus 5x ή αν θες (απλά μην με βρίζεις μετά :) ) Lumia 950.

ΛΟΛ.

Για την εφαρμογή,καλύτερο το νεο λουκ μιας και πριν μου έκοβε πολύ εικόνα απο τις επαφες.

σε nexus δεν παω δεν ειναι δικαρτα και δεν παιρνουν καρτες μνημης,το ιδιο και τα xiaomi,η 2 σιμ ειναι η 1 σιμ 1 καρτα μνημης :-D

δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για αλλη μια φορά γιατι μαλακίστηκε ύστερα απο επαναφορά και δεν έχω και αλλο χρόνο και διάθεση να περάσω 8.1 και μετά να ξαναπεράσει 10αρια,κάνει πάρα πολύ ώρα για όλες αυτες τις διαδικασίες.

Ειδικά την πρώτη φορά που μπηκαν τα 10αρια και μετά πέρασε και την ενημέρωση και μετά hard reset και απο την αρχή έφαγα κοντά 6 ώρες για να το φέρω εκει που ηθελα και οι 3 ηταν να περάσει το λογισμικό.

Δημοσ.

Έβγαλα νέα έκδοση. Μάλλον θα σας αρέσει το design.

Ναι όντως είναι ακόμα πιο βολικό.well done που λεν κ οι Άγγλοι!

Υγ υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να περιλαμβάνει κ mail;

Δημοσ.

Παιδια σε εμάς το Viber out δεν ειναι τζάμπα όπως στα αντροιτ έτσι,πρέπει να πάρουμε κέρματα για να καλέσουμε

Μια χαρά δωρεάν ήταν και σε εμας μεχρι τέλος Σεπτεμβρίου που ηταν η προσφορά.... Έκανα αρκετές κλίσεις κανονικά....

Δημοσ.

ΛΟΛ.

Για την εφαρμογή,καλύτερο το νεο λουκ μιας και πριν μου έκοβε πολύ εικόνα απο τις επαφες.

σε nexus δεν παω δεν ειναι δικαρτα και δεν παιρνουν καρτες μνημης,το ιδιο και τα xiaomi,η 2 σιμ ειναι η 1 σιμ 1 καρτα μνημης :-D

δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για αλλη μια φορά γιατι μαλακίστηκε ύστερα απο επαναφορά και δεν έχω και αλλο χρόνο και διάθεση να περάσω 8.1 και μετά να ξαναπεράσει 10αρια,κάνει πάρα πολύ ώρα για όλες αυτες τις διαδικασίες.

Ειδικά την πρώτη φορά που μπηκαν τα 10αρια και μετά πέρασε και την ενημέρωση και μετά hard reset και απο την αρχή έφαγα κοντά 6 ώρες για να το φέρω εκει που ηθελα και οι 3 ηταν να περάσει το λογισμικό.

Ρε συ δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε 8.1 κάθε φορα. Μονο hard reset από το about.

Παρε xiami 64 gb να μην θες κάρτα.

Ναι όντως είναι ακόμα πιο βολικό.well done που λεν κ οι Άγγλοι!

Υγ υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να περιλαμβάνει κ mail;

Ναι 100%. Και sms pinning. Κάθε 2-3 μέρες θα βγάζω συνέχεια updates. Θέλω να την κάνω την νούμερο 1 αντικαταστάτη του phone.

Σε ευχαριστώ!

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε 8.1 κάθε φορα. Μονο hard reset από το about.

Δεν έχω πάει ποτέ σε 8.1 αλλά το σκέφτηκα.

το hard reset που έκανα την παρασκευή με έφτασε στα σημεία που έχω γράψει πιο πριν δυστυχώς και δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλο.

Απλά σταμάτησα να απαντάω στα sms απ την μπάρα ειδοποιήσεων γιατί τα στέλνει 2 φορές πλεον :-(

περίμενα οτι το εικονιδιο του Outlook θα έφτιαχνε,όπως και του ημερολογίου αλλα δεν.

Δημοσ.

παλαιότερα μάλιστα θυμάμαι δεν απαντούσε απο την μπαρα ειδοποιήσεων,το είχα παρατηρήσει κάποια στιγμή γιατι ενώ απαντούσα και περίμενα να λάβω μήνυμα εβλεπα στη συνομιλία οτι δεν είχα στείλει κάτι τελικώς και ο συνομιλητής επιβεβαίωνε οτι δεν είχε λάβει κάτι. Μετά απο λίγες μέρες χωρίς να έχει γίνει κάτι έφτιαξε μόνο του,ούτε ενημερώσεις ούτε τιίποτα.

Τώρα τα στέλνει 2 φορές.Φαντάζομαι θα συνέλθει και θα φτιάξει :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Παρακολουθώ την συζήτηση αρκετό καιρό τώρα (αρχικά σαν κάτοχος Lumia 930), αλλά συνεχίζω μιας και αυτή την πλατφόρμα την είχα ερωτευτεί και, για τα δικά μου γούστα και τις δικές μου προταιρεότητες, έχει τις πιο εύχρηστες εφαρμογές (Calendar, Outlook, News, People, Skype κ.α.). Λόγω βλάβης του 930, αναγκάστηκα να το δώσω, και έχω μείνει με ένα εξαιρετικό Μ8 μεν, αλλά που για να βρώ εφαρμογές για mail και calendar μου βγήκε η πίστη, αφού όλες είχαν τσεκουρεμένα χαρακτηριστικά (κατέληξα με το εξαιρετικό myMail αλλά που πρέπει να βάλεις λογαριασμούς απο την αρχή μιας και δεν "διαβάζει" του τηλεφώνου). 

Τεσπα, αρκετά με το παράπονο μου, απλά θέλω να πώ πως βλέπω να γίνεται αρκετή δουλειά στα Win10M και με την πρώτη ευκαιρία (μόλις αποκτήσω και πάλι εισόδημα) θα πάρω ένα 950. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής: 

Υπάρχει καμμιά εξέλιξη σχετικά με την άμεσες απαντήσεις ή τα ενεργά tiles? Ρωτάω γιατί την έχω καταβρεί με το OneNote Badge στο Android, αφου με το παραμικρό το πατάω και κρατάω την σημείωση (ίσως το μοναδικό πλεονέκτημα, μετά την μπαταρία που μου κρατάει μιάμιση μέρα). 

Υγ. Έλεγε ένας φιλος πιο παλιά για την οθόνη του 930 και την ποιότητα κατασκευής, ότι το ένοιωθες πως είναι ναυαρχίδα. Αυτή η οθόνη ήταν ότι καλύτερο έχουν δεί τα μάτια μου. Πραγματικά. Στην ποιότητα κατασκευής πάλι θα έλεγα το ίδιο, μέχρι που έπιασα το Μ8. Σε σύγκριση με ένα P8, τεράστια διαφορά το Μ8 και 930. Το P8 έχει ένα απλό έλασμα ματαλλικό, όταν τα άλλα δύο έχουν συμπαγές μέταλλο, το ένα στα πλάγια με εξαιρετική εφαρμογή, και το άλλο εξ' ολοκλήρου.  

Αυτά τα ολίγα. Συγνώμη αν κούρασα, αλλά δεδομένου ότι το κινητό είναι βασικό εργαλείο δουλειάς και επικοινωνίας πλέον, προσπαθώ να έχω ότι πιο βολικό κάθε φορά. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...